Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KretaKing
csendes tag
válasz
#79335424 #16570 üzenetére
Szerintem ez a ROM van a februári 220-as KIII-n. Mi az esélye, hogy pont ez a dátum szerepeljen a FW idejének?
CWM Superusert úgy értem, hogy az az app volt gyárilag a kütyün. Mármint a storeban ClockWorkMod szerepel szerzőként. És erre eresztettem rá a SuperSU-t. Tartok tőle összevesztek, és most nem kezeli senki a superuseri jogokat, hiába nyomtam neki gyári visszaállítást. Az USB A-A mókolás az ezt is visszaállítaná?
Gyári recoverym van a menű alapján. A CWMhez próbáltam úgy eljutni, hogy a ROM Managert felteszem, és az majd felteszi a recoveryt is. De ez nem jött össze, mert azt mondja, hogy nem ismeri a hardwaret. TWRP-t is érdemes megpróbálni?
SuperSU ismételt próbáján is gondolkozom, hátha az hajlandó kezelni a jogokat.Igazából a tTorrentet szerettem volna, ha ír külső tárolóra, és milyen messze jutottam tőle.
A felhasználás témájához: K400-al én jól el vagyok egyébként. Görget, hangerőzik, kattint. Kellemes.
Koncertet eddig nem néztem végig a gép előtt, mert a szék szenvedős, de babzsákból más sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Netfone
- További aktív témák...
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest