Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgergo1984
csendes tag
Sziasztok,
jópár éve is itt segítettetek, akkor rpi3 lett a megoldás, most azonban már elég drága lett az rpi4.
Az rpi3-at szeretném homeassistant-ra használni, ezért kellene egy új médiaplayer. Elvárás nagyon alap: Kodi (kodi add-on okkal, RealDebr., Nes-Snes Emulatorok stb.). 4k, akármilyen csillivilli hang nem szükséges. Talán ami jó lenne, ha CEC működne, vagyis a tv távirányítóval működne a mediabox, ez rpi-nél elég kényelmes volt.Mit ajánlotok Kodi-ra, ami megbízható és talán lesz rá - vagy a mögötte lévő OS-re support mint a libreelec esetében? Ha jól láttam pi4-et már tudok venni mindennel 40-45e körül, a kérdés, hogy ezen árért, érték arányban van e valami jobb, mi most a bb és hol lehet beszerezni? Köszönöm előre,
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Van még bőr a Realme 14 képén
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- A középkategória királya: Intel 1245U 10C/12T passzív barebone
- 2 év gari: I5 12400F/16Gb RGB/500Gb M2/RTX 3070/Beszámítás
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest