-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
válasz Naturalist #24739 üzenetére
Koszonom mindenkinek a segitseget, penteken melo utan megprobalom beallitani.
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
tudi13
aktív tag
válasz Naturalist #21122 üzenetére
Közben már a Youtube felvilágosított róla, de köszönöm az információt!
-
SECTORnooB
addikt
válasz Naturalist #20681 üzenetére
Gyorsan tellik az idő, ha van konkurencia, én anno 75 ezerért vettem a 4690K-t aztán olyan volt az FX-hez képest mint egy űrhajó.
-
turistakolbi
aktív tag
válasz Naturalist #17355 üzenetére
Nem akarok semmi kárt tenni, a lapban vagy bármiben. : / nem fogom szétsütni tuti ?
https://www.twitch.tv/muerte188
-
Ragnar_
addikt
válasz Naturalist #16522 üzenetére
A Ryzen 'hibája' az, hogy valójában nem támogatja a 3GHzes modulokat. Gyakorlatilag lehet, hogy ez sem a Ryzen hibája, hiszen szabványról van szó, és inkább örülni kellene, ha egy RAM megy 3GHz-en, mint elégedetlenkedni, ha nem, de az tényleg agyrém egy kicsit, hogy 'kutatómunkát' kell végezni, hogy milyen ramot vegyen az ember egy adott alaplaphoz az adott boltban... (tehát nem az van, hogy egy 3GHzes ram megy 3.2-n is, de kicsivel drágább, hanem az van, hogy az adott ram nem megy 3.2-n csak 2.6-on.. és ez szerintem pont nem mindegy a szörszálhasogató felfogású vevőknek mint amilyen én is vagyok )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
válasz Naturalist #16520 üzenetére
Hát azért nem olyan egyszerű az a QVL lista, tegnap csak úgy random rákerestem egy lap QVL listájában szereplő ramokra, és nem mondanám, hogy a legtöbb random QVL 3GHz ramot biztosan lehet kapni az adott shopban.., ráadásul, ha volt is, az kb. 60k+ nál kezdődött. Ha 3000-en szeretnék járatni egy 3000/3200MHz-es ramot, akkor miért kell +10k-t kifizetnem az átlag 50k helyett ? Mondjuk ez csak egy gyors próba volt, de tény, hogy lehet mellényúlni a Ram-al, ráadásul a Ryzennél az arra érzékeny programoknál jelentősebb teljesítménytöbblet lehet magasabb ram frekvencián.. Nem értem egyébként ezt a RAM mizériát, Anno DDR3-nál gyakorlatilag bármilyen noname ment a névleges frekvenciáján, sőt többnyire inkább afelett, nemhogy el sem indul a névleges frekvenciáján... (Mit szólna a gyártó, ha bemennék a boltba és azt mondanám, hogy nem fizetek 50-et a 3GHz-es ramért mert Ryzenhez klesz és nem megy majd csak 2400-on, de 40k ért lehet, hogy kell. )
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
hipsteR
csendes tag
válasz Naturalist #15525 üzenetére
Miutan 45 fele formacioban vegigprobaltam minden ramot (koztuk minden egyes csere kozott shortolni a clr_cmos-t) megtalaltam en is ezt a postot, most a harmadik modszerrel probalkozok egyelore sikertelenul.. elallas lesz ennek a vege
-
dime27
őstag
válasz Naturalist #11492 üzenetére
Aida lópikulát se ér...nyomass egy IBT very high-on de előtte készíts oda egy poroltót magad mellé!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
törölt tag
válasz Naturalist #10780 üzenetére
Ha csak az FPS-t és a VGA kihasználtságát nézed számokban akkor igaz.
De ha számít a kép, effektek, mozgás folytonossága, játék reakcióideje, akkor már ezt a címet sem adnám neki.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz Naturalist #10780 üzenetére
+ Ha már streameli is az ember a játékát, akkor nem is olyan jó az az i7...
szerk.: jah igen, ugyan ezt a vidit láttam tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz Naturalist #10777 üzenetére
Kezdek megnyugodni, hogy havert 1700-re beszéltem rá 7700k helyett.
Ma rakjuk össze, majd jelentkezem ez eredményekkel. -
senior tag
válasz Naturalist #9188 üzenetére
Ryzen 1500x, Biostar B350GTN lap, Corsair Vengeance LPX 3000 ver. 3.21 2x4GB RAM (plusz az AM4 lefogató a hűtőhöz)
Путин, иди нахуй!
-
ovics
aktív tag
válasz Naturalist #7320 üzenetére
az lehet, csak én egybe akarom megvenni onnan a gépet
-
Molyzsa
aktív tag
válasz Naturalist #7202 üzenetére
Az árukereső nem minden esetben frissül. Vannak olyan boltok, ahol eleve nincs is raktáron, vagy már rég más az ár.
Most az 1600X van elfogadhatóbb áron: [link]
De holnap már lehet más lesz az ár, szinte pár óránként változik...o.O..
-
360xbox360
tag
válasz Naturalist #7061 üzenetére
Olvastam rola. De ennyire megeri ez a bitcoin banyaszat? Lattam multkor valaki 6-8dbot akart bekotni. Ha azon mulik veszek otthonra enis aztan ulok es nezem ahogy porog a bankszamlam vagy ez nem igy mukodik?
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
válasz Naturalist #6302 üzenetére
En nemreg raktam fel friss windowst az uj gepre, es a chipset driver telepitese utan ez volt a default power plan a windowsban.
-
salaud
aktív tag
válasz Naturalist #6300 üzenetére
Friss AMD chipset driver alapból felrakja.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
törölt tag
válasz Naturalist #6198 üzenetére
Szep, grat hozza
-
apa111
aktív tag
válasz Naturalist #5673 üzenetére
Igen én is sokszor kifejtettem már ,hogy 1600 best buy de mire összerakod a gépet és akkor még a memória is ott van ha csak nincs már belöle és szerintem 2x8 giga legalább , akkor kisebb proci mellett marad az a + mehet a ramba.Ha meg van pénz akkor eggyértelmüen nincs lélektani határ.Igy én még nem mentem bele magokra lebontva hogy mibe kerül .Teszteket szoktam nézni aztán döntök van agy határ most ugye a kicsi gyerekemnél amit készülök neki venni ,hát neki meg alap+játék nincs semmi komoly megterhelés ,nála ezért van képpben az 1500x de az is lehet marad az 1400 neki.Elöbb vigyék a gépét nem mintha nem felelne meg neki de most még garrissan jó áron eltudom adni .Hát én igy szoktam ezeket a dolgókat felújitani
-
Televan74
nagyúr
válasz Naturalist #5673 üzenetére
Mondjuk ha a 1600X menne 4,5Ghz+ akkor megérné a plusz árat.De hogy most tud +200-300Mhz -el többet így nekem sem érte meg.inkább maradtam a 1600 -nál. 3.8-3.9Ghz -t az is megy,az eddig látottak alapján.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós kamerák
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest