-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz hokuszpk #15119 üzenetére
Nagyon szívesen bárkinek segítek ,de az én két lapom ASUS PRIME, a kedves fórum társnak meg Asus ROG Strix B350-F Gaming lapja van egy jópár dologban eltér a bios ,de ha bár mit kérdez meg próbálok segíteni neki.A memória beállításhoz annyit hozzá tudok fűzni/persze ez csak saját vélemény/,hogy lehet annyit segíteni egy magasabb frekvenciánál /saját példámból ki indulva / nálam a kicsi gépén 2133mhz kingston savage ram van ,a gyártó 1,2v adott meg ennél a frekvenciánál és cl15, én emeltem 1,35v az időzítésnél csak az elsőt írtam be cl16 a többit hagytam az alaplapra ,hogy állítson be értékeket és így megy 2 hónapja 2800 mhz -en minden fagyás nélkül.Ezt azért is csináltam így ,mert az első értékről úgy ahogy még tudom mit jelent ,de az utána lévőkről sejtelmem sincs mit jelent.Az alaplapi SOC voltagen nem kellett állítani.Szóval ha ez segít bárkinek egy próbát meg ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest