Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aprokaroka87 #138451 üzenetére
Nyilván valami tippért jöttem ez is az, de konkrét készüléket gondoltam.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #138453 üzenetére
Sztem fölösleges egyéb igényekkel szűkíteni a lehetőségeket. Hány dual SIM -es, vízálló teló van 70 -ig?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Graphics
Jómunkásember
válasz elfelejtette #138456 üzenetére
HTC szimpatikusabb. Na majd megnézem
-
RVR400
veterán
válasz aprokaroka87 #138457 üzenetére
Hol a hitelesítés?
-
Beni2360
félisten
válasz Graphics #138448 üzenetére
Ma jött e-mailben
EU Priority Line - szállítással tréfa mentes.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Akit érint. Kék redmi note 7 május 2. felében érkezik a hivatalos Xiaomi üzletbe - Lurdy házba.
Off: Nekem nem jött be, elég bazári a Note 5 pro után
-
Ájvé
veterán
válasz t.imi #138462 üzenetére
Hát nem tudom mit néztél, de milliméter különbségek vannak csak köztük. Konkrétan 0.6 mm hosszúság és 0.3 mm szélesség. Ez szerintem nagyon minimális. Redmi 7 viszont nagy lett a Redmi 6-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Méretről egy szót sem írtam. Bazárit értem mint, elég gyenge külsőleg. Note 5, 6-on látszik, hogy foglalkoztak vele, ennél műanyag beönt, alul kiesik, összerak, vigyed.
"Sima furnérlemezből kialakítva", négy sarka kerekít, alul, felül két sík felület. Kijelző sincs a helyzet magaslatán.
De! Ez csak az én véleményem. -
DJGABI
addikt
válasz t.imi #138464 üzenetére
"műanyag beönt, alul kiesik, összerak, vigyed."
szerintem az összes mobiltelefon így készül manapságMinőségileg szerintem semmi gond vele. Mondjuk az üveg hátlap fentebb is írtam, inkább negatívum, a 4X-nek azért még fém háza volt, ja... A Redmi 7 gagyibb ebből a szempontból, bár szerintem még az is bőven szép. A Samu A40, na az tényleg full bazári, ilyen Ace időket idéz, totál műanyag
De amúgy miért késnek vele ennyit? Se mobilarena teszt, se Pesten nem volt, kint már rég lehetett kapni... Pedig áprilisban pont fenn voltam, szívesen megtapogattam volna Lurdyban
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DJGABI #138465 üzenetére
Nem késnek vele, a főbb partnerek mennyiségi rendelés alapján kapnak.
Míg az apró zugok beszereznek 20-30-40 db-ot is kínai rendelések útján..
Hosszú és bonyolult folyamat ez, már az egyik topicban leírta egy illetékes.A kint rég lehetett kapni az egy dolog. Nem az EU az elsődleges régió. Ez mindig is így volt, bejelentést követően az elsődleges India és Kína és a keleti régió van kiszolgálva, utána pedig HIVATALOS csatornán keresztül kapnak az EU piacok is.
[ Szerkesztve ]
-
k_petya
tag
Üdv
jelenleg téglaként funkciónáló Navon D504 v3 életre keltésében tudna vki segíteni?
-
nyisziati
veterán
válasz k_petya #138468 üzenetére
Szia, itt tudnak segíteni.
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írom a kérdésemet, de nem találok rá választ.
Vettem édesanyámnak egy Lg k11 telefon és vettem hozzá egy kinyitható S-View tokot.
De mikor becsukom a tokot nem mutat semmit. Elvileg mutatnia kellene az időt meg egyéb értesítéseket. Vagy ha kinyitom atokot akkor fel kellene oldalni a kijelzőnek vagy rosszul tudom?
Hol tudom beállítani ha egyáltalán van rajta ilyen beállítás?
Köszönöm a segítséget -
svgyula
addikt
válasz Doctor46 #138471 üzenetére
Szia! Több kérdés is felmerül! Az első, hogy a telefon tudja-e az "okostok" funkciót? A második a tok vezérli-e a kijelző ki-be kapcsolást? Ha megnézed a telefon leírását talán találsz erre utalást ami természetesen ROM függő is! A másik keresd meg a tok belsejében van-e egy kis lapos mágnes? Ennek az elhelyezkedése típusfüggő! Ha találsz ilyet akkor egy másik mágnessel próbáld lezárni a kijelzőt ha nem sikerül akkor itt vége fuss el véle......
Ha lekapcsolja a kijelzőt egy mágnes akkor a toknál rossz helyen van elhelyezve->barkácsolás. DE ezzel csak vezérelni tudod a tok általi ki-be kapcsolást. A zárt képernyőn való bármilyen megjelenítés még mindig ROM függő lesz. Anno' a HONOR 6 első ROM-nál volt ilyen funkció de! ott is csak ~1percig látszott. Ja és csak a nillkin toknál volt megfelelő az ablak mérete. Ha mágnessel lezárod a kijelzőt a mágnes ott is marad ez korlátoz pár funkciót. a Honor 9-nél is csak felvillannak az értesítések (aminek van erre engedélye) a kijelzőn de szinte azonnal le is zár.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vizimento
senior tag
Az alsó, de már használható kategóriában van most valami best buy?
Kínából rendelném, 5.5" kijelző körüli érdekelne. 100-150USD a keret.Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
peestike
őstag
Xiaomi teló hazai beszerzésre tudnátok tippet adni?
Anno jöttek kínából, majd eustock. Egyik kiesett, meg a kalandvágy is elmúlt az évek alatt, amit a kínai telefon rendelés okoz.
Xiaomi.hu, valami bolt, amit árukereső dob, hardveraprón valaki?
Köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Ájvé
veterán
válasz smithsys #138480 üzenetére
Ez megbízható bolt? Csak mert a xiaomi.hu biztos az, Redmi Note 7 olcsóbb és 2 év hivatalos garanciát adnak, tetejében itthon mert amit linkeltél külföldi, ott aztán futhatsz a pénzed után. Szóval ha van egy jó megbízható oldal ahol olcsóbb és még hazai is akkor nem értem miért nem jó.
Mellesleg xiaomi esetén nem adnak hivatalos garanciát, náluk lehet csak érvényesíteni.[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, nem rendeltem még tőlük.
Egyébként itt találtam a linket valamelyik PH fórumon.
Hátha valakinek van már tapasztalata velük kapcsolatban.
Jeleztem hogy nem vagyok képben az árakkal jelen pillanatban, ha olcsóbb/ jobb a xiaomi.hu akkor természetesen onnan érdemesebb rendelni.[ Szerkesztve ]
-
maczera
aktív tag
válasz smithsys #138480 üzenetére
"Az EU törvényeknek megfelelően garanciális problémáit a magyarországi szakszervizekben is elvégeztetheti. (Kivétel Xiaomi esetén, melyet kizárólag rajtunk keresztül tud garanciálisan szervizeltetni)."
Tehát pont Xiaomi terméket nem ajánlatos ott vásárolni, hacsak nem akarod Szlovákiába hordani/küldeni garanciálisan szervizeltetni.
-
Sanyesz.
őstag
Ha ragaszkodsz a "hivatalos" Magyarországi Xiaomi eladóhoz, akkor Xiaomi.hu. Minden más esetben ott veszel, ahol akarsz. Hivatalos garit elvileg csak ők adnak.
Más kérdés, hogy pl. a Mi9 még nem is kapható náluk, ennek ellenére egy csomó embernek már van.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
-
dethroner
veterán
Srácok, Elephone P8000 telóra tudnátok olyan rendszert javasolni, ami támogatja a VOLTE és esetleg a VOWIFI-t? Esetleg némi ellenszolgáltatás fejében Pécs környékén valaki vállalná hogy felrakja?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #138497 üzenetére
Kétlem, hogy ez Play áruházas project lenne. Az egyik telóm topikjában nemrég írták a megfejtést. Sztem ez nem váltható ki egy app telepítésével.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
dethroner
veterán
válasz DJGABI #138499 üzenetére
Köszi és a többieknek is. A *#*#86583#*#* kódra semmit nem reagál, de még a másik telóm, a redmi note 4 se. Kicsit már lassúnak és körülményesnek érzem az elephone telón az 5.1-es droidot, ezért is jó lenne valami modernebb, pörgősebb rendszer, de gyáva és béna vagyok az ilyesmihez, ezért inkább honorálnám ha valaki biztos kézzel megcsinálná. Az ujjlenyomat olvasó nem gond, ebben sose használtam, mert szinte semmire nem jó. Csak annyit tud, hogy felébreszti a képernyő, de nyitni már nem tudja. Legelső szériás gyártás, még a ledes visszajelzőt is kihagyták belőle
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest