Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
GLevi91
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket kérném, tablet vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy 7-es, vagy 10-es tabletet érdemes venni. Próbáltam már többfélét is és a 7-esek elég kicsinek tűntek, de lehet meg tudnám szokni, Igazából netezésre használnám legtöbbre, meg talán jegyzetelésre is (tudom, nem az igazi, de engem sosem zavart az érintőképernyő), viszont fontos hogy hordozható is legyen. Mit gondoltok melyiket érdemesebb?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tegnap sokan válaszoltak itt nekem éjjel, köszi a válaszokat srácok.
Jó ez a topic. Csak alig találtam meg.
Egyszerűbb lenne "Milyen TABLETet vegyek?".
És ez pirossal ki is lenne emelve, mint a többi kiemelt topic.
Komolyan, nettábla, meg Android oprendszer.. ezekre nem is gondoltam mikor a tabletes topicot kerestem..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
tjb007
nagyúr
válasz nightmare13 #11094 üzenetére
Az ASUS MeMO 370T (a nettó 250 dolláros Tegra 3 -as tablet) állítólag törölve lett, ez még sem megerősítve sem cáfolva nem lett, állítólag ehelyett fog jönni a Google Nexus tablet ami nem 4 hanem "csak" kétmagos lesz.
-
nightmare13
őstag
válasz Sanzaa #11095 üzenetére
Igen, ismerem a készüléket én is Csak egyelőre nekem nem aktuális, ezért van időm Szeptemberben tudok az előfizum mellé új telefont venni (valami gagyifont, ami a legolcsóbb kb ) meg eladom a mostani x10 mini prom, meg addig tán gyűlik mellé ösztöndíjból is, aztán akkor már talán lesz miből válogatni a 40-65 ezres kategóriában is, bár ha az asus táblája tényleg jó lesz, lehet, többet is rádobok
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Sanzaa
senior tag
válasz nightmare13 #11086 üzenetére
Amúgy én is arra a netcsomagra pályázok, csak még nem vagyok aranykártyás
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
válasz nightmare13 #11088 üzenetére
A ConCorde Tab 10.1 beépített 3G modemmel rendelkezik. Tehát csak beledugod a SIM kártyát, oszkész'. Azt hiszem telefonálni is lehet róla.
69049 Ft-ért megvásárolhatod, ha összegyűlünk 10-en. Mert akkor kedvezményt ad a ConCorde Elektronikai Kft.
[link]
Itt egy rövid leírás róla.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
nightmare13
őstag
válasz canniball #11092 üzenetére
Igen, ismerem a készüléket Megvenni jóárasítva nem tudom, mert majdhogynem drágább azzal a netcsomaggal, mintha külföldről rendelném Szeptemberig talán kijön a Google táblája a rettegett 200 dolláros áron, meg az Asus 250 dolláros gépe is, lehet inkább azokra költöm el Decemberig van még időm
-
jani32
tag
válasz tjb007 #11090 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy különféle neveken futnak szinte azonos tabletek...
Az akkura tényleg van ahol 7 van ahol már csak 5 ezret írnak... igazad lehet, hogy az a 8 ezer nem valós Mondjuk ha csak 5 ezer az igazság az is jobb mint a kb. 3700 a Concorde-nál... Nem tudom az mire elég.Viszont ahogy olvasom ez a Yarvik mindenféle google app nélkül érkezik (se gmail, se youtube, se market stb...) s az lehet, hogy kellemetlen perceket tud okozni (nekem biztosan
Gondolom a Concorde csapata minden széppel és jóval ellátva szállítja majd a gépét.Köszi az infót!
-
canniball
nagyúr
válasz nightmare13 #11091 üzenetére
Ugyan csak olvasgató vagyok a témában de úgy látom vagy olcsó és nincs 3G, GPS és BT, vagy vannak ezek és többet kell csengetni. Nézd meg ahonnan az olcsó mobilnetet tudod hogy ugyanonnan nem tudsz-e Huawei S7 Slimet jóárasítva, abban van 3G is.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tjb007
nagyúr
válasz jani32 #11083 üzenetére
Mindkettőben ugyanaz a SoC van.
Amúgy meg attól, hogy 8000mAh van odaírva nem biztos, hogy ténylegesen is annyi, a kevesebb jobban tükrözi a valóságot/hihetőbb mint a több (az 1800mAh -s akku akku esete ami valójában csak 800mAh -s volt).
A Yarvik is csak egy brand, ODM tableteket forgalmaznak ők is, aki nem ódzkodik a Kínából való rendeléstől és érdekli a GoTab Exxa és Zetta az minimális eltérésekkel megtalálja Eken A90 és Zonge M90 név alatt is (meg még ki tudja milyen alatt).
-
canniball
nagyúr
válasz nightmare13 #11088 üzenetére
Bunkó hozzáállás? Az hogy gondolnak az egyetemistákra akiknek nem kell a 3G de olcsón vennének tabletet?
-
canniball
nagyúr
válasz nightmare13 #11084 üzenetére
Biztos úgy vannak vele hogy akinek van pénze 3G-re annak legyen a drágább tabletre is.
-
nightmare13
őstag
válasz krisztian922 #11085 üzenetére
Az okés, hogy iskolában van, de buszozás közben, vagy a város bizonyos pontjain meg nincs... T-nél tudnék 2000 Ft/hó/2GB (nincs túlforgalmazás, csak sávszél csökkentés) mobilnetet, és az nekem tököletes lenne
-
krisztian922
tag
Ez vicces mert én pont emiatt nem keresek 3G-s táblát van az iskolában wifi azzal elvagyok.
Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
-
jani32
tag
válasz canniball #11080 üzenetére
Jujj eddig a Concorde 9.7 megjelenésére vártam, de lehet, hogy ez a YARVIK 9.7" - GoTab Exxa jobb vétel? (a 8000mAh akku elég jó... és az 1 GB memória sem rossz)
Nem igazán értek a tablet procikhoz, a Yarvikban és a Concordeban azonos tudású van?
És tudja esetleg valaki milyen GPU van a Yarvikban? -
canniball
nagyúr
-
Sanzaa
senior tag
Figyelem, 800Ft-tal olcsóbban megvehetitek, ha személyesen veszitek át a tabletet. A ConCorde Tab 7015 így 34199Ft, a Tab 10.1 3G 69049 Ft-ba kerül, ha legalább tíz vásárló összegyűlve vásárol. Na, mit szóltok? Ügyes vagyok?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
gipsztigris
addikt
-
Sanzaa
senior tag
válasz weinmaker #11066 üzenetére
A ConCorde a termékeire 1év garit ad, a boltok adhatnak kettőt. Bár ez +1év azért nem egy atombiztos gari szerintem.
Érdemes sietni, mert már csak 30db 7015 van náluk raktáron, hogy még véletlenül se kelljen várni az újabb szállítmányra.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
MODERÁTOR
válasz petipetya #11067 üzenetére
Én nagyon elégedetten használom a könyvolvasómat könyvek olvasására és a tabletet főleg színes újságok, de könyvek olvasására is (minimálisra vett fényerővel vagy megfelelő éjszakai módra kapcsolható olvasóprogrammal teljesen jó) főleg sötétben olvasáskor ill. olvasólámpánál nincs tükröződés.
Ezzel együtt nagyon várok egy színes e-ink könyvolvasót, megfizethető áron - hopp, megint bilibe lóg a kezem.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
weinmaker
őstag
válasz gipsztigris #11065 üzenetére
Akkor üsd be a google-ba:
http://www.tablagep.hu/vasarlas/androidos-tabletek/concorde-tab-7015http://kventa.hu/tablet-pc/138466-concorde-tab-7015-tablet-pc-7-480x800-512mb_8gb-android-2.3.4-g-sensor-webcam.-wi-fi-3500-mah.html
De linkelhetnék még jónéhányat.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
tvamos
nagyúr
Ilyet lattatok mar?
Notion Ink Adam II tablet"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Elolvastam ezt: http://www.wikitech.hu/tesztek/2012/03/09/teszt-concorde-tab-7015olcso-tablet-jo-tablet/
Erdekes. Sajnos, nekem kizaro okka notte ki magat a BT hianya,
En valami miatt azt hittem, van az ASUS Transformerre is gyari ICS.
A munkatarsamnak az van, es azt mondta... mindegy. Ez akkor is szep teljesitmeny, ha csak 1-2 lelkes magyar fejleszto portolta!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Celtis #11034 üzenetére
Nem, konyvolvasashoz tenyleg sokkal jobb ez az arany!
En is valami ilyesmit keresek, de nekem az is szempont, hogy ne legyen nagy. A ZT-180-on latom, hogy az tul nehez, hogy kezben tartsd akar egy orat is folyamatosan. Szoval konyebbet, es kisebbet keresek. Ugy 8" korul lenne az idealis szerintem. (7.7"?) Lehet, meg gyujtok hozza, ugyis mindjart itt a fizetes. Csak az a baj, hogy minel tobb a penz ra, annal fenyesebb a keszulek, csupa fem, es uveg... es igy egyre nehezebb is! Semmi sem jo!..
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Sanzaa
senior tag
válasz Thunderzolee #11041 üzenetére
Szia Zoli!
Ha esetleg érdekel, akkor vásárolhatsz ConCorde 7015-ös tabletet 35000Ft-ért is. Csak tíz embert kell összegyűjtenem és megkapjuk kedvezményes áron 1 év garival és ingyenes házhozszállítással. Nyugodtan rákereshetsz, mert ennél olcsóbban egyik forgalmazó sem árulja. A tableten a legfrisseb Android van, ICS. Szerintem korrekt cucc.
[link] Itt egy teszt róla.
Ha érdekel, akkor légyszi küldd el a nekem a neved, telszámod PÜ-ben, mert én toborzom az embereket.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
keccsa
aktív tag
válasz syl0907 #11042 üzenetére
Szia!
Ha nem akarod hamar "kinőni", és utazáskor/jövés-menés közben szeretnéd használni, akkor a Wayteq xTab-70, ha meg otthon neteznél inkább, akkor az xTab-100(s)/Concorde Tab 9.7IPS.
A 70-est használtan 28-30 ezer körül, újonnan 38 ezerért veheted meg, míg az xTab 100 használtan 40-50 ezer, újonnan 60 ezer, az IPS kijelzős xTab-100s pedig újonnan 65.000 Ft-ba kerül (ebből használt még nem igen van, mivel most jelent meg...).
Ha magasabbra is elmehetsz, akkor olyan 70 ezer környékén lesz nemsokára Concorde Tab 9.7IPS is!
Ez, és az xTab-100s már tiszta iPad feeling!Mindenki magának hülye!
-
nightmare13
őstag
válasz Thunderzolee #11033 üzenetére
Aminek gépnek másodszorra írtad a paramétereit, azok egész jók, a Cortex A9 CPU már nagyon is kedvező
Concorde 7015-t kaphatsz itthon 36 környékén, hazai supporttal. Aztán még vannak az Ainol tabletek, abból itt hardverapron is találhatsz, abból én a Paladint hanyagolnám a MIPS processzor szűkebb támogatottsága miatt.
-
tjb007
nagyúr
Amikben RK2918, AML8726-M, Allwinner A10, TCC8803, Samsung S5PV210 plusz a MIPS -es Ingenic JZ4770 Xburst SoC azok között nézelődj, amikben VIA8650, RK2818, TCC8908 stb van azokat inkább kerüld. Ha kíváncsi vagy a részletekre: [link]
Amúgy meg nagyon egyszerűen ki lehet választani a megfelelő példányt.
Leírod, hogy mennyit szánsz rá maximum, hogy mire szeretnéd leginkább használni és, hogy honnan szeretnéd beszerezni (itthonról → egyszerűbb garanciális ügyintézés, vagy Kínából → bonyolultabb ügyintézés).[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kelzsoca #11035 üzenetére
Engem erdekelt ez a velemeny / megjegyzes is! Ha off-ban irja, szerintem teljesen jo helyen lett volna! Vagy ez a Concorde club, hogy nem lehet negativ megjegyzest tenn rajuk? De latom, normalis valasz is erkezett a panaszra.
-
canniball
nagyúr
válasz Thunderzolee #11040 üzenetére
"...egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen...tetszett ahogy nyomkodta..."
Akkor ha tutira akarsz menni olyan tabletet veszel amihez ilyen csajt is adnak.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mArZsi
tag
A 4GB rom az a beépített SSD? -> Nem, beépített háttértár.
Mi az a GB oprendszer? -> Android v2.3, azaz Gingerbread. -
syl0907
csendes tag
Sziasztok! Egy tablet-ra lenne szükségem, kizárólag internetezésre szeretném használni, legfontosabb, hogy mobil stick-kel működjön, vagy más mobil internettel, 1-3 GB forgalomra(?) .Lehetőleg olcsóbb kategóriából. Nem vagyok otthon a témában , kérlek segítsetek, hogy mit vegyek.
-
veterán
A 4GB rom az a beépített SSD?
Mert ilyet olvastam már többnél is.512 ram ...azt viszont nem mindegyikben látok, olcsóbbakban inkább csak 256-ot szoktam.
Mi az a GB oprendszer?
Nincs valami lista tablet procikról?
Mint pl. notebookcheck CPU, ill. VGA listája?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz kelzsoca #11037 üzenetére
Hát..
A notebookok közt eligazodok, már ami a hardvert illeti, de tabletben semennyire sem vagyok otthon. Persze a PH-s cikkeket elolvasom, innét ismerősek ezek a Cortex, stb nevek, de ezen kívül nem nagyon vágok semmit.A felhasználás az nagyjából annyi lenne, h képek megosztása bizonyos Facebook csoportokban óránként/félóránként.
Előtte/közben képek keresése különböző témákban az internet bugyraiban.
Esetleg képek retusálása (ha lehet egyáltalán ilyen alkalmazást futtatni Tabletes hardveren.
Mert az így elég gáz, h nem lehet elmenni itthonról, mert osztani kell folyamatosan; és kitalálták, h egy tablet lesz a megoldás.És hát egy iPad biztosan sokkal jobb, de annyi tabletet hirdetnek ilyen 20-30-40-50-60 ezerért is.. hát csak nem lehetnek olyan sz×rok..
Bár az Intel féle Atom procis netbookok se használhatók szinte semmire, (hacsak nincs mellette ION chipset). De akkor már inkább AMD Brazos E-350/E-450. De ez meg már szinte annyiba kerül, mint az Core i3-as noti...
Szóval a tabletek közt is vannak ilyen hardveres kategóriák? Ami alatt nem érdemes venni, mert nem fogja vinni a Youtube videokat sem?
Szóval egyelőre a legolcsóbbat keresem, aztán ha azok nagyon nem jók, akkor mehetünk feljebb az árral, csak egyáltalán nem értek hozzá.
Kábé egyszer láttam élőben ilyet; egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen (fogalmam sincs róla, milyen lehetett), tetszett ahogy nyomkodta nagyjából ennyit tudok elmondani róla..
Nekem ugye hát notim van, én ehhez értek, ezt ismerem.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Celtis
veterán
válasz kelzsoca #11035 üzenetére
Nem is értem, hogy gondolod hogy direkt nem engednek regisztrálni.
Ilyet egy percig nem gondoltam. Szerintem egyszerűen nem foglalkoznak a regisztrációval és lejárt.
Részemről a téme lezárvaDe hogy ON is legyek. Egyelőre nem bánom, hogy a WT 100s-t inkább várólistára helyeztem, mert az első userek akku és töltés porblémákról számolnak be.
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
Szia
Capacitive legyen a kijelzö és minnél jobb a felbontása.
512 RAM
legalább 4GB ROM
Op.rendszer min. GBAttila
-
kelzsoca
félisten
Mekkora üzemidejük van ezeknek úgy általában?
Ez erősen használatfüggő, ha a megcélzott maximum ár ilyen 20k körüli összeg 1-2 óránál többet nem valószínű hogy fognak bírni.
-
kelzsoca
félisten
válasz Celtis #11030 üzenetére
Ez nem a fikázzuk xy forgalmazót topic, az ilyen dolgokat, ha lehet privátban egymás közt, vagy ha problámát észlelsz, akkor adott helyen jelezd egy adminnak.
Nem is értem, hogy gondolod hogy direkt nem engednek regisztrálni.
Térjünk vissza a topic szakmai részéhez, ha lehet, köszönöm.
(#11033) Thunderzolee
Azt azért jó lenne tudni, hogy mire lenne (vagy mire nem) használva a tablet, és hogy mennyi a maximális keret rá.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz krisztian922 #11032 üzenetére
16:10-esekből Dunát lehet rekeszteni. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én 4:3-ast szeretnék.
-
veterán
válasz nightmare13 #11031 üzenetére
Értem.
De azok drágábbak, nem?
Közben nézegettem itt az aprókat is.
Ahogy elnéztem, ez ugyanaz lehet:
http://hardverapro.hu/apro/uj_1napos_mid_tablet_hibatlan_azonnal.htmlEhh..
Ez például?• 10.2-inch
• 1024 x 600 pixel
• Android 4.0 operating system
• CPU: Cortex A9 1GHz
• RAM: DDR2 512MBEgyáltalán nem értek a tabletekhez, ez sem nekem kell, csak megkértek, h segítsek választani.
Mekkora üzemidejük van ezeknek úgy általában?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
krisztian922
tag
válasz Celtis #11030 üzenetére
Ez egyedi eset lesz szerintem, mivel én 3 napja este kb. ilyen időben regisztráltam és másnap reggel az admin már engedélyezte is az account-om.
Alternatívaként viszont ha valaki nem bírja kivárni concordékat említett itt valaki használt samsung-ot kicsit drágábban, viszont használt terméket nem akarok :x Új termékek közül 92-ért már korábban említett Toshiba AT100 -at néztem viszont 70fölöttieket eddig nem igazán vettem figyelembe (eredetileg 60at se akartam költeni tabra) így nem tudom, milyen más alternatíva jöhet még itt szóba?
Asus m5a97 evo r2.0 - AMD fx 6300 - AMD HD7850 1gb - 2x4gb Kingston hyperx black 1600mhz - Cooler Master Hyper Evo 212
-
nightmare13
őstag
válasz Thunderzolee #11029 üzenetére
VIA CPU-s cuccokat hanyagolnám, inkább néznék valami A10 (Allwinner) procis cuccot, ha már alsóbb kategóriában keresgélsz
-
Celtis
veterán
válasz weinmaker #10997 üzenetére
Újabb feketepont a Concordéknak. 3. napja nem tudok regisztrálni a fórumukba. Egy ideig "Adminisztrátori megerősítésre vár"-t az accountom, majd úgy ahogy volt, megszűnt.
Ilyennel még életemben nem találkoztam. Ez lenne a magas színvonalú support?
Nem a konkurencia fizetett ügynöke vagyok, hanem egy potenciális vevő, aki még egyelőre kitart, annak ellenére, hogy a forgalmazó mindent megtesz az elüldözésére.
-
veterán
Üdv!
Tabletet keresek, ez például milyen lenne?
ebay.hu/NEW-7-ANDROID-PC-TABLET--NETBOOK-MID-WiFi-EPAD-APAD-UK7" 800x480 kijelző
Android 2.2 operating system
CPU: Via 8650 800MHz
RAM: DDR2 256MBJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Samott
addikt
Urak, Cube U9GT2 vagy Gemei G9? Melyik a jobb valasztas? Itt mintha rendelt volna valaki Cube-ot, megkapta mar, meg van vele elegedve?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Sanzaa
senior tag
válasz z0d1AK #11012 üzenetére
+ 20ezerért tényleg jobb választásnak tűnik egy használt Galaxy Tab 10.1. De ne felejtsük el, hogy a ConCorde Tab 10.1 hivatalosan MA került forgalomba. A kezdőár legtöbbször magasabb, mint a termék valódi értéke. Ennek ellenére nekem bejövős a cucc, főleg a beépített 3G modem miatt. Meg azért nem egy csúnya darab
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #11022 üzenetére
No, neszeneked biológiai lány.
Megragadt kivül nem utcai fény ??[ Szerkesztve ]
-
Mandarinn
senior tag
Az LTPS LCD-ről mit lehet tudni?
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék venni tabletet,suli miatt sokat használ ppt-t,pdf-t,word-ot,de utazás közben jó lenne időtöltésnek is.
Találtam ezt a tabletet és kérdésem lenne hogy megéri-e vagy ezen felhasználási körre valami mást kellene keresnem?
Előre is köszi!
tjb007: Köszi a gyors választ,magam is ezt olvastam,de mindenképp meg szerettem volna kérdezni azért.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #11018 üzenetére
nattyonjóóó !
SIRALMAS.EZT viszont érdemes elolvasni, ebben legalább van egy kis saját szellemi munka, bár nem sok.
Nemnagyon szól semmiről, de azt az elvárást legalább hozza.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz mArZsi #11003 üzenetére
A fordítógépe az nagyon jó , így reggelre, kis mosolycsalogató.
"7 "Ebook olvasó Tablet PC 10.1 Wifi 3g kamera
Ez a legújabb Google Android Tablet PC karcsú elegáns epad jön a legújabb funkciókat és praktikus.
Flash támogatás 10,1, 4 GB, kamera, 3G adapter. Maradjon kapcsolatban a repülésre. Csatlakozás az internetre, FB, élvezze a filmeket, kamera, WiFi, 3G ésminden mást is felfedezhet a apps piacon.
Szín:
fekete
Csatlakozás:
3G
Jellemzők:
Kamera, Színes kijelző, E-mail, fájl böngészés, HD kompatibilis, Media Player, MP3lejátszó, Text-to-Speech funkció, érintőképernyő, Video Recorder, Web-böngésző
Operációs rendszer:
Android 2.2 Froyo
Processzor gyártó:
VIA
Felbontás:
800x480
Képernyőméret:
7 "
Képernyőméret (hüvelyk):
7 hüvelykes
Tárolókapacitás:
4 GB
szállítási idő 1-4 hét!" -
z0d1AK
nagyúr
válasz kelzsoca #11014 üzenetére
Sajnos semmi. Bár a külföldön suttogott árat elképzelve 250 simán lehet majd itthon. Annyiért meg kérdéses, megveszi-e valaki.
Nem vagyok biztos benne, hogy ha valóban ilyen ára lesz, akkor valóban behozza-e egyáltalán az ASUS Magyarország.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Sanzaa #11008 üzenetére
iPadnél nem feltétlenül, bár 16 gigás új iPad 2 tavaly hozzám 94-ért jött, 12 hó garival.
A Galaxy Tab 10.1-et meg már 90 körül is vesztegetik, arra meg 2 év gar van, tehát minimum egy még elérhető az összes eladó modellre (persze kivétel ez alól az áfacsalók 0%-os készülékei)| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tvamos
nagyúr
Az Apple meg a Samsung is ad garanciat! Szerintem!..
Egy apple termeknel nincs nagyobb "smart"-sag!
Es a Samsung termekek sincsennek annyita tularazva. Azert ott olyan vasat kapsz, ami mellett egy A10 nagyon szereny. Szoval nem csak a nevet kell ott megfizetni.
Meg akkor sem, ha elofordul a nagyokkal is, hogy hibaznak.
Szerinetm egy minai tablet 70 ert a tularazott kategoria, meg akkor is, ha par "klassz magyar srac" portol ra neked ics-t.
De ez csak az en maganvelemenyem.[ Szerkesztve ]
-
weinmaker
őstag
Én próbáltam egymás mellett a samsung galaxy tabot és az ipad-et. Össze sem lehet hasonlítani őket az ipad javára. A samsung szerintem is brutál túlárazott. Az viszont tuti, hogy még semmilyen androidot futtató gépnél nem volt olyan felhasználói élményem, mint ipad-nál. Engem az a cucc beszippantott, egyedül a flash hiánya miatt nem vettem meg.
Ezekért a kínai tabletekért meg az a maximum ár amit kiadnék amit Sanzaa is bedobott 30-35K. Egyszerűen nem ér többet.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Sanzaa
senior tag
válasz z0d1AK #11006 üzenetére
Nekem fontos a garancia és a funkcionalitás. Sosem gondolkoztam az Apple és a Samsung gépeiben a túlárazottság és az egyedi csatlakozók miatt. A gari biztonságérzetet ad, az meg, hogy rádughatok mindenféle e-Penist, örömet okoz
Ezt egy használt iPadnél biztos nem kapom meg...Lenovo Vibe Z2 Pro
-
-
z0d1AK
nagyúr
Érdekes, hogy 70-75-ért csorgatjátok a nyálatokat a Concordra, mikor megtoldva egy kicsivel, mert Galaxy Tab 10.1 és iPad is kapható.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Sanzaa
senior tag
válasz Nara19 #11002 üzenetére
A Samsung az Apple-lel akar versenyezni vagy el akar adni egy halom gépet? Valószínűleg mindkettő. De a WayteQ selejtes iPad kijelzős gépeinek megjelenése miatt, amelyek már így is hónapokat csúsztak, nem kell túlzottan sietniük. A WayteQ egy tablettel jött ki nagy nehezen, amíg a Concorde rövid időn belül 3-mal fog. Ha már most jobb a 9.7 IPS, mint az Xad100, akkor később is az lesz.
A ,,Concorde Vásárlói Club' pedig az én kezdeményezésem, nem a ConCorde Kft.-é.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
krisztian922
tag
Én is ezen gondolkozom most, hogy ha ilyen 2 héten belül se jön még ki akkor inkább hozzá csapok egy kis pénzt az árához és nézelődök valami más után. Sajnos amit leírtak levélben kicsit elvette a kedvem a wayteq xtab 100s-től xD
-
mArZsi
tag
Reggeli mellé :
Na gyerekek, egy ilyet fix áron, csak most, csak nektek 60-ért?
Pofám leszakad... kár, hogy az eladónak nem.[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
Én is nézegettem a concorde 9.7 ips gép (rekám) anyagait. Ugye a 3750 mA akksiról már esett szó (10"-nál kevésnek tűnik), de nem értem:
A Concorde a Wayteq-el akar versenyezni vagy el akar adni egy halom gépet?
Az utóbbi esetben ugye jó volna, ha minél előbb független(ebb) teszteket lehetne olvasni róla, (mint a hivatalos bejelentés). + a nagyobb gyártók 2 magos gépei is hasonló árat érhetnek el, ha a 9.7 még sokáig "várakozik", ekkor már nem lesz olyan vonzó alternatíva. Uff. -
Luissimo
veterán
"Énmég(MÁR) nemtudom hogyfogjak hozzá, énmár nemtudom hogykezdjem el...
keresem a szót, keresem a hangot..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest