Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszati
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Adott egy Blackview A5 telefon ami bekapcsol és úgy tűnik mintha minden menne rendben rajta, csak csíkos képet ad. Nem hardverhiba mert előtte bootloopban volt és akkor szépen mutatta a bootanimaciót(ezért kezdtem el piszkálni). A [neten] találtam hozzá Stock romot amit feltettem Sp Flashtool-al és azóta csíkos.
Üdv.: Ati
-
nagyúr
válasz maszati #137502 üzenetére
Lehet, hogy nem teljesen azonos a hardverkiépítésed a szoftverrel.
Bejelentés nélkül lehetnek apróbb módosítások, hw sw terén is.
Próbáld meg azt a szoftvert rátenni, ami a jó képet adta.(előfordulhat, hogy csak boot és lk partíciókat kell újratenni.)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz maszati #137504 üzenetére
Hát, az könnyen lehet; d elátom, a szakmai topikban is megkérdezted ugyanezt.
Ott linkeltek neked egy oldalt (needrom).
Ott szoktak még leírni a telepítési útmutatónál olyanokat, hogy pl. milyen hardverkiépítésre való. Persze nem minden esetben.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz maszati #137506 üzenetére
Akkor jön a kérdés: volt-e mentésed a rendszeredről?
Ha nem , akkor van-e ismerős/barát/fórumtárs, aki tud neked mentést produkálni?
Vagy ha a Blackviewv-nak esetleg van support-ja, akkor próbálj meg oda írni, hátha... esetleg régebbi v. még újabb flesstúlos romot keresni...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz maszati #137508 üzenetére
Az jutott eszembe, hogy ha recovery-s romba belenézel, van-e benne esetleg lk.bin (litte kernel).
Ha volna, akkor azt flashtool-lal fel tudod hegeszteni. Ha nem.. hát akkor csak a vadászat madara a neten, hátha... 4pda orosz oldal (ha még él), vagy xda-developers.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RVR400
veterán
válasz maszati #137506 üzenetére
Esetleg ez? Google első találata
-
maszati
tag
válasz cappa72 #137509 üzenetére
Köszönöm a segítséget, Addig túrtam a netet ameddig meglett a rá való rom. amit eddig raktam rá az fHD amit most találtam és jó vele az qHD előtagú a filenévben És láss csodát megy a kijelző is is
itt találtamÜdv.: Ati
-
RVR400
veterán
válasz maszati #137514 üzenetére
A hivatalos oldalon is fent van Csak kettő kattintás kellett volna a múltkori linkről.
-
libus
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Coolpad F1 telefon.
A napokban gyári visszaállítást akartam rajta csinálni, mert voltak problémái, de nem reagált semmit a gyári visszaállításra. Hiába nyomtam rá,
Ekkor bementem a recoverybe, hogy majd onnan megoldom, és azóta se recovery, se download mód.
Persze a telefon sem indul. Csak az MI felirat megjelenik és niután elment, csak sötét kijelző van.
Fastboot mód az van.
YGDP.vel kicsomagoltam a gyári FW-t (4.2.041.P0.140904.8297W.CPB).
De SP Flash tools-al ezt kapom:
Valaki tudna segíteni újra éleszteni?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Somatom
veterán
Rég volt már kamera-nap. Kamu, hogy egy Androidos "teló" nem tud DSLR minőséget. Sajnos, az nem derül ki, hogy dual SIM -e, vagy, hogy van-e benne egyáltalán SIM slot.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok
Szükségem lenne egy nagy duál SIM telefonra, legalább 6" kijelzőmérettel, jó felbontással. Lehet akár 10" kijelzős is.
A Honor 8x lenne Aliexpressről 200 dollár. (Ebben van harmadik kártyahely a microsd-nek?)
Nem számít a márka. Tudnátok nekem jobb ajánlatot?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
maczera
aktív tag
válasz nyuszi123456 #137521 üzenetére
A tesztben azt írják, hogy van benne külön kártyahely is (2. oldalon).
Aliexpress rendeléssel vigyázni, mert amelyiket futólag megnéztem, abban nincs B20![ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz KamuMazsola #137520 üzenetére
Sztem nem lenne olyan fura látvány. Ha nincs rajta az objektív, akkor formára nem nagyon különbözik egy telótól.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz nyuszi123456 #137521 üzenetére
Mi max 2 most 179 USD Gearbesten.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
punky10
addikt
válasz osztszoroz #137524 üzenetére
Mindkettő jó választás lehet.
Kivéve ha vidéken is használná,mert a "falusi 4G" hiány néha zavaró lehet...Nem akarok vitát indítani,csak megjegyeztem,mert van akinek fontos...Igaz,azt az Alis Honor sem tudja...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
instantwater
addikt
válasz Somatom #137519 üzenetére
Samsungban is van hasonló galaxy K zoom néven.
Illetve egy régebbi modell galaxy S4 zoom néven.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz instantwater #137526 üzenetére
Nem. Ezek kompakt gépek, amiken mindíg ott van az optika. Ebben a kütyüben az a kunszt, hogy cserélhető az optika és teljes szenzor van alatta. Ha leveszed az optikát és egy "vakdugót" teszel a helyére, akkor tulképp egy mezei teló (is lehetne, ha támogatná a hanghívást), vagy tablet (ha nincs hanghívás funkció). Ha már példát keresünk rá, akkor inkább a Moto Z sorozat valamelyik tagja, a Hasselblad Mod -dal. De, az sem cserélhető objektíves, és nem teljes szenzoros.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Azért kérdezem itt, mert itt több a hozzáértő.Adott egy Meizu m6 telefon, amit pár napja kirootoltam a saját root megoldásával, viszont elég bugos a dolog.
Az selinux disable módja mennyire kavarhat bele ebbe?Most pl konkrétan az van hogy pl a root checker app szerint nem rootolt a telefon, de pl a Budapest Bank app szerint meg módositott a telefon szoftvere, így nem engedi.
a build propban van egy ilyen bejegyzés hogy #ro.boot.selinux=disable
Ha jól sejtem itt vagy enforce vagy permissive-nek kellene lennie.
-
Somatom
veterán
válasz aprokaroka87 #137529 üzenetére
Ez inkább az Android szakmai topikba való kérdés. Sztem ez két, külön utasítás. A "setenforce 0" terminálparancs kapcsolja ki az enforced módot. Ami a build.prop -ban van, az a boot során történő aktiválódást befolyásolná. De, mivel # van a sor előtt, ezért ez az utasítás jelenleg inaktív.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
LeTV LeEco Le 2 X520 3/64GB 28,6k [link]
LeEco Cool1 dual 4/32GB 28,6k [link]
European Direct Mail-lel állítólag a vám megúszható. mi a buktatójuk ezeknek? barátnőmnek lenne, kamera fontos lenne (eddig samu j3 2017 volt neki). Le2-t magamnak is nézegettem, akku miatt húztam a fogam, bár anno asszem a snapi 800-assal néztem, ahhoz nyilván kevéske, ezzel a 652-vel mennyi SOT-t tudhat?
coolpados szimpibb, de ahhoz meg szoftver nem nagyon van ahogy nézemszerk: ja hogy nem bővíthető egyik se... akkor viszont a 64-es lesz asszem
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz ekrisztian #137532 üzenetére
Igazából egy Redmi 4x mint ami nekem van bőven jó lenne neki is, de már használtan is ritkán futni bele. 6-ost nézegettem, de amiatt h mediatek nagyon húztam a szám. Akkor már S2. Ja meg tepsik is..
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #137532 üzenetére
Nálunk van egy LeEco, semmi baja nincs.
Az hogy te semmihez SE értesz, nem a teló baja. -
-
DJGABI
addikt
-
berbatov2
senior tag
Nem talaltam jobb topikot.
A problemam a kovetkezo: Gsm hivasnal en tokeletesen hallok viszont engem szakadozva hallanak. Viber v. Messenger hivasnal viszont tokeletesen hallanak engem is. Nincs nagyon otletem mi lehet a gond. Esetleg valakinek volt hasonlo problemaja? -
veterán
válasz berbatov2 #137541 üzenetére
Válassz hálózati módot, nézd meg, hogy 2G-n, 3G-n és 4G-n is csinálja-e. Előfordulhat hogy be van állítva valamelyik, és pont ott ahol te vagy, az pont nem jó...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
berbatov2
senior tag
Köszi próbálom is!
-
nyuszi123456
aktív tag
Bátyám okosórát vett tegnap. Nagyon tetszik nekem is, de én Dual SIM-eset szeretnék. Ha lenne rajta legalább 3g és wi-fi megosztás, talán elbúcsúznék az okostelefonok.világától, és csak laptopot használnék, ha kell.
Tudjátok ajánlani megbízható okosórát szerény áron?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
berbatov2
senior tag
-
beg
veterán
válasz nyuszi123456 #137545 üzenetére
"Fórumok/Okostelefonok/Android dual SIM okostelefonok"
Én viszont rákerestem itt lapcsaládon belül és nini: Okosóra és okos kiegészítő topik
Link lemaradt, házi feladat.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok. Egyik ismerősöm vásárolt magának egy csodás Oppo telefont. Magával az "Oppo" márkával nekem nincs bajom, azonban ez egy Oppo R9m tipusú telefon. Esetleg valaki hallott már erről a variánsról? Én semmit nem találtam róla, főleg nem Rom-ot. Sajnos csak angol- kínai nyelv van rajta, de az angol is olyan, hogy 25%-a kínai, tehát híg f%s kínai ROM van a telefonon. Megpróbáltam rakni rá egy stock ROM-ot, de így nehéz, hogy azt sem tudom miféle ez a telefon, és persze saját rendszere van OPPO-hoz híven, még App Store sincs rajta.
Ha valakinek van valami tanácsa, azt szívesen fogadom, én már kezdem feladni. Oppo R9 gyári ROM-ot nem mertem ráhúzni, hangerő LE+bekapcs gombbal valamiféle Recovery bejön, elvileg belehetne frissíteni, de egyenlőre nem mertem, mert nem szeretnék egy OPPO téglát a polcra.............Oneplus 8T 8/256
-
nyisziati
veterán
válasz ruszi_tomi #137548 üzenetére
Szia!
A szakmai mélyvíz topikban biztos tudnak segíteni. -
petya80
tag
Sziasztok,
Xiaomi Redmi S2 3/32 vagy Meizu M6 Note 3/32 ?
Melyiket válasszam vajon ?Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest