Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz cappa72 #137200 üzenetére
Ahogy öregszünk és nőnek a gyerekeink, úgy változnak a hobbik meg a rá szánható idő.
Na meg "benő a feje lágya".
Amiket kb 18 éve csináltam a mobilhálózatokon, azért le is csukhattak volna (vagy komoly pénzbünti), nem is egyszer.
De akkor ez adta az izgalmat.
Ma már inkább a nyugalmat keresném, de sansztalan.cappa72 kartács meg sokat tett le anno az asztalra droid témában. És persze mások is.
Az asszony Lenovo A660-án sem a gyári droid ment, a lányom Xiaomi Redmi 1S-én szintén nem. Magyarok által készített, tuningolt romok voltak azok. És ezzel ott ki is fújt részemről a rom csere. -
WOT-H-A-C
veterán
Régi szép idők...
Egy-egy kolléga telefonját fél napon keresztül élesztettük fel itt a topikban. Az első kérdés meg az volt, hogy " volt mentésed?" Persze tudtuk, hogy 90%- hogy nincs neki.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
b0bcat
addikt
Nálam a Xiaomi itthoni megjelenése (Eustock) vágta el a kínai csodák próbálgatásának "hobbiját". És ezt most teljesen pozitív értelemben mondom. Egyszerűen értelmetlenné vált hasonló áron vélhetően rosszabb, rizikós telefonokat berendelni, pedig megvolt a "kísérletezgetésnek" a maga varázsa korábban...
Itthon most két Oukitelt leszámítva (amit a kisebb gyerekeim nyúznak) minden készüléket Xiaomi-ra cseréltünk, és maximálisan elégedettek vagyunk velük.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz volandy #137204 üzenetére
Nekem e pillanatban még Redmi 4X-em van, de már megvettem az 5-öst, amivel le fogom váltani. A feleségemnek Redmi 3 Pro van, a nagyobbik lányomnak Redmi Note 5A Prime. Az anyósomnak Redmi 5A-t vettünk. Nekem is volt Redmi 4A korábban, azt cseréltem a 4X-re.
Nem tudom, másnak mi a "best buy", de nálam az ár a döntő szempont: az olcsó, de jó (= számomra megfelelő teljesítményű) eszközöket szeretem. Ezért jön be nekem a Redmi széria.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nagyúr
válasz b0bcat #137205 üzenetére
de nálam az ár a döntő szempont: az olcsó, de jó (= számomra megfelelő teljesítményű) eszközöket szeretem. Ezért jön be nekem a Redmi széria
1et értek.És ezzel is:
(#137203) b0bcatNej: redmi 4x
jány: redmi 4x
fiú: redmi 3 (nem b20-as, mert ez a legrégebbi, eztán jött be a b20-as verzió) - "ziz vóz dö böginning of a bjutiful fenccsipp"
magam: redmi 3s
= számomra megfelelő teljesítményű, és számukra is.Ragozhatnám, de kb. itt a pont.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
veterán
válasz cappa72 #137206 üzenetére
Ej, srácok, de megöregedtünk!
Nálam Redmi Note 5
Feleségemnek LeEco S3, mert olyan olcsó volt, hogy nem tehettem meg, hogy nem veszem meg neki De ha eltöri, Redmi lesz neki is
Édesanyámnak Vernee Thor, mert az volt olcsó...Én is nagyon örülök a helyi beszerzésnek, leginkább azért, mert nem kell várni egy hónapot.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
nyisziati
veterán
Két THL után nálunk is tarolt a Xiaomi.
Redmi Note 2 (jelenleg is), sógornőmnek Redmi 3s Prime, öcsémnek Redmi 4X (céges iPhone mellé! )
Bár ő a THL 5000-et is megtartotta, valami játékot birizgál rajta... -
Sanyesz.
őstag
válasz fateless #137207 üzenetére
Ha már nosztalgia. Nálam az "álomtelefon" a JY G3 (első széria volt) . Az imént emlegetett minideal-ről vettem vagy 15 db-ot barátoknak, kollégáknak. Akkor még a magyar nyelvű ROM is saját termés volt.
Régi szép "hootablet"-es idők. Ki emlékszik már ezekre."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
zagloba
aktív tag
Sziasztok!
Telefonom megadta magát és az asszonykám régi Sony Z1C használom! Nekem teljesen megfelel! Kivéve talán a melegedése a GPS-nél!
Az lenne a kérdésem karácsonyig lesz még ilyen topp telefon 75e-ig mint a Xiaomi Redni Note 5? Tudom senki nem lát a jövőbe! Érdemes várni v vegye most az ember? -
b0bcat
addikt
válasz volandy #137209 üzenetére
Az EU Stock-tól vettem a Redmi 5-öt, amint feltöltötték a készletet kb. másfél hete, de a jelek szerint ilyen gyorsan elkapkodták mindet...
Nekem kell az infra port, valamint a kicsit nagyobb kijelző is az 5-ös mellett szólt, de ha már nem lett volna készleten, akkor (az infra port miatt) "nagy duzzogva" a 6-ost vettem volna meg.
@cappa72:
Nálunk is B20 nélküli Redmi 3 Pro dolgozik, és a feleségemnek nem is hiányzik a 4G (szerencsére).
@fateless:
A Vernee Thor egy nagyon jó kis készülék volt, és nagyon szerették azok, akiknél nem jöttek ki a mindenféle bug-ok. És igen, valóban megöregedtünk...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz b0bcat #137214 üzenetére
Nyilatkozz csak a magad nevében! Részemről Forever Young.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
-
punky10
addikt
Mi ez a nyugdíjasklub?Nem soká előjön,hogy:bezzeg az én időmben,mikor még morse jelekkel adtuk le a rendelést...
De legalább valahol fiatalnak érzem magam... Teen 72...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Honor 8 –asról váltanák már egy mai készülékre, de egyelőre nem találok hasonló paraméterekkel bíró dual active telefont. Kb egy HONOR 10 / Huawei P20 kategóra kellene de nem dual standby-os. Tudtok tippet?
Köszi.
Honor Magic V2
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Tudtok olyan kínai, dualsimes telókat, amelyekben biztosan van, és jól is működik a wireless töltés ?
Keresgéltem én a googleban, de csak a samsung, iphone, pár lg,huawei, amit találtam.Köszi !
-
veterán
válasz New Bluestar #137227 üzenetére
Mi Mix 2s
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Terentius
őstag
Olvastam a régi szép időkről. Nagyon régen nem jártam ebben a topicban, pedig volt idő amikor napi szinten többször is itt olvasgattam. Eddigi androidos telóim: THL W100, Tronsmart valami, Jiayu G3T, Redmi Note 2 és jelenleg a Redmi Note 5. A Jiayu G3T mai napig működik és Cappa72 cwm-je van rajta Elrepült az idő
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Blizzardking
őstag
válasz Peaceliker #137231 üzenetére
+1 Jiayu. Még itt van valahol. G3 vagy mi volt. Meg Tehnolodzsi Hepi Lájf
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
KamuMazsola
őstag
-
maczera
aktív tag
válasz KamuMazsola #137233 üzenetére
A THL T6S már újmódi ketyere volt Android 4.4 rendszerrel(Kitkattal). Nekem Redmi 1s van, ami még Android 4.3-mal jött ki, s csak tavaly kapott 4.4-et. Még tegnap is jött rá valami rendszeralkalmazás-frissítés...
-
maczera
aktív tag
válasz KamuMazsola #137235 üzenetére
Sok sikert hozzá! Pont tegnap tapogattam meg egy Redmi Note 5-öt. Tetszett, pofás, csak kb 2 cm-t le kellene fűrészelni a hosszából, hogy kényelmesen elférjen a zsebemben. Te hol fogod hordani?
-
Terentius
őstag
válasz KamuMazsola #137235 üzenetére
Vettem hozzá egy ilyen tokot, azóta nem féltem ha leesik: [link]
OnePlus 12 16/512
-
MrChef
aktív tag
-
ViZion
félisten
Sziasztok. Gondolom vótmá', vagy nem jó topik, de nem találom a helyét...
Az miért van, h az adat előfiizut mindenre tudom használni, csak a play áruházból letöltésre, frissítésre nem? Az áruházban az van beállítva, h ne foglalkozzon vele, bármi hálózat jó legyen.
Köszönöm!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
svgyula
addikt
válasz ViZion #137242 üzenetére
Szia! Az alkalmazás engedélyek között kellene megkeresni azt az opciót ami a 'fizetős" adatforgalomra vonatkozik. A mobiladat mindig a fizetős kategória! Ezt alapból engedélyezni kell minden alkalmazásnak. Általában nem az alkalmazáson belül hanem a rendszerbeállítások között.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
ViZion
félisten
válasz svgyula #137244 üzenetére
beállításokban a mobiladat és a roaming adat is engedélyezve van.
Az alkalmazásnál is és a globális beállításokban is mindent engedélyeztem, roamingot is... mégsem jó. Csak letölt, de nem jön adat. Viszont YT is jó, minden OK...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
KamuMazsola
őstag
válasz ViZion #137245 üzenetére
Amikor először bekapcsolod a xiaomit egy varázslót futtat, a végén adj meg egy pinkódot, vagy ujlenyomatot és utána menni fog a wifi is.
Tegnap én is így jártam az új xiaomi telóval.Szerk:
Ájvé, az nem segít, csak pörög és a letöltés várakozik.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Ájvé
veterán
válasz ViZion #137242 üzenetére
Menj a saját alkalmazások és játékok menüben (bal oldalon fent a 3 vonalat érintésd) és ott frissítéseknél nyomj a frissítésre amit frissíteni szeretnél. Alapba nem frissít vagy tölt le a Play mobil adathálózatról.
Azt amúgy hogy érted hogy letölt de nem jön adat? Gyenge a hálózat? Ha van letöltés akkor jönnie is kellene.
Miuiba van amúgy tűzfal, nem tiltottad le a mobil adatforgalmat?[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Nem xiaomi, hanem Honor. Adat van, azaz a hálózat jó, minden OK, filmet lehet nézni, vagy múltkor linux iso-t szedtem le, mert a PC-t lelőttem, az meg kellett másnap.
De app-ot nem frissít, nem tölt le újat, csak wifin. 10 mb-ot sem. Neten rákeresve nem új hiba, de gugli leszarja ezt is, mint a rengeteg többi fost, amit belehánytak. Eddig nem volt para, tudtam, h nem működik, de most lett nagy adatcsomag, akkor miért ne azt használjam? Hát ezért..
Mindjárt meglesem, h itt hotspotolva másik teló tud-e letölteni, hiszen az neki wifi. Mondjuk itthoni wifi is mobilnet, szal ha az lenne a baj, akkor látnám.ÁPDÉT.
Végre volt egy oldal a nyeten, ahol tudták.. Hát berosáltok. Van olyan app, h letöltések. Nekem ez csak mappa volt (a fejemben), nem is gondoltam, h ez is app. Nah, ott a beállításokban kell engedélyezni a mobiladatot is...
Mekkora poén, h ez ellent kellene mondjon a fentebb írtaknak? Ha chrome ezt a beállítást nézné, akkor nem jöhetett volna le a linux iso egy hete... Ehh, nem sokat vártam az androidtól, de meg tud lepni a rootságával...Ájvé: jah, ilyen telefontisztító, meg tűzfal, meg akármik vannak. A tisztító jó, tűzfal értelmét nem látom, ha saját host fájlt nem lehet felrakni, akkor kuka.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest