Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem megvan a Greenify pro. Kipróbáltam, de azt vallom, hogy én vagyok, aki gondolkodik, a program meg az, ami végrehajt. Nem szeretek túl nagy önállóságot adni egyetlen programnak sem. Arra jutottam, hogy számomra tök fölösleges a Greenify szolgáltatása. Inkább az automatizálót használom, hisz egyébként is telepítve van. 2 parancsból áll a megfejtés. Ha egy hibernálandó alkalmazás kikerül a fókuszból, akkor az automatizáló vár x percet, majd ellenőrzi, hogy az alkalmazás nincs -e fókuszban (pl. egy bejövő hívás miatt háttérbe került, de utána újra használom). Ha nincs fókuszban, akkor leállítja, és letiltja. A másik parancs engedélyezi és indítja az alkalmazást. Ehhez a másikhoz rendelek egy parancsikont valamelyik főképernyőn, amihez képként az alkalmazás ikonját rendelem hozzá. Pont úgy néz ki, mintha az alkalmazást indítanám, de valójában az automatizálónak adok utasítást a program indítására. Az tény, hogy ehhez root kell. Viszont biztos, hogy az adott alkalmazás megszűnik működni és tuti, hogy csak akkor indul, ha én elindítom. Ezt nem azért írtam, mert ez az egyetlen, tuti megoldás. Csak egy lehetséges megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest