-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
A topic eredeti témájától picit eltér de számomra egy fontos kérés/kérdés... És szerintem másnak is lehet, ha választ kapok és sikerrel járnék megfelelően dokumentálnám
Valaki mélyebben konyít itt a buherához ?
Adott egy Overmax TB-09B típusú tablet.
CM10-et szeretnék rávarázsolni... Felraktam scripttel a recoveryt, CM10-et is felraktam és működik, de a touch és a giro nem... ezért vannak compatibility fájlok... protab2xxl csomagot ajánlják sok overmax tabhoz lengyel fórumokon.
DE
A csomag tartalmaz egy bootloader mappát melyben 2 script van és az úgy megkavarja szegény tabletet (bootloaderbe ír valamit mert factory reset után is ugyanolyan a kijelzővezérlés). Amúgy compatibility pack nélkül vígan megy, szép képpel a CM10 és egeret rádugva próbáltam a rendszert, és hibátlan. Amúgy meg műküdik az érintő csak részlegesen: bal oldalt érzékel de invertáltan tehát teljesen másfelé megy az érintés mint amerre az ujjam de random irány
A hibás kép compatibility csomag telepítés után:[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen routert?
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest