Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kelzsoca #11037 üzenetére

    Hát..
    A notebookok közt eligazodok, már ami a hardvert illeti, de tabletben semennyire sem vagyok otthon. Persze a PH-s cikkeket elolvasom, innét ismerősek ezek a Cortex, stb nevek, de ezen kívül nem nagyon vágok semmit.

    A felhasználás az nagyjából annyi lenne, h képek megosztása bizonyos Facebook csoportokban óránként/félóránként.
    Előtte/közben képek keresése különböző témákban az internet bugyraiban.
    Esetleg képek retusálása (ha lehet egyáltalán ilyen alkalmazást futtatni Tabletes hardveren. :F
    Mert az így elég gáz, h nem lehet elmenni itthonról, mert osztani kell folyamatosan; és kitalálták, h egy tablet lesz a megoldás. :D

    És hát egy iPad biztosan sokkal jobb, de annyi tabletet hirdetnek ilyen 20-30-40-50-60 ezerért is.. hát csak nem lehetnek olyan sz×rok..

    Bár az Intel féle Atom procis netbookok se használhatók szinte semmire, (hacsak nincs mellette ION chipset). De akkor már inkább AMD Brazos E-350/E-450. De ez meg már szinte annyiba kerül, mint az Core i3-as noti...

    Szóval a tabletek közt is vannak ilyen hardveres kategóriák? Ami alatt nem érdemes venni, mert nem fogja vinni a Youtube videokat sem?

    Szóval egyelőre a legolcsóbbat keresem, aztán ha azok nagyon nem jók, akkor mehetünk feljebb az árral, csak egyáltalán nem értek hozzá.
    Kábé egyszer láttam élőben ilyet; egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen (fogalmam sincs róla, milyen lehetett), tetszett ahogy nyomkodta :U nagyjából ennyit tudok elmondani róla..
    Nekem ugye hát notim van, én ehhez értek, ezt ismerem.

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák