Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz szivacs1987 #67179 üzenetére
Itt egy 14 colos tablet. Ez legalább jó márka, a kínaiak között.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
taip
senior tag
Én speciel még nem hallottam 15"-os tabletről, már a 12" is az extra méret szerintem.
Mint pl. a Chuwi Hi12, de az csak Win10, nem androidos.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Ez a tablet az RK3188T SoC-cal és 1GB RAM-mal már elavult, az sem biztos, hogy valaha gyártották is, ez csak az alibaba oldalon történő igényfelmérés. Általában albaba-ról kis tételben nem nagyon lehet rendelni, az aliexpress-en pedig sok a hamisítvány.
Ami megközelíti az igényedet 11,6" kijelzővel a gearbest EU raktárból kb. 250-270 USD + szállítás, szóval már az sem fér bele a keretbe. Magyar üzletből a legolcsóbb 11,6" kijelzős hibrid 80 ezer Ft, kisebb felbontású kijelzővel. Ezeken általában már csak Windows van.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
szerintem ebből az összegből csak hulladékok vannak nagy képernyővel...
még 10" is éppenhogycsak normális belsővel belefér, nemhogy nagyobb.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest