-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
A topic eredeti témájától picit eltér de számomra egy fontos kérés/kérdés... És szerintem másnak is lehet, ha választ kapok és sikerrel járnék megfelelően dokumentálnám
Valaki mélyebben konyít itt a buherához ?
Adott egy Overmax TB-09B típusú tablet.
CM10-et szeretnék rávarázsolni... Felraktam scripttel a recoveryt, CM10-et is felraktam és működik, de a touch és a giro nem... ezért vannak compatibility fájlok... protab2xxl csomagot ajánlják sok overmax tabhoz lengyel fórumokon.
DE
A csomag tartalmaz egy bootloader mappát melyben 2 script van és az úgy megkavarja szegény tabletet (bootloaderbe ír valamit mert factory reset után is ugyanolyan a kijelzővezérlés). Amúgy compatibility pack nélkül vígan megy, szép képpel a CM10 és egeret rádugva próbáltam a rendszert, és hibátlan. Amúgy meg műküdik az érintő csak részlegesen: bal oldalt érzékel de invertáltan tehát teljesen másfelé megy az érintés mint amerre az ujjam de random irány
A hibás kép compatibility csomag telepítés után:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest