Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz devast #48634 üzenetére

    "Lassabb, drágább panel (ha $220 a telefon akkor is drága a panel => valami máson spóroltak), többet fogyaszt stb."
    Épp ezt írtam, hogy a minden napokban én nem éreztem különbséget, sem sebesség, sem fogyasztás terén, pedig épp a fullHD-nak volt kisebb akkuja (ugyan csak 400mAh-val).
    A panel lehet drágább, de szerintem kb. 20 (max 30) USD lehet a különbség (ennél nagyobb különbség van két gyártó között, akkor is ha ugyanazt árulják), amit megér, ha maga a telefon jobban tetszik az embernek (legalábbis nekem) és más hátránya nincs, márpedig én nem éreztem semmiféle hátrányát, ezért sem bántam meg, hogy visszatértem a fullHD-s telómhoz a HD-ről (előtte szintén fullHD volt), de mint írtam, nem azért mert fullHD, hanem mert a telefon maga jobban tetszik és nem érzem hátrányát a fullHD miatt.
    A fogyasztást teljesen túlspirázzák (nem érezni különbséget), a teljesítmény nagyobb szükségét is csak kevesen igénylik (ugyanazokkal a játékokkal elvoltam fullHD-n, mint HD-n), bár igaz, hogy érdemi haszna nem nagyon van, de emiatt kár kizárni egy készüléket, hisz a körülötted lévő mágneses mező mérésének sem veszed sok hasznát (legalábbis az átlag felhasználó), mégsem szűröd ki azokat a telókat amelyikben van iránytű.

Új hozzászólás Aktív témák