Hirdetés
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
sssirius #65867 üzenetére
""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?"
Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra.
Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek.
Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem,
-
Azolcsóság
csendes tag
-
ityam
őstag
válasz
sssirius #29040 üzenetére
Nekem egy Alwinner A13 as tabletem van. 512 MB ram 1 GHz proci (1 magos) Ilyet netezésre nem javaslok.
Én nagyon lassúnak találom netezésre az enyimet. Játékok elég jól mennek arra nem panaszkodok, meg a filmekre sem, de a netezéshez nincs türelmem rajta. Szal ha legtöbbet netre kell én valami erősebb konstrukciót javaslok mindenképp. -
Chaser
legenda
válasz
sssirius #29040 üzenetére
Ott még nem járunk, hogy 10" 25k-ért dobáljanak. 35-ért már kapsz myaudiot ákciósan', de ha fontos a 10" ott van. Bowshit az egész, szóval mérlegeld a következőt:
1. 7" prestigio IPS 35-37k, 2 év gar, kb mindenben jó
2. ha mindenképp 10" kell akkor kitolni a keretet nem kicsit, de ha itthonról akarsz valami értelmeset az min. 50k
3. vehetsz from China is, ha bevállalod a rizikókat, de akkor se 25-ért 10"-ost
4. Megbízhatóság? Ki kell fogni kategória. Vannak jó szériák, de ott se szent írás hogy sokáig hibamentes lesz még 50k+ kategóriában sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- Hétindító, friss Honor középkategóriás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Microsoft Word topic
- BestBuy topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest