Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
válasz Mandarinn #29202 üzenetére
Nekem egy van (SanDisk MicroMate), ezzel próbáltam, és működik. De szerintem jó lehet hozzá bármelyik.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
afgk2012
tag
-
Mandarinn
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #25666 üzenetére
Ahogy olvastam a fórumon majdnem ua, mint a Concorde97 IPS Plus. Viszont alapból Jelly Beannel jön ki. Van benne fényérzékelő, hiányzik a menü és a vissza gomb és a Jack csati a másik oldalra került. Tartozékként nem jár mellé billentyűzetes tok és csak 65ezerbe fog kerülni.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
tjb007
nagyúr
válasz Mandarinn #20651 üzenetére
Ha az A10 megfelel akkor az még inkább meg fog.
(#20658) zoleee24
Minél több pixel jut egy hüvelykre annál jobb de elképzelhető, hogy az 1024x768@8/9,7 col is megfelelne neked. Olvasásra amúgy a 7 col ideálisabb.
Meg kell nézni, ki kell próbálni, hogy lásd miről is van szó.[ Szerkesztve ]
-
osztraksajt
őstag
-
devast
addikt
válasz Mandarinn #19418 üzenetére
Őszintén, szerintem:
CPU kb egyforma, gpu-ja valamivel erősebb az rk3066-nak, viszont bármelyik tökéletesen megfelel a célnak. Inkább a körítés, az összeszerelés és hardver/szoftver minősége és a support a kérdéses sok esetben... Jobb hw-ből is ki lehet hozni sokkal sz*rabbat sajnos, és ezt jellemzően meg is teszik kínában. -
Arménia43
csendes tag
válasz Mandarinn #19274 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszát. Most is tanultam újat. Még egy utolsó kérdés mikor fog megjelenni a 808DCC érdemes előrendelni? (gyártónál v. máshol inkább)
Értem ezt a kis táblázatot elmentem hasznos cucc.
Utobbi pedig rossz hír Azért csak kiadják szeptemberig.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Mandarinn #19116 üzenetére
Nekem a Gadmei T883-on ez van:
- Opera - Meg se nyitja a youtube-ot...
- Dolphin - A video lejatszasok elejen megakad, amig a reklamokat betolti
- Gyari browser - ez a legjobb, kis varakozas utan megy csont nelkul a video... de....
... scrollozni ne akarjak!..
Szoval... megyeget... es ez csak egy egymagos.
Nem segit a kis procinak a nagy felbontas. (1280x768)
(Tobb ablaknal mar nagyon belassul.)szerk: huhhhh... 3-4 bongeszoablaknal mar akad mint allat!..
Foleg, ha az elozoben meg meg sem allitom a lejatszast.
Ellenben, ha a gyari browserban keresgelek, es a YT app-al jatszom le, az jol megy.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Arménia43
csendes tag
válasz Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz Mandarinn #19066 üzenetére
Mivel nem tudom, hogy mi ez, hogy ez, így azt sem tudom róla, hogy hivatalos magyar forgalmazótól számlásan 1-2 év garral lenne. Éppen ezért írtam a 15-20K-t, mert annyiért kínából is jöhet egy ilyen.Amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy jó árban lenne a 7015. Aki itthon vásárol, annak jó árban van, de nekem pl kifejezetten drága, mert én inkább kintről megveszem az olcsóbbat vagy a jobbat.
-
rizso
addikt
válasz Mandarinn #18976 üzenetére
Köszönöm a választ! Lehet kipróbálok egy alap darabot, kíváncsi vagyok mit/mennyit ad egy 20k alatti gép...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mankó
veterán
válasz Mandarinn #18938 üzenetére
Meg kell várni az első érdemleges tesztet, s csak utána vételre adni a fejünket.
Én is erre a tesztre várok, mert ha a híresztelések jók és a teszt is alátámasztaná jó eredményekkel, akkor én is beruházok egy ilyenre, csak a 16Gb-sra.
Addig meg csak a találgatások maradnak. -
tjb007
nagyúr
válasz Mandarinn #18912 üzenetére
Az órajelben valóban van különbség (a maximális 1,5GHz az MX -nél, a 3066 -nál pedig 1,8) de ez egy olyan dolog amin 1. lehet utólag is változtatni 2. a gyártó olyanra állítja amekkorára szeretné (figyelembe véve a rendszer stabilitását).
Netezésnél akkor jöhet elő különbség ha valami combosabb Flash oldalt szeretnél megnézni, más esetben nem igazán.(#18917) Markgx10
Lejött és megnéztem, ez valóban az ICOU7 -hez van.
Annyi a dolgod, hogy azt a letöltött rar -t kicsomagolod és a benne található 4db fájlt (a zip -et nem kell kicsomagolni) felmásolod egy üres SD kártyára.
Ha ez megvan akkor rakd be a készülékbe az SD kártyát kikapcsol állapotban majd a hangerő + és power gomb kombinációjával indítsd el a készüket. A telepítési folyamat automatikusan le fog futni, ha minden jól megy akkor magától újra fog indulni és a frissített rendszer fog fogadni kínai nyelven.(#18920) GrooveHero
Amit tudni kell az A-GPS -ről: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz Mandarinn #18841 üzenetére
Az Exynos 4210 -ben nem a maximális 400MHz -en jár hanem "csak" 275 MHz -en, az Exynos 4 Quad (4412) -ban viszont már a maximális 400MHz -en jár a Mali-400.
Az RK3066 -ban 266MHz -en jár (egyes helyeken 250 -et írnak) de ez sem kőbe vésett dolog, a gyártók is változtathatnak rajta és akár te magad is (természetesen saját felelősségre).(#18842) Tussky
"150 dollár alattig elektronika eszközre nincs vám+áfa ?"
Na most ez a hivatalos rész, ez még nem jelenti azt automatikusan, hogy bármit is fizetned kéne. 50% esély (ha nem DHL -lel kéred a szállítást) van arra, hogy minden gond nélkül átcsúszik és 50% arra, hogy nem.
"tudnátok ajánlani 9.7-eseket amik megfelelnek erre a célra ?"
Ezek közül lenne érdemes választani: [link], [link], [link]
"nem gáz egy 9.7-es panelnél az 1024*768 ?"
Pont ma volt egy hasonló kérdés amire ugyanaz a válasz mint a tiedre annyi kiegészítéssel, hogy ha vam rá lehetőséged akkor nézzél meg élőben egy ekkora felbontással rendelkező 9,7 colost és döntsd el magad, hogy elég e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
mipityu
tag
válasz Mandarinn #18796 üzenetére
Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
Én inkább megveszem Kínából.
Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém.Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
qpakcovboy
őstag
válasz Mandarinn #18218 üzenetére
én most a myaudio s9-ről írok, nembírtam ellenállni a jó árnak és megvettem. Egyenlőre nem bántam meg, holnap este tudok feltenni videót, hogyan működik az s8-hoz képest. Az első benyomásaim nagyon pozitívak, egyenlőre úgy tűnik, hogy megérte a pénzét. Csak ajánlani tudom enyyi pénzért!
-
tjb007
nagyúr
válasz Mandarinn #18057 üzenetére
Az ES File Explorer (beállítási segédlet, első öt sor) vagy a Root Browser Lite megfelel erre a célra.
Miután felraktad valamelyiket menj a /system/app/ könyvtárba ahol is töröld a YouTube.apk -t (előtte érdemes a gyorsítótárát üríteni és a frissítéseit is eltávolítani), ha megvan akkor mehet fel az új. -
laszlohu
addikt
-
jFox
addikt
válasz Mandarinn #17810 üzenetére
Sajnos kútba esett a MyAudiós látogatásom. 2 után nem tudtam rögtön menni és mire megtaláltam már bezártak. A hülye Gugimap teljesen máshol jelenzte, mint ahol volt. Uh. bolyongtam egy csomót mire meglett.
De a helyszin egy kicsit csalódás volt. Azt vártam, hogy lesz valmi nagy transzparens, hogy MyAudio vagy valami. Ehez képest az ajtón egy kis matrica hirdette, hogy MyAudio szervízpont.
Szóvql nem tudom, hogy okosabbak lennénk-e, ha ott érem is őket.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
thetan
aktív tag
válasz Mandarinn #17740 üzenetére
Hát ez jól néz ki. Ha nem vettem volna két héttel korábban - ezt lehet megrendelném - bár ebben nincs semmi gyakorlatom - de biztos segítettetek volna hogy hogy kell egy ilyen megrendelést összehozni
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
Shoo
senior tag
válasz Mandarinn #17740 üzenetére
Írd meg a CC fórumába és lehet az lesz a válaszuk, hogy:
Kedves Mandarinn!
Várj türelmesen még 1-2 hónapot és meglesz.
(#17737) VMatteo
Miért akarnál bármit is törölni a gépről? Nem win, hogy le lehessen pusztítani, kicsi a tárhely, ezért szerintem automatikus, hogy nem nagyon van felesleges cucc rajta...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Mandarinn #16875 üzenetére
http://www.engadget.com/2012/07/09/android-4-1-jelly-bean-source-code-now-available
A napokban lett publikus a forráskód
-
-
-
weinmaker
őstag
válasz Mandarinn #13132 üzenetére
Ne offoljuk szét a topikot, de azért ez nem teljesen van így. Pont az ipad az ahol ha megnézed nem is annyira horror. Egy ipad 2-es 119-ért elég jó vétel még most is szvsz. Nézd meg a minőségi androidos táblákat asus, samsung...stb, simán ugyanaz az árkategória, vagy még drágább mint az almás. A kínai olcsó cuccokkal meg fölösleges hasonlítgatni, mert nem egy kategória.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
-
klepto
addikt
válasz Mandarinn #13108 üzenetére
Cortex A8 mindkettő, de mégsem azonos.
Ugye az egyik RockChip RK2918-at, és GC800-as GPU-t használ, a másik meg Allwinner A10, és Mali400-as GPU-val van szerelve.
Gondolom az A8 csak egy utasításkészletet jelent, és a procik között (most a GPU-t nem számítva) azért van egyéb eltérés is; mint asztali gépeknél az Intel és az AMD között, vagy ezeknél a kínai csippeknél ez másként van; és semmit nem jelent a gyártó (vagy márka?) neve?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Mandarinn #12503 üzenetére
Az en osszehasonlitasom nem biztos hogy relevans itt... de...
ZT-180 v2 v.s. Asus Transformer: Az Asus fenyevekkel jobb, mondhatnam ossze sem lehet hasonlitan... De ha megis kell, akkor olyan, mint Zsiguli utan az Opel Omega volt. Egy egymagos, jo GPU-val lehet mondjuk olyan... Opel Astra!?... Szerintem. Ennek nemileg ellentmond, hogy a HTC Flyer tetszett. De azert a Transformer annal is jobb. Csak interneteztem vele, meg pdf-et olvastam. (Es most probalok elvonatkoztatni attol, hogy a ZT-180 folyton kilepegetett olvasas kozben a pdf-ekbol. Mondak a sracok, hogy milyen pdf readereket probalgassak, de a telefonom a gyarival is jo... szoval nem probalkoztam.)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #11654 üzenetére
A Spemall is ajándékként postázza, mint a pandawill? Tehát meg lehet úszni a vámot?
Az Elf II még az én fantáziámat is megbirizgálta.Az Aurora viszont már drága kicsit IPS ide vagy oda. Akkor már egy használt Galaxy Tab vagy egy ConCorde...
A kétmagos Amilogic processzorról ami ezekben van, mit érdemes tudni? Mennyire támogatják a programok?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Prien
addikt
-
Luissimo
veterán
válasz Mandarinn #11462 üzenetére
Próbáld meg a töltődet egy másik konnektorba bedugni esetleg.
Vagy figyeld meg, hogy csak otthon csinálja-e bedugva 220-ba, vagy máshol is.
Lehet , hogy hálozati zavar, szűretlenség.
Énis vettem már észre itthon, hogy a DROPAD töltőt nemmindegy, hogy melyik szoba melyik konnektorába dugom be, van amelyiknél meghülyül a kütyü
(bármi zavarhatja, ) -
nightmare13
őstag
válasz Mandarinn #11364 üzenetére
Nem tűnik rossznak igazából, csak hát majd kíváncsi vagyok, milyen termékeket hoznak ki vele... Valami jó beépített 3G-s modell jó lenne már... Talán a második félévben beindulnak a dolgok a Google tabletjével
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10983 üzenetére
Nem én árultalak be
Az iponnál 2540 FT a házhozszállítás. Az már összesen 38402 Ft.
Ha tíz ember összejön, akkor csak 35000-ret kell fizetniük. Ez már jelentős kedvezmény.
Örülök, hogy sikerült ennyire lealkudni, de annak még jobban fogok, ha élnek is a lehetőséggel[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10976 üzenetére
Nos, remek híreim vannak, remek ajánlattal. Bár úgy tűnt, hogy még 35ezerre sem sikerül lealkudni, de sikerült.SŐŐŐT. Olyan árajánlatot adok nektek, amivel nem versenyez egyelőre egyik forgalmazó sem
1. Jó hír: Ha összegyűlik minimum 10 vásárló, akkor a ConCorde 7015 nettó 27.559 Ft-ért megrendelhető. 27559*1.27= 35000 Ft bruttó.
2. Jó hír: 10 vásárló felett megvehető a ConCorde Tab 10.1 is nettó 55000 Ft-ért. 55000*1,27= 69850 Ft
3. Jó hír: AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁST!!!!!!!(Egyébként én nem dolgozok nekik, csak gondoltam megkérdezem, ha már a kínaiakkal is lehet egyezkedni...)
A vásárlási szándékot a sanzaa87@gmail.com címen jelezzétek! Az aláírásomban folyamatosan közlöm, hogy hol tartunk a tíz vásárlóból.
Remélem összejön az a tíz vásárló.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
válasz Mandarinn #10976 üzenetére
Ezt még én linkeltem neked
Egyébként meg ez is valami. A kínai forgalmazó is kb 3 dollárt engedett azt hiszem az árból.
Itt meg jóval többről van szó, mert a Concorde Kft-tól 40000 Ft-ért vásárolható meg.
Egyébként ezt válaszolták, amikor linkeltem az árgép oldalát:
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''De sok kicsi sokra megy...
ÉS MÉG NINCS VÉGLEGES ÁR(mert emailben értekezünk és részükről lassabban megy a válaszadás). Ez azt is jelenti, akár drágább is lehet...[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
szaszapi
őstag
válasz Mandarinn #10949 üzenetére
Nekem a régi c91 van.Ezt így nem mondanám hogy világosabb,de tény nem IPS panel sajna,alulról ha döntöd akkor rosszabb onnan a betekintési szög,oldalról és felülről viszont tökéletes,de ez így van a többi ilyen panellel rendelkező tabnál is.Erre az új c91-re nekem nem érdemes beruházni inkább majd az újra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest