Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez jó volt A jövőre is gondolva nexus7-en nincs sd bővíthetőség se hdmi. Nagyszerű a fix 16GB-os tárhely, mikor pl pro duo + 32GB cl10 kártya megvan 50k-ból.
szerk: 1ébként a másik verziója meg 16GB-os másik SoC-kal ami erőben kb ugyanaz és 40-42k
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zaskar
senior tag
Igen, többen megerősítették a Prestigio topikjában, hogy nem kell félnem a wifitől. A másik kettőt csak azért írtam oda, mert nem sokkal többért tudnám elérni őket, igaz t-home 2 év hűséggel és részletre (ami számomra nem számít "rablánc"-nak, mert felénk a t-home a legjobb elérhető szolgáltató jelenleg, de nincs is vele gondom, tehát nem akarok váltani).
Prestigio: kb. 37 e
Samsung: 40 e (t-home)
Nexus 7: 48 e (t-home)
A lényeg az, hogy nem feltétlenül vágyom én sem a Samsungra, sem a Nexusra, hiszen a 25 ezres omega is megfelelt volna a célra, ha jobb a wifije.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Nekem Voda Smarttabom van 1280x800-zal, barátnőmnek meg Prestigio Prime Duo 1024x600 felbontással és azt kell mondjam, h nehéz észrevenni a különbséget, viszont browseolásnál elég macera a nagy felbontás miatti kis vezérlők tapizása. Nem mondom, h szarabb a nagyobb, de nem feltétlen jobb. Az akksi meg hidd el, mindig akkor merül le amikor kellene, szóval én inkább vennék nagyobb akksis hdmi-s kütyüt mint nagyobb felbontású Wayteqet.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest