Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Temetőőr
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Na végre már itt vagyok! Már kezdtetek hiányozni! Csak előzetesként, már jó rég olvaslak benneteket(is)de csak most volt aktualitása a hozzászólásomnak. Egyébként már régóta olvasgatom a leírásokat-teszteket,nézegetem a tesztvideókat(amióta a táblák megjelentek)és amint van lehetőségem és kedvem bemenni valamelyik multihoz meg is nyomkodom és átnézem valamennyi kiállított darabot. Most már talán van egy kis fogalmam és elképzelésem a minőséget illetően. de vágjunk is a közepébe!
A Penny-s OMEGA tablet! A kis leírásom-tapasztalatom a teljesség igényét mellőzi, sajnos időhiány miatt mintegy kb. 2h-t vendégeskedett nálam a tablet. Utólag már egy kicsit bánnom,hogy nem teszteltem le alaposan(megizzasztva mindennel mit bír mit nem) akár az éjszakát is rászánva hiszen másnap vagy harmadnap is visszavihettem volna. Talán tudat alatt minél előbb szabadulni akartam tőle azért repült vissza ilyen expressz gyorsasággal. G-lader fórumtársunk már írt pár sort,jellemezte a kis fiatal kínai szorgos kezek eme újabb nagyszerű gyümölcsét. Szó szerint egyet kell,hogy értsek a leírtakkal! De most jöjjön én mit tapasztaltam. És már most elnézést kérek,hogy minden "szakmai zsargont"mellőzök mint egyszerű laikus-felhasználó tudom megfogalmazni véleményem.
A negatívumok:
-Az anyagminősége számomra egy erős kettes-hármas között van egy ötös skálán,talán még az elviselhető kategória. A példánynak mit kifogtam a "tapicskolos" plexijének egyik sarka kb.1mm-re kiállt, ki-be lehetett nyomkodni(oda nem jutott ragasztó?)
-A hátlapon lévő kamerát összefogó hosszanti díszműanyag ahol az alumínium házzal találkozik akkora rés van,hogy látható a világító panel(ott idővel ha nem olyan körülmények között van tárolva a kütyü szépen be is száll a por,megáll a kosz)
-A hangerőgombok szabályozása fordítva történt,lefelé nyomva növelted a hangerőt(!!!!????)
-A kütyü hangereje és minősége kritikán aluli volt,számomra még az elviselhető kategóriát sem ütötte meg(még egy "olcsó" közép-alsó kategóriás Samsung Galaxy mini hangszórója is sokkal jobb)
egy fülest is bedugtam nem egy minőségi darabot azzal azt mondom rendben
-Az IPS panel és a felett lévő "tapicskolos" plexi nem volt egy vonalban,párhuzamban. Az egyik szélétől a másik felé nőt a távolság. Ebből adódóan nagyon csúnya kiábrándító bevilágítás volt látható a képernyő teljes bal felső sarkában(kb.2X2cm)
-YouTube-on belenézve egy-két filmbe mikrosecundumos akadások voltak tapasztalhatók(hangban!) Többször is visszatekertem azokra a pillanatokra, újból és újból. Leteszteltem azokat a részeket egy samsung telefonnal ott nem volt tapasztalható a jelenség
-kipróbáltam a gyári diktafonját aminek a minősége számomra kritikán aluli(itt is mikrosec.akadások)
folyt.köv. -
Chaser
legenda
válasz kovacspityu2 #29395 üzenetére
Akkor még egyszer. Nem fordultam a PP-hoz. Maguktól visszaküldték a pénzt kérés nélkül. A lefényképezett csomagok kamuk. csak tőlem 50k-t használtak 1.5 hónapig. Ezt szorozd be 100-zal, vagy ezerrel, vagy még többel. Így kell forgótőkét csinálni.
Te visszaadnál szó nélkül 50k-t úgy, hogy még csak nem is kérte senki?...
És még egyszer mondom, az egyik a 3-ból megjött 12-én, érdekes mód az a teljes áron vett volt. A -10%-osakat meg b@szták elküldeni a kötsögök._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
derrik
őstag
a tablettem újra indítás után lecserélte a háttétérképet és a címtár alkalmazás nem indul! Mit lehet tenni?
-
kovacspityu2
tag
válasz Chaser #29391 üzenetére
Én is onnan rendeltem a 2.számú tabot. Hidd el, hogy nem szórakoznak, csak ennyire sz@r a chineese post karácsony környékén. Bedugul a csatorna és várakozik a küldésre odaát. Én 30 nap után indítottam dispute-t, majd 1 nap múlva mivel nem tudtak érdemlegeset mondani a csomagról, folytattam claim-be.
2 napon belül paypal-ra vissza is jött a pénz.
Ezt kell csinálni!
A pandawill-ről sokkal roszabb a tapasztalat a hülyítés terén. Azt mondták van raktáron, megrendeltem és 2 hét múlva még csak ki sem küldték, mert elfogyott...blablabla. De legalább 1 napon belül visszaadták a pénzt.
A buyincoins-nál legalább tényleg kommunikálnak és 2 napon belül postázzák a dolgot, csak sajnos az olcsó postának ez a hátránya.
(30 nap után muszály dispute-t indítani!!! Ez üzlet és kész!) -
DGery
aktív tag
válasz laszlohu #29389 üzenetére
Nekem az ONDA V712-n a végén a hátlapon van egy műanyag csík az alu hátlap mellett, abban van elhelyezve az antenna.
Erősebben fogja a WiFi-t mint az uncsim X10i-je vagy egy haver Nokia 500-aby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
G-lader
tag
válasz Magnat #29387 üzenetére
Hát mit ne mondjak' nekem a jó anyagminőség vhogy mást jelent. Alu ház optikailag olyan mintha le lenne fújva kályhaezüsttel, ahol a kártyát be tudod dugni ott veszélyessen éles, illetve ahol az alu ház csatlakozik a kamerát körbefogó műanyaghoz ott csálé az illesztés, egyik oldalon lejjebb van a műanyag mint az alu a másikon feljebb, nincs síkban. Az előlapon a fekete műanyag mind a 4 sarokban fröccsöntési sorjás, azaz rettenet szar fröccsöntőszerszámot használtak. Bnőm sima MID-je 100 szor igényesebb kinézetre.
-
b0bcat
addikt
válasz szabi__memo #29390 üzenetére
De, ha postázni kell, akkor mindegy.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Chaser
legenda
válasz b0bcat #29388 üzenetére
Ha webshopból rendeltél szopacs. Akkor szerviz v hozzájuk kell eljuttatnod, de saját ktsg-en. Többek között ezért se preferálom a webshopos dolgokat. Max ha helyben levő bolt hogy ki tudjam használni a 8 napos elálllást ha gebaszos a cucc.
Kis közérdekű. Alany:
buyincons.comEddig is futottam bele sunyi webshopba, de ez rátett mindre Hiába tűnt megbjzhatónak meg hiába ajánlják sokan. Ennyi történt:
Nov 19-én 3 gépet rendeltem, 1 megjött dec 12-én. Másik kettőt illetően kerestem őket múlt héten, válasz nem jött. Tracking volt, de csak annyit tartalmazott hogy 26-án célországba elküldve. Viszont le volt fényképezve címzéssel mindegyik csomag. 45 nap lassan letelik, válasz se jön, ebből PayPal lesz. Gondoltam a mai napot megvárom, nem tudom munkanap van-e, ha nem jönnek a gépek írok a PP-nek. Erre előbb jön 2 mail PP-tól, hogy önként és dalolva visszaadták a két gép árát. Jobban megnézve ez a két gép Xmas akciós volt, 10% kedvezmény. Tehát csak arra ment ki a játék hogy egy zsák lóvét beszedjenek amit használhatnak 1.5 hónapig. Ilyen sunyi majmokat még nem láttam. Nem veszek többet Kínából tabot_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
laszlohu
addikt
válasz Magnat #29387 üzenetére
Az Alu ház egyben előny is és hátrány is, ui. leárnyékolja a wifi antennát, így a jelerősséget,
bár az sem mindegy, hogy milyen wifi chip és milyen wifi antenna van beépítve.
Ilyen esetekben a wifi antenna készülékházon kívül vezetése megoldás lehet, ha valakinek nem számít a garancia elvesztése.Ezt eddig 1 készülék esetében vették figyelembe :
CC Tab Novum,mármint fém a hátlapja, de van benne műanyag is a wifi antennánál.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz laszlohu #29385 üzenetére
Jól értem a cikkből, hogy az eladó nem küldhet el a szervizhez, hanem át kell vennie a boltban a hibás terméket? És mi van, ha webshop-ból rendeltem? Vagy ha az offline boltnak külön szervizközpontja van?
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, volna egy kis gondom az N70-emmel. Egyik nap csontra merült és mikor töltőre tettem, a renszer(/system) app-ok maradtak csak meg. Gondolom nem véletlen ez a csodás adatvédelmi funkció(elvesztés/lopás ellen) deee hogy lehet kikapcsolni?
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
laszlohu
addikt
válasz razorka777 #29381 üzenetére
Egy változás idéntől :
"Fülöp Zsuzsa arra is felhívta a figyelmet, hogy a kereskedő az eredeti doboz, vagy csomagolás nélkül is köteles az árut visszacserélni."
-
G-lader
tag
Na én 2 napja vagyok tablet tulaj, és a penny-s cuccot vettem meg, de most nagyon gondolkozom hogy visszavigyem-e mivel a Wi-Fi az nagyon nagyon gyenge, azaz az irodámban, ahol a router és az eszköz között légvonalban van max. 4m és egy fal, ahol a telefonom max vagy 2/3-ad erősségű Wi-Fi jelet észlel, illetve a laptopom is, meg egy másik sima mid tablet is hasonlóan jól fogja a WiFi-t, addig ez az omega tablet (ami egyébként ettől és a szörnyen gagyi anyagminőségtől eltekintve még OK is lenne) minimum WiFi jelet érzékel. Ez a net sebességében is észlelhető, míg a laptop, vagy a telóm a speedtestel hozza a netem max sebességét (20Mb/s) addig az omega tablet csak 3-4Mb/s-t produkál.
Sztetek ha ezzel visszaviszem a penny-be akkor visszaveszik, vagy mi a fészkes fenét mondanak???
-
-
Mtbsrác
senior tag
puby69: ha ez nekemszólt akkor nemolvastad el rendesen ami írtam. Én még csak megveszem majd.
laszlohu: hát ez nem prestigio vagy nemtom milyen gyártmány. Elvileg a dps is támogatja de mégse megy vele.
[ Szerkesztve ]
-
puby69
csendes tag
3g-t próbáltad? megy rajta?
-
Mtbsrác
senior tag
VKI VÁLASZOLJON RÁ légyszi
Holnap veszem meg a penny-s táblagépet, amire kell nekem bőven jólesz.
Viszont van egy ZTE HSUPA USB MODEM MF637-es 3g stickem, ez van ráírva és az Ubuntu linux terminál így írja a tipust:
ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636! Ezzel működésre tudom-e bírni a mobilnetem.
ebben a tipusban van sd kártyolvasó is.Ma voltam havernál akinek van egy dps 7"-os gépe (Andro 4.0.3-as van rajta) amit a juronicsbe lehet kapni, és azzal nemtudtam használni a stickem. Táblagép meg vmi számokat meg betüket írt ki rá tipusként. Sim kártyán nincs pinkód rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz Chaser #29363 üzenetére
Igaz, a bővíthetőséget elfelejtettem...
Nekem mondjuk így is megérné a jövőre gondolva, felsoroltam még 4 indokot, ami miatt ez így van, és megint csak nekem elég lenne a 16 GB, most is a Prestigio Pro Duo 7" a kiszemelt kevesebb tárhellyel, mert én amúgy sem fogom telepakolni filmekkel, max zenének és képeknek veszek majd egy 8-16 GB-s kártyát. -
Humbert90
csendes tag
sziasztok, tudom nem a témához kapcsolódik de amikor rootoltam a galaxy tab 10.1 em és rámentem a reboot systemre akkor azt írta ki, hogy ROOT ACCES POSSIBLY LOST. FIX? És utána rámehetek hogy igen vagy hogy fix, és mindíg ezt csinálja, szerintetek mitől lehet ez?
-
black0ster
csendes tag
Magyarok istene éltessen mindenkit és boldogabb új évet a kedves társaságnak!
...akik nem bejlgit majszolgatnak vagy éppen szuper karácsonyi családi filmeket néznek a remek magyar csatornákon, azoknak kérném a segítségét .. jól jönne!
Nagy karácsonyi zsongás közepette keltette fel az érdeklődésemet a táblás számítógép. Egyből arra gondoltam hogy amire ki szeretném használni, arra pont megfelelő választás lenne:
- pdf olvasás
- net
- gyermekünk baba fotóinak mutogatása a család többi tagjának
- jegyzet készítés
- gyermekünknek video vetítése ha nem bírja a hosszabb az autóbanKeret az van, de 110 felett már 1 ft-ot sem költenék tovább rá. Tartósat szeretnék relatív hosszú távra, de azért fontossági sorrendben az utolsó helyen verekszik a tetőcsomagtartóval
Ezt néztem:
ASUS Transformer Pad TF300T
http://www.asus.hu/Tablet/ASUS_Transformer_Pad/ASUS_Transformer_Pad_TF300T/#specificationsDe lehet amire nekem kell már megvan 50-60ból is! Csak anniy féle fajta van már, hogy nehéz lépést tartani ... meg ezt Ti jobban tudjátok!
Itthon té-hóm net+router, panel lakás. Jó lenne olyan kütyü ami szépen fogja a netet és órahossza olvasás után sem fárad el az ember szeme.
Ennyi lenne .. elsőre
-
laszlohu
addikt
Prestigio
Pro duo VS Prime DuoMind2 - ben : 2 magos proci
Pro Duo : "sima" IPS
Prime Duo : IPS LED - es háttérvilágítássalSzerintem az alábbi nem sokban tér el a Pro duotól, de az alábbiból még néhol van készlet :
-
CHIPman
nagyúr
-
Chaser
legenda
Ez jó volt A jövőre is gondolva nexus7-en nincs sd bővíthetőség se hdmi. Nagyszerű a fix 16GB-os tárhely, mikor pl pro duo + 32GB cl10 kártya megvan 50k-ból.
szerk: 1ébként a másik verziója meg 16GB-os másik SoC-kal ami erőben kb ugyanaz és 40-42k
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
azozo
senior tag
válasz szabi__memo #29351 üzenetére
De vannak már
http://www.pandawill.com/notebook-tablet-pc-mid-c438/android-os-c306.html?tablet_cpu=54
-
zaskar
senior tag
válasz Magnat #29360 üzenetére
Persze, fals, de mint írtam, nem szokásom állandóan tv-internet-telefonszolgáltatót cserélgetni, bő 1 éve vagyok a t-nél, és eddig nincs vele gondom. Az előző szolgáltatónal is voltam 7 évet, pedig a TV-je sokkal sz.rabb volt. Havidíjat így is-úgy is fizetek...
Szerk: Ja , látom közben észrevetted...
[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
-
zaskar
senior tag
Igen, többen megerősítették a Prestigio topikjában, hogy nem kell félnem a wifitől. A másik kettőt csak azért írtam oda, mert nem sokkal többért tudnám elérni őket, igaz t-home 2 év hűséggel és részletre (ami számomra nem számít "rablánc"-nak, mert felénk a t-home a legjobb elérhető szolgáltató jelenleg, de nincs is vele gondom, tehát nem akarok váltani).
Prestigio: kb. 37 e
Samsung: 40 e (t-home)
Nexus 7: 48 e (t-home)
A lényeg az, hogy nem feltétlenül vágyom én sem a Samsungra, sem a Nexusra, hiszen a 25 ezres omega is megfelelt volna a célra, ha jobb a wifije.[ Szerkesztve ]
-
Semm1
tag
válasz zaskar #29352 üzenetére
Még elgondolkodtató lehet neked a WayteQ xTAB-70dci, januárban jelenik meg a boltokban. Ennek mondjuk kicsi lesz az akksija(3000 mAh), és nincs rajt Hdmi csatlakozó, de ez is kb. 35000 Ft körül lesz kapható.
Én is így vagyok vele, hogy jól jön itthon egy ilyen Tablet, van mikor 2-en neteznénk, de egy géppel ez nem megy, viszont így, és akkor ha csak 1-2 dolog érdekel, akkor nagyon hasznos.
Amiket felsoroltál, a 3 közül 2 árkategória van, az első kérdés, hogy mennyire lesz kihasználva, és érdemes-e 70000 Ft így kiadni érte, mert minőségben jobb a Nexus és a Galaxy Tab, de mindent egybe véve(Hardver, szolgáltatások) már nekem például nem éri meg a dupla felárat. A Prestigio-nak messze nincs annyi hátránya a másik kettővel szemben, mint amit az áraik tükröznek.
Napi 1-2 óra netezés/kis játékra nekem bőven elég a Prestigio Pro Duo is, és ez sem zsákbamacska 2 év garanciával. Wifi-ről talán pont Sztrego írta, hogy erősebb mint az Xperia Mini-é(nekem is ez van), ami nekem épp hogy elég, 2-3 ajtó és kb. 10 méterre van a router, ha ennél jobb, akkor már elég lesz nekem.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz Mezcal #29353 üzenetére
Ismétlem, nekem csak a wifi erősségével volt bajom, egyébként jónak találtam könyvolvasásra, filmnézésre, és netezésre is 25 ezerért (telefonról osztottam rá netet, mert a wifi csak a router pár méteres környezetében volt stabil). Videókat pendrive-ról, SD-ről szépen vitte, a kijelző nem rossz, OTG kábel tartozék, HDMI, stb. A 2800-as akku nem túl nagy, de ez benne van a leírásban, 1 giga RAM ebben az árkategóriában nem megszokott. Amúgy nem csodálom, hogy ott porosodnak a pennyben, mert én is csak az újságban láttam, a boltban el volt dugva a pénztárnál, ki sem volt írva. Na meg tegyük hozzá, a pennybe elsősorban nem tabletért járnak az emberek...
-
Mezcal
addikt
Ma két Penny-t is megjártam, ott porosdnak az olcsó IPS-es tabletek az üveg alatt. 3-3 volt Pennyként. Ennyire nem jó?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
zaskar
senior tag
Kíváncsian várom Temetőőr beszámolóját az olcsó pennys omega tablettel kapcsolatban. Én ugyanis tegnap vettem egyet, és ma vittem vissza... Hozzáteszem, én nem beszéltem le előre az eladókkal, ennek ellenére szinte azonnal kezembe nyomták a pénzt, ahogy visszavittem, tehát nem volt gond (ezért bárkinek ajánlom kipróbálásra, semmi kockázat nincs benne... Nekem ez volt az első tablet a kezemben, ezért az árért elfogadhatónak találtam (pl.a kivitele igényesebb volt, mint sok más drágább tableté) viszont a wifi nagyon gyengén teljesített, emiatt nem tartottam meg. Szóval már alig várom, hogy olvashassak egy másik véleményt is...
Viszont ki mit ajánl, ha már itt tartunk, mert arra rájöttem, hogy jó egy ilyen tablet a háznál... Ezeket néztem ki:
Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo
Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Google Nexus 7
Az a baj, hogy mindnek van előnye és hátránya, ezért nehéz a döntés... -
szabi__memo
nagyúr
Mondjuk én a 3G hiányát nem értem egyáltalán. 15-20ezerért kapsz már telót ami tudja. Ott az a sok mtk chip, nem igaz, hogy nem birnak belőlük tabletet késziteni olcsón
-
üszök
őstag
válasz CHIPman #29347 üzenetére
Én próbáltam a Myaudio 808DCC-t külső GPS vevővel,de nem jártam sikerrel.Ezzel a programmal
A program látta a vevőt,működött a komunikáció,de a navigációs programok nem látták.Bár lehet csak én vagyok béna.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
-
stmiklosi
tag
válasz b0bcat #29344 üzenetére
Szevasz!
A tepsifonnak mekkora a kijelzője?
Még ha 5"-os is, akkor is csak FELE a képernyő felülete a 7"-nak.
Márpedig ekkora felületet kivilágítani 2* annyi villany kell.... (És ha kisebb a tepsifon?)
Van program, ami elárulja, mi fogyasztotta el a villanyt. Mindent ver a képernyő és a nagysága.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
b0bcat
addikt
A próféta szóljon belőled. Én azt tudom, hogy a 3 Ah-s akkuval szerelt Navon Platinum (7) tablet-em nem tud 4 óránál több üzemidőt produkálni netezéssel minimum fényerőn, pedig elég harmatos a hardvere és a képernyője sem egy nagy durranás (800x480). (A tepsifonom mondjuk elketyeg bő 6 órát ugyanígy, 2800-as akkuval. Ezt magam sem értem. )
-
Chaser
legenda
válasz f4lcon #29342 üzenetére
Hirtelen nem tudnék olyan tabit mondani amiben nincs giroszkóp. Gravi szenzor néven is ismerheted. Ha az nem lenne benne a tabikban nem fordulna el a kép ha fordítasz a gépen.
szerk: tjb007: Persze sok minden tud üzemidőt befolyásolni. De 3000-es akku 1280-as IPS panellal nem jó omen, Ott jobban kell dolgozni a vga részlegnek is mint pl 1024-es panelnél. Nem igazán értem, mért ilyen kis akkut raktak bele. Flamenél is többen mondták milyen szép üzemidőre képes, abban ha jól rémlik 5000-es akku van. Hw-ük kb ugyanaz. De majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
a nexus 10 azt irja, van benne "Gyroscope"
ez teljesen normális "rendes" giroszkóp?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tjb007
nagyúr
válasz z0d1AK #29338 üzenetére
Úgy látszik nagyon elbeszéltünk egymás mellett
Mint az most kiderült te SoC szinten, integrálva értetted a GPS -t én viszont önálló formában mivel ahhoz, hogy GPS kerüljön egy tabletbe nem szükséges pont a Qualcomm SoC, egy RK3066 mellé is lehet rakni bármilyen GPS chipet, legyen az Qulalcomm, Broadcom vagy akár CSR.
Mindentől függetlenül a "GPS egy Qualcomm chipet igényel" (a Nexus 7 -ben például Broadcom van) állításod sehogy sem állja meg a helyét, sőt, egyenesen hülyeség.
Ha ott lett volna a GPS után a például szó akkor szóvá sem tettem volna de remélem nem veszed sértésnek -
z0d1AK
nagyúr
válasz tjb007 #29337 üzenetére
A Qualcomm MSM chipekben integrálva van ez, így ezek alapján itt is van három tablet.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
@matthew@
őstag
válasz tjb007 #29334 üzenetére
Nos igazábólnekem az lenne fontos h átlátható, gyors és megbízható legyen. Ezeket figyelembe véve iOS lehet jobb választás számomra, bár az Asus Transformer Pad-ra 2 év gari van ami annak a javára szól, meg a Tegra 3-al már sztem szépen menne a Droid is.
Most Hollandiában vagyok és egy Asus Transformer Pad TF300T-t 98k-ért kapnék meg átaszámolva, viszont azt nem tudom h ha itt megveszem, de hamarosan megyek vissza, akkor Mo-n is elfogadják az itteni Asus garipapírt?Matthew 24:42
-
tjb007
nagyúr
válasz CoolMan #29309 üzenetére
Üzletenként 3 darabos készlettel nem csoda, mondjuk lehet, hogy jobban is jártál.
(#29321) @matthew@
Ha a rendszerfájlokban szeretnél turkálni meg minden héten egy másik ROM -ot szeretnél kipróbálni akkor az iOS nem neked való.
Ha meg valami nem megy akkor az iOS -nél is van egy rakás alkalmazás amik közül lehet válogatni, az egyikkel csak menni fog.(#29326) Chaser
Látatlanba azért még ne írjuk le. Elég sok minden tudja amúgy befolyásolni az üzemidőt.
(#29331) z0d1AK
"A GPS egy Qualcomm chipet igényel"
Szerintem senkit sem köteleznek arra, hogy Qualcomm -ot kelljen használnia
Gyakorlatilag mindegyik félvezetőgyártó gyárt önálló GPS chipet is (ami igazából nem mindenhol önálló mert a legtöbb helyen jön vele a BT és az FM is), szóval mindenki attól veszi akitől akarja. -
-
radamsky
senior tag
irtam az olcsó kicsi kinai poén csak, nem kell szoszerint venni
tökmindegy honnan van, a célnak megfeleljen és müködjön
meg azért a házat ne kellejen eladni
ezért irtam az ár-teljesitmény gyöztest
mindegy most utánanézek annak a 3-nak amit találtam -
Chaser
legenda
válasz radamsky #29327 üzenetére
GPS, 3G, innentől már drága Ha 10" még drágább. Ha IPS még drágább, ha nem IPS nem is érdemes tabit venni. Kínából ilyet sztem ne, max 7". Ilyen tudással talán 40-50k körül meglehet. De mivel nem sok mindenkinek van itt ilyen segítség nem nagyon lesz ha elakadsz valamivel.
-
radamsky
senior tag
válasz z0d1AK #29328 üzenetére
nem igazán hiszem el, hogy vannak ezek az olcso gépek, vannak a nagyon drága gépek
olyan köztes megoldás kellene nekem hogy legyen benne GPS, 3G, Wifi
háát ezaz , hogy benne kell hogy legyen a nevébe, no de ...ez az ocso kicsi kinai csak poén volt
közbe találtam 3 darabot ami talán jo lenne, igy utánanézek
[ Szerkesztve ]
-
-
radamsky
senior tag
olyan kérdésem van hogy szeretnék egy tabletett a közeljövőbe
Nem vilogásra kell, tehát bizonyos értelembe melora
a kijelző 7-10" között
legyen benne GPS
Wifi se hátrány ha van
és azért se dölök kardomba ha van rajta 3g
ocso kicsi kinai legyenEgyszerüen nézegettem ezeket a kütyüket, de a termékinformációnál nehezen igazodom el néha rengeteg info közül kell kivennem hogy van benne gps és 3G vagy nincsen
Természetesen adroid rendszer legyen rajtavan valami tipp amire azt mondom ár-teljesitménygyöztes??
-
Temetőőr
csendes tag
Udv mindenkinek!
Mar most elnezest kerek, de egy kicsit kesobbre tolodik a kis osszefoglalom a Penny-s geppel kapcsolatban( a kislanyom jott le hozzam Pestrol,holnap pedig egesz nap utazok) Amint a laptopom kozelebe kerulok mar irom is a negativ tapasztalataimat! Koszonom a turelmeteket! -
Chaser
legenda
Az viszont biztos, hogy későbbiekben egy 10-es kell nekem, ha valaki tud prestigio ultimate 10.1 fellelő helyet vmelyik multiban, dobjon már egy pm-et
-
bumbalaci55
tag
Megvettem a Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo készüléket
Eddig semmi gond nincs, minden szuper...(a világon mindenből kettő van)
-
Temetőőr
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ha valakit esetleg érdekel szívesen írok majd pár sort arról a híresen-hírhedten olcsó 7 colos(ips kijelző) tablet-ről ami a Penny-ben kapható kemény 24.990.-Ft-ért
Mielőtt megvettem okosan tisztáztam az üzletvezetővel,hogy ha BÁRMINEMŰ problémám lenne a kütyüvel már reptetem is vissza.(ilyen kikötéssel naná,hogy elhoztam)
Kb.2h-t volt nálam és repült vissza! Korrekt módon visszavette. -
Chaser
legenda
Láttam ma pár tabit, hát nem voltam elragadtatva Valami 10" samut néztem jobban, kijelző terén jobbra számítottam. Ellenben asus az nagyon szép volt. Prestigiot sajnos sehol se találtam.
szerk: megema: Ezt kb hozza az itthon hamarosan kapható 70dci 35k-ért. Mindenben stimmel ami neked kell, 1280 IPS mint a flame, dualcore, giga ram, azt nem tudom hirtelen hogy BT van-e benne.
Temetőőr: Ne tartsd magadban
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz @matthew@ #29304 üzenetére
Leegyszerűsítve azt mondanám, hogy nem jobb vagy rosszabb az egyik a másiknál, csak más.
iOS leegyszerűsített, könnyen kezelhető, magától értetődő, Droid sokkal több lehetőséget kínál de több tanulást is igényel (E tekintetben részint olyan, mint a Windows Linux kérdés)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
@matthew@
őstag
Sziasztok gondolkodom tablet vasarlasan, es eddig az Asus Transformer Pad TF300T az amit kineztem, de gondolkodom iPad 2 v. 3-on is vki le tudna nekem irni h az Android miben jobb az iOS-nel?
Matthew 24:42
-
megema
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest