Hirdetés
- Marathon (2025)
- iOS ( iPhone / iPad / iTouch ) játékok topikja
- Battlefield 2042
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csampei #80863 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor ezt a ziccert egyik gyártó sem hagyná ki....szerintem.
Mert ugyebár a Runbot sem úgy ismerjük, mint egy nagyhatalmas fejlesztői gárdával felvértezett gyártót, aki meg tudta vásárolni a summa cum laude-vel végzett legjobb mérnököket ."UI:én nem fikáztalak tudtommal,se téged se a telódat,se azt hogy mit meg hogyan!Te állítottál valamit,én kulturáltan megcáfoltam"
Tudod, amilyen az AdjonIsten......
Az volt a reakciód, hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?" Mintha egy olyasmit állítottam volna, hogy a fű nem is zöld hanem kék.
Ha azt válaszoltad volna, hogy "Azért vannak kivételek" és említetted volna az általad ismert KETTŐ készüléket, akkor lehet nem ilyen reakcióm lenne.
Remélem megértesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marathon (2025)
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest