Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw #52814 üzenetére
Felszívható zöld porrol ami eltorzítja a valóságot..
FullHD/QHD ban is annyira erős az ampere? 4K-ban elvben erősebb kb 4-5%-al csak hát ahogy kinéz Navin van OC tehát egál lesz ez.. Kisebb felbontáson emg szevasz...
+250-el van egál, aztán jön az OC ami közel nulla Amperen, példa a legújabb MSI +3.9% OC ..
Leírtam már én is neked meg még sokan igen jelen pillanatban ez a helyzet , de nem úgy néz ki hogy ez is marad RT alatt, meglátjuk.Csak en rugaszkodjunk el a valóságtól na, szerintem jó kártya az AMpere csak nem 400+ -ért a 3080-an, hanem max 300e..
-
En ugy vagyok vele hogy ez regen se volt olcso hobbi.
Lehet hogy hazudok de igy emlekszem start napjan bementem megvenni az ATI 9700 prom hat nem akarok hazudni 105 brutto, nezd meg mikor jott ki.. Akkor mirol beszelunk? PS2 ntsc europai start elott 150k... Azt goldolom most ehez kepest olcsosag van :)))))))))[ Szerkesztve ]
-
Tobbfele modon le lehet ezt kommunikalni, persze mindenki szeret kicsit trolkodni
Pl nekem valamiert ATI/AMD fele huz a szivem, de ettol fuggetlenul utolso 3 kartyam NV volt.
Az ember kreten, mert mert huz egy markahozVolt nalam az NV is ilyen pozban amikor a 3DFX volt a godzilla, kis Riva 128- tamogattam oket egy raklap fos volt
Ez olyan mint partatlan foci meccsen ertelmes ember a gyengebbnek szurkol, aki a tuti erosebbnek ott valami komoly kompenzacio van :)) -
Milyen jarulekos dologra gondolsz? Forgalmo adora? 25% vs 27% nem irtoztato kulombseg.
Alapvetoen arra koltod a lovedat amire akarod, meg is lehet gyujtani felszivni ez meg mindig jobben csak a miertet nem ertem, hidd el megvehetem en is (szerencsere) de nem vagyok hajlando.
[ Szerkesztve ]
-
Egyebkent semmi baj a 3080-al, a problema az olyanokkal van ako idejon bizonygatni hogy mekkora vasar volt 440-ert.... Ez bizony nyitott szajjal beszaladas a faszerdobe....
Utobbi napokbanntobbszor vehettem volna 310-ert 3009-at nem vettem.. Meg lehet hogy veszek nincs kizarva de nem 50% felarral
-
Nem tudom hogy az alternativ univerzumodban mi ujsag, en innen udvozollek a mai napon 268e vasarolt 6800XT- mel, neked meg van 440-ert egy talan minimalisan gyorsabb kartyad viszont az enyemet lehet huzni
aztan az uj cimekben talalkozunk pl valhalla
De johet a dirt RT-vel is :)) ertem en hogy sirdogalsz a sarokvan a 440-ert vett 10Gb kartyinkoddal de nyugi 600-ert jon majd a 20 gigas 2 honap mulva cserelheted is le, udv.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TESCO-Zsömle #52410 üzenetére
Oké, nekem megy
150x75-ös asztal és 4k 43@120Hz hibátlan
Megszokod ugyan is, 32 volt előtte már kicsi volt.
-
válasz
TESCO-Zsömle #52396 üzenetére
Vannak 43@120 meg 144-es monitorok.
-
válasz
Malibutomi #51937 üzenetére
Nem jó, de nem lehet jobb int az NV. pedig ennél csak jobb lehet
Annyira nem nehéz mert ha lehet rendelni lauch után 6 percel akkor sikerült túlszárnyalni az NV 2 percét -
Én bevallom hogy rühellem az NV pl. amit most is csinált, ls végtelenségig lehetne sorolni mért, de ha szar az AMD veszek NV ez van.
Nem mernek mást írni, próbálják a kereskedők magukról letolni a felelősséget, mert kurva gáz most a launch bármiből.
DeNV-nek mi is volt most egy Ampere launch? AMD? Zen3/GPU/Xbox/PS4
még jó hogy nincs mindenből raklapnyi a boltokban.
-
Csak nagyvonalúan túl lépsz azon hogy valami 2 hónapja nem kapható valami meg 2 napja
Tehát te úgy gondolod hogy a Zen3 nem lesz kapható 2 hónap múlva
Most is lehet venni minimális felárral nem 40-50%-al mint a kedves NV termékét..De azért jensen papa minden héten tól valami paperlaunchot
-
válasz
Emilió #51922 üzenetére
Proshop 6 országban van
Ezt vágod na és 300 darab kártya..
De itt svédben (proshop is) már listázza a rendeléseket darabszámra , hol tart a sor és mennyi jön...
Na ezzel a tempóval pl Asus TUF úgy februárban majd aki startkor rendelte megkapja esetlegAmi hígfos azt nem kell magyarázni és körömszakadtáig védeni amit nem lehet, ez az Ampere start a világ legszarabb startja! Nem volt még 2 hónap után is az
Webshopok már nem azt írják hogy nincs raktáron hanem konkrétan oda van írva hogy 2020.01.25- jön a kártya és konkrétan oda írva hogy a "gyártó hibájából nem tudnak rendelést teljesíteni) mert vér ciki a boltoknak is, szerinted mennyi telefon+ mail ment a boltokba emiatt?
Vicces hogy le írod hogy 300-400 VGA
a 270e HUF-os MSRP-s 3080-ra gondoltál? Akinek lett kártyájuk a 90%-a 30-50% felárral vette meg
Lelke rajta mindenki oda rakja a lovettinot ahova akarja, nade erről dicshímnuszokat írni
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Alogonomus #51920 üzenetére
Nem is emlék mert a jelen , másfél hónap alatt lófac mennyiséget szállítottak... ezres rendeléseknél 100-200 darabot
Másfél hónap
-
válasz
KillerKollar #51674 üzenetére
Vagy halasztjak meg egy ket honapot
-
-
Reggeli teendők elvégezve, összes 3080 előrendelés lemondva
Na jó egyet megtartottam msrp áron egy TUF valami legyen a gépben az új Navi-ig
Abból is lesz hiány stb..
-
Eddig ahogy nézem 6900XT-m lesz
-
NDA egyébként mikor jár le? Gondolom nem holnap. Launh-kor? Nov közepe?
-
Én nem merek már felülni a hype trainre?
De már nem vagyunk messze hogy kiderüljön a dolog.
Nekem abszolute jó irányban vannak a leakek nekem raszter teljesítmény kell VR-hez nem annyira érdekel ha lassabb RT-ben mint az NV. Van leadva rendelésem 3080-ra de elvesztettem az érdeklődésemet bevallom AMD várom nagyon. -
válasz
Malibutomi #50548 üzenetére
Ideje volt coming outolni
-
Ezt hogy lehet alul múlni?
Kb akkor ha nem gyártanak kártyákat... Nagy webshop 6 országban leszállított 1 hónap alatt 600db 3080-at
Ez aztán a gyártás, kisgyerekek kézzel dzsunkán forrasztják a hongkongi kikötőben csak nagy a hullámzás ezért akadozik a szállítás ?
Viccet félre téve valszeg ebből sem lesz sok, konzolok+zen3 de ettől függetlenül bravur kell most az NV alul múlni -
Valszeg az a pletyó lesz igaz hogy ez 6900XT volt ez jön 650-áert és kitoltnak egy "XTX" verziót elengedett fogyival ami oda ér a 3090-hez, 1000-1200-ért
Semmi más nem indokolná hogy ennyire agyon vannak húzva az Ampere kártyák. Tunning max úgy létezik hogy el kell engedni fél kilowattra a kártyát -
válasz
Malibutomi #49917 üzenetére
Lehet e és mennyi előnye vajon az AMD-nek a chipletes desinben szerzett gyakorlatával? NV van bármi?
-
válasz
Petykemano #49856 üzenetére
-
válasz
Malibutomi #49853 üzenetére
Ügyesek ezek szívatják az AMD, nem jöhet magas árral amiatt mert magasra vannak felverve az NV árak, mert ha magasan nyitnának hirtelen msrp közeli áron jönnének az NV kártyák... mert ha elérhető az FE nem lehet túlárazni az AIB-kat sem...
-
Saját topikodba? Mivan?
Probléma azzal van hogy nem tudod értelmezni amit olvasol, ezután abból indulsz ki hogy mennyiért vetted a kártyádat és indulatból tolod a bullshitet. Nem azzal van a baj hogy te kiadtál érte annyit hanem meg akarod magyarázni a bizonyítványt, szólok nem tudod....
Az amokfutásodhoz meg annyit hogy az örökbecsű viccet tudom idézni "egy őrült szembe megy az autópályán , milyen egy ház száz"...
Ha ez a leggyorsabb Navi nem veszek mert ez annyit tud mint a húzott Ti-m, ugye milyen érdekes NV-m van[ Szerkesztve ]
-
Te teljesen tudatlan vagy GPU-k területén, vagy 11 éves vagy, mindkettő megbocsájtható.
Még mindig ott tartasz hogy az AMD le kellene gyűrnie a 3090-et 600 dolláros áronNekünk is van véleményünk arról hogy veszel egy GPU-t MSRP ár fölött 70%.al
Rá pár napra bejelentenek egy GPU-t és azóta hisztizel, légy felnőtt nyelj egyet és .....
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem meg ne égesd magad már magad tovább
Írásba adom neked! Nagyon jó boltot csináltál 440k!!-ért a 10Gb-s 3080-al, AMD egy fos ha elérné is valami csoda folytán az NV teljesítményét akkor szar a driver ha nem szar a driver akkor sapka van rajta.
Engedd el van jó kártyát tudsz játszani agyonverni nem fogja semmi mostanában kész.ui:nézegess teszteket mennyit számít a proci 4k alatt...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Malibutomi #49464 üzenetére
Simán lehet hogy ez a 6900 volt és ott van még az XT ami récsap a 3080-ra 5-10%-ot.
Mellette most úgy érzem már nem reménykedés hogy jó...[ Szerkesztve ]
-
válasz
FollowTheORI #49454 üzenetére
Ti és a 3080 között lesz, de 649? és kapható is annyiért?
-
Valszeg ebből sem lesz sok, szerintem itt előrébb van a Zen3-PS5-X ezután a Radeon.
De ha ez közel távol igaz lenne pff azért sok mindent meg magyarázna, mért is ilyen az Ampere start mert ez ami most folyik botrány, hogy már a gyártók adják 100% felárral a cuccost..
De amit most műveltek szerintem sokaknál kicsapta a biztit, ha közel van és kb ugyan annyi AMD veszek 100%.. -
-
Ha az a gyarto kuldi az eszkozt aki a tesztelni valot is van aki elhiszi?
ez igy leirva is egy vicc. Csak. Szolom a telapo is kamu
-
-
320w-ot passians alatt eszik
Tuning nélkül dobozban is felugrál 385-re a Trio, hát még tuning de az úgy néz ki nincs, mert tuning nélkül is chrashel.
Ez a Ampere tiszta AMD kártya lett
Tegnap beraktam a Ti FE-t elkezdtem bütykölni és az elején néztem fogyit 325-öt behúzott, na azóta feljebb ment jóval ránézek mennyi az annyi és az egy Turing. -
Mivel idé nem nagyon lesz 3080
nyugodt várakozás a Navira. Remélem közelébe tud lőni az AMD a 3080-nak .
-
válasz
Alogonomus #48532 üzenetére
Én meglepődnék ha érdemben lehetne Bnavit venni idén.
-
Az a legjobb hogy Abu egy szoval nem mondta hogy ez a mostani Navi csak hogy kiserletezik az AMD mar ezzel
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Malibutomi #48111 üzenetére
Nem úgy néz ki ezekkel a bordákkal hogy annyira nem melegszik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest