- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyabá
senior tag
Üdv!
Milyen tabletet javasolnátok okos Tv-hez kötve filmnézéshez (online filmek, online mozi) ?
Gondolom HDMI-vel jobb lenne ?
Van notebook, de azt macerás mindig húzgálni ki-be egyik helyről a másikra.
Köszönöm! -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Budapesten tudtok ajánlani szervizt, ahol cserélnek microUSB csatlakozót? Egyébként egy Asus Memo Pad 8 ME581CL tabletről lenne szó (ha ez további szűrési feltételt jelentene).
Előre is köszi!
-
Dr.NX
Topikgazda
Teclast M40 Pro akciósan is 75k Banggoodon.
Régen néztem árakat, ami egy éve még 50-60k kategória volt, most azok 80-90 ezer Ft.
Mondjuk ez nem meglepő annak, aki nem egy kő alatt él. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
Ez hova sorolható kategória?
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek megtalálni a megfelelő típust illetve a beszerzési helyet a kisebbik fiamnak szánt tabletre vonatkozóan.
- 10" kijelző lenne az igény (az előző 8"-as volt, de már feljebb lépnénk)
- Karácsonyi ajándék lenne, szóval csak új lehet
- Bárhonnan hajlandó vagyok beszerezni, még időben is jók vagyunk
- Leginkább játékra lenne használva, plusz Netflix , Disney+, HBOMAX, de elég ha 720p vagy SD-ben futnak (Widevine cert annyira talán nem fontos)
- Sajnos elég szűkös a keret, max 50-60k lenne rászánva
Teclast M40 Pro-t találtam meg első blikkre, de szívesen fogadok javaslatokat a típusra, és a beszerzésre vonatkozóan is. Előre is nagyon köszönöm! -
kecso2009
tag
Samsung Galaxy TAB A7 ről mi a véleményetek?
Esetleg Ipad air 2 ilyen árban?Köszi!
-
bostone
addikt
Azért itt mindenkinek megvan a maga fétise, hogy miből állnak egy jó gép összetevői, de ezek általában saját felhasználó módokon alapulnak.
Ahogy belendültek az árak, majd kicsordult a könnyem, hogy az alap is éppen 100 alatt kezd és hol van még a vége...
Lassan nem létezik az ár-érték kategória legjobbja, mert irrreális összegekkel kell számolni. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Ha egy új droid 2 GB ramot megeszik, akkor pont 2 GB marad szabadon egy 4 gigás eszközben, ami úgy 10-15 Chrome tabra elegendő, plusz a sallangok (email, face, msg)
Persze vehetünk nagyobbat több pénzért, ami sok embert tényleg megnyugtat, hogyha 3 év múlva úgy alakulnak a felhasználói szokásai, hogy videót renderelne androidos tableten, akkor arra is jó lesz, ha addig meg nem pusztul az akkuja, kijelzője, stb.
De én azon a véleményen vagyok, hogy csak annyit költsünk, ami a jelenlegi igényeinket kielégíti. Minden plusz elköltött forint ezen felül pénzkidobás (szerintem). Ha később változik az igény akkor el lehet adni a mostanit, lehet venni erősebbet.
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89026 üzenetére
A teclast és társaira gondoltam, az igényeim a rendes használhatóság, amihez nem tartozik hozzá a 40% merülés egy éjszaka alatt stb.
-
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89025 üzenetére
ja látom neked vannak igényeid
egyébként az samun kívül a többi mind kinai gyártó csak halkan megjegyzem.
szerintem vegyél galaxy tab s8 at a többit hagyd a faxba,nem neked való -
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89024 üzenetére
Volt kínai tabletem, soha többé nem veszek olyasmit. Hiába elégséges a hw, ha a szoftver egy rakás 💩. A teclastom bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 40%-ot merült, mellé hulladék kijelző, hulladék hangszóró.
-
®abstract®
őstag
válasz
cidalain #89018 üzenetére
az
biztos. 100Eft magassagaban be lehet cseh raktarbol is rendelni a kinai másodvonalas tableteket 6 vagy 8 giga rammal. ez az overkill meg szerintem nem idevalo.droid 11-12-13 meg tud enni 2gb ramot,emiatt minek sporolni?
nem baj az ha marad benne tartalek & nem szenved a rendszer.
jobb lehet olvasasra ips vagy tft mint az amoled 🤔
természetesen mindenki azt valaszt amit akar. -
törölt tag
válasz
milkabrams #89022 üzenetére
Facebook Marketplace keresője... Beírom hogy Elden Ring PS4, kidob három xboxos játékot aztán keresésen kívüli találatok (vagy mi) közt meg ott vannak a PS4-esek... De azért ránézek, köszi!
Nekem csak kettőt dobott fel jó áron
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #89020 üzenetére
Marketplace, van még hasonló árban.
erahurka: ez neked ment volna -
törölt tag
válasz
milkabrams #89020 üzenetére
Hol találtad?
-
milkabrams
őstag
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Abban sajnos csak 4 gb van, mint írtam, ha nem válik be marad az 2020-as alma pro esetleg galaxy tab s7+ vagy s8, az az ár a felső határ.
Ui: Újszerű s5e-t találtam 70-ért. -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #89017 üzenetére
Más @#$&-val könnyű verni a csalánt
(*pénztárcájával)
Netezés, filmezés, pdf olvasásra overkill a 8Gb ram szerintem. Bekerülési költségben meg mondjuk duplája lenne.Realme 6 Gb-os 100 körül van, de nem amoled (és az amoled olvasásra pont jobb). Mi Pad 5 meg 150-ből már nem jön ki.
S5e meg használtan (újonnan nmár nem kapni), 1 éves megkímélt állapotban szerintem megvan 80-ból. Annyit simán megérhet -
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89016 üzenetére
szerintem olyat vegyel amiben 6 vagy 8 gb ram van.akkor nem lesz gondod evekig
-
cidalain
veterán
válasz
milkabrams #89014 üzenetére
Tabomban SD660, telómban SD665 van. Nekem elég. Nem játszom.
Kérdés mi lenne a fő felhasználás -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Manapság mennyire használható a Samsung Galaxy tab s5e?
Nem kevés a Snapdragon 670? -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
SSlyTR #89010 üzenetére
Semmilyen más tabletről nem tudok, ami támogatná a vezeték nélküli töltést.
Még a Samsung Galaxy Tab S8 és iPad Pro sem.
Szerk: A Nexus 7 2013 tudta anno, az jó kis tablet volt a maga idejében.8" tablet meg van kb. a Samsung Tab A7 Lite, ami szintén egy belépő szintű készülék.
Jó lesz az a Fire HD dokkolóval. -
SSlyTR
senior tag
Okosotthon projektet kicsit atgondoltam, es kaptam egy jo tippet.
Ami pedig az amazon fire hd 8 plus.
Tudtok hasonlot ajanlani, ami ilyen kisebb meretu es tamogatja a vezetek nelkuli toltest?
Arban az a tablet (2020as verzio) dokkoloval egyutt kijon kb 80 ezer forintbol. Ugyhogy ennyiert vagy oclsobban szeretnem kihozni a tabletet plusz allvanyt. -
5leteseN
senior tag
válasz
pècsimunkás #89003 üzenetére
+
+
+
...Somatom-nak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest