Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
válasz simbazz #40690 üzenetére
Köszönöm a segítséget. akkor a myaudiot el is felejtettem.
az a gond, hogy a media marktból tudom csak megvenni, ajándék kártyám van, ezért oda vagyok kötve. Ha azt mondjátok, necces ebben az árfekvésben a 3G, akkor talán el is hagyható. Hisz ha az ember úton van, és kell a net a tabletre, végszükség esetén a mobil hotspotjával talán áthidalható lehet ez a kérdés. Akkor talán legyen egy erős vas, jó üzemidővel 3G nélkül. Nézegettem a mediaban, beszélgettem az eladó sráccal, és említett egy bluepanther nevü kütyüt, ami valami 49999 -ért 3G-s, szerinte bár egy egymagos gépről van szó, mégis gyors, megbízható. Vagy ugye ha 3G nélkül, akkor az assus, vagy a samu is szóba jöhet.Lehet, hogy nagyon láma kérdés, (biztos az) de mi a különbség az IPS és a PLS kijelző között? Nagy a különbség 7col esetén a képminőségben a 1280 x 800 és a 1024 x 600 pixel között?
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest