Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Last Epoch
- Alkoholista nevelde
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007 #55414 üzenetére
Azt nem írtam - ill. korábban - hogy mivel csak tartalomfogyasztásra kell, semmi komoly, így 60-65k körül van a lélektani határ. Ebben az esetben jöhetne egy komolyabb soc + a nagyobb felbontás. A CUBE pl. ebbe belefér vagy ez az iFIVE is szimpatikus, ezt nem ismertem. Esetleg egy Oppo, amit korábban néztem, bár az 10".
Vagy maradok az 1024/1280 felbontásnál és akkor elég egy RK3188 körüli cucc 8"-on 30k körül. Fentebb említett 4:3-asok vagy akár Wayteq 8Q?
Nagyon átmeneti alternatívát én sem látok. Elég gáz, hogy semmi köztes felbontás.
Vagy 2k vagy 1024x768.És nyilván előbbihez - bár játszani nem akarok - kell a bika hw is.
Sokkal többet pedig nem költenék rá, ha 30-40k-ból is kijön használható cucc... csak ha hosszabb életű is lehet egy újabb, erős soc-cal. -
Tutivesztes
tag
válasz
tjb007 #55414 üzenetére
Bugyuta
Candy Crash, esetleg valami stratégiai, asszony használná, azt hiszem ezek nem támasztanak olyan nagy grafikai igényeket a gép felé, viszont jó lenne egy jó felbontású kijelző, és persze az hogy nem fogjuk egy év múlva lecserélni, 3-5 (tudom hogy sok) évre tervezem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest