Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz Piloss #45062 üzenetére
Nekem is ment a biosban a venti, sőt Linuxon nyílt driverrel folyamatosan betöltés után is, mert ott nem volt ZeroRPM. Zárttal már volt, de ott meg “CC” nem volt így nem lehetett szabályozni semmit.
Ugyanez a MacOS-en is…Egyedül a Windows-on volt control meg zerorpm is!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Nekem sincs bajom a kártyával!
Az nem lehet, hogy a mindenféle alul-felül feszelgetés után levő felhasználók sírnak, hogy nincs kép és még ezen meg is lepődnek?
Nálam teljesen gyári órajelen, vcoreon megy és sosem volt fekete a kép! Se terheléssel se idle.
Nem is lenne türelmem minden egyes ingyen MHz-ért meg 1-2 fokért játszani a stabilitással...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Akinek nagyon ráér nézzen már rá erre a demora!
https://store.steampowered.com/app/37700/Darkest_of_Days/
Van kép nektek RX-ekkel?
Ha igen pls oszd meg melyik driverrel!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Ha azt mondom Far Cry kinek melyik rész jut eszébe? Mármint nyilván társít hozzá az ember egy képet ha ezt hallja vagy valamit a sorozat egyik tagjából.
Szóval?
Csak kiváncsi vagyok!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Srácok akkor itt a darkest of days nevű játék senkinek nem megy?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Mr.Franczy #36496 üzenetére
Ezt én generáltam szerintem, szóval ne is foglalkozz vele!
-
mtomi95
senior tag
Valószínűleg, csak úgy kapkodnának az i3 után szerintem! Maximum lappal együtt vinnék el jó árazással és ha vesz egy másik konfigot ezt nyilván mínusz neki ugyanúgy. Ergo nem kell ott sem sokat ráfiezetnie!
Új árak:
Ryzen 5 2600 39.900ft
Giga B450M DS3H 21.500ft
összesen: 61.400ftJobb?
i5 6500 75.400ft
Használtan nem néztem, de ott is kitudná hozni jó áron a cserét.
De befejeztem, mindenki azt vesz csinál, mond amit akar!
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Értem én, de éppen az a baj, hogy az ártól függ...
Már pedig árban jobban járna egy másik félkonfiggal!
Ezt a: mi a különbség vagyis inkább mennyi, csak érdekesség képpen írtam le, mert én csak mostanában láttam erről videót, hogy játékok alatt nem igazán számít milyen i5, csak a magszám és órajel játszik döntő szerepet.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Az is valami?
Nem egy 2500, de azért nem rossz eredmény az sem, ha nagyobb órajelen menne talán beérné a többieket!
Viszont akkor mondom úgy hogy: *harmadik, negyedik generáció, szinte...
úgy jobb?
Vagy esetleg úgy, hogy egy fillért nem érne meg váltani róluk manapság, csak 8 és 9. generációsra?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Mr.Franczy #36473 üzenetére
Én inkább vennék egy kisebb, de újabb Ryzen konfigot a helyedben!
-
mtomi95
senior tag
válasz Mr.Franczy #36468 üzenetére
Az i5 procik szinte ugyanannyit mennek a második generáció óta: [link]
8-9. generáció már okes!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz sztojo #36080 üzenetére
Ilyet nekem is csinált már egyszer az RX 470-em. Az is MSI, csak Gaming X. Maga a hiba az tényleg olyan volt mint mikor a régi tv-n nincs adás!
Én lényegében, csak kitoltam a monitor kikapcsolás idejét a gépházban. Amióta lecseréltem az FX konfigot, újra telepített Windows-al (ugye ott nem volt állítva az energiatakarékosság), új alaplappal, nem csinálta eddig. Kopp-kopp!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz tesz-vesz123 #36003 üzenetére
Mehetne hatékonyabban, halkabban, hűvösebben!
-
mtomi95
senior tag
válasz Beretvás #35995 üzenetére
Akkor bétára kell állni az a megoldás?
Épp azon gondolkoztam, hogy az új AMD kártyák már másabb architektúrával jönnek ami, csak részben kompatibilis a gcn-el.
Szóval ez rossz hatással lesz az új driverek teljesítményére, mert már inkább az újabb kártyákra optimalizálják vagy ez hülyeség?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz bobalazs #35952 üzenetére
Mindenképp, mert nem akarok sűrűn takarítani!
Egyedi venti profillal, vagyis csak átraktam manuálisra és az Adrenalin amit állított venti görbét azzal most Witcher 3 közben 57 fok és úgy, hogy 100-on megy a GPU és a ventinek hangja sincs! El sem akarom hinni a tegnapi hofokok után!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz bobalazs #35950 üzenetére
Igen ezek szerint, pedig soha nem volt szétszedve! Rajta volt a gyári MSI gari matrica a csavaron és a többi sem volt karcos!
Egyébként a processzor és az alaplapi vrm hűtés ventijén kívül semmilyen más nincs bekötve! Sem oldal vagy hátlap nincs fent! Konkrétan nulla hanggal megy a gép!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Jelentkezem!
Szétszedtem a kártyát! Az a vicc a paszta egyáltalán nem volt rajta száraz... De kicseréltem MX 4-re, és mostmár Witcher 3 alatt 62fok a max, minden auto beállításon!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Speed® #35935 üzenetére
Most esik le mire mondod a csákányt de ennyi erővel a másik amit választok az is lehet bányász kártya volt!
Azt sem tudnám tesztelni 200+km messziről sajnos. Az eladó meg futtat rajta egy 3D Markot gondolom, lefut oké megy, eladható. Tovább miért is foglalkozna vele?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz Pécsi gyerek #35932 üzenetére
Biztos? és ha kapna egy kis MX 4-et és beállna úgy, mint ETOM kolléga kártyája, max 66 fokra?
Olcsóbban jönnék ki mint egy másik kártyával, mert amit kinéztem arra 7K-t kellene ráfizetnem, plusz ezt visszaküldeni 2K, majd egy hétig nélkülözni a PC-m, mert integráltam sincs!Edit:
Tehát akkor teljesen kiszáradt a paszta alatta, ezért 80+ fok 100%-os venti használat mellett, ez úgy mond "normális" ez a poros paszta tünete.
Természetesen a gyári MSI paszta van alatta, sosem volt cserélve, 3 éves kártya, de nagyon szép állapotban van kívülről! Se karc sem semmi, minden meg van hozzá![ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
válasz Speed® #35930 üzenetére
Azért ő ilyet nem mond, mondott! Sőt még abban is benne lenne, hogy visszaküldöm és választok egy másik kártyát ráfizetéssel akár! Mondtam, hogy nagyon korrekt, nem hiába van több mint 1500 pozitívja.
Én vacinálok azon, hogy paszta csere vagy másik kártya! Ez a két lehetőség van.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Ennyire lerontaná a paszta? Az az igazság ha 100%-ig biztos lennék benne, hogy csak arról van szó, akkor megcsinálnám... De így hogy írják, hogy "defektes" lehet a hűtés, hát én nem fogom megbontani az biztos!
Azt írta az eladó, küldjem vissza leteszteli és hibás küld egy másikat! Viszont vannak nála más kártyák is, megpróbálok vele valahogy megegyezni!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Körbe jártam minden utat! Ha a fejem tetejére állok sem megy lejjebb 79 foknál Witcher 3-ba!
Kipróbáltam öcsém konfigjában, az enyémet tele raktam nagy ventikkel irányítottam is rá párat, de semmi. 5 fokot nyertem vele úgy, hogy orkán hangok dúlnak! Érdekes egyébként, hogy a hő csövek langyosak csak!
Auto beállításon meg 85 foknál sem venné maxra az adrenalin a fordulat számot...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Szét azért nem fogom szedni, mert még próbagaris! Innen van apróról!
Haza megyek megnézek pár lehetőséget még. Például pucéran az asztalon tesztelve meg a drivert is lepucolom róla, mert az előző (260X) kártya drivere van rajta, csak befrissítettem a legújabbra.
Kicsit ferdén áll, a súlya lehúzza a végét, de árukeresőn több ilyen véleményt olvastam erről.John_Doe:
Hát remélem nem ilyesmi! Vagyis elméletileg nem lehet ilyen gáz vele, mert akitől vettem azt mondta nála 70 pár fokos volt és én hiszek a szavában, mert nagyon sok, sőt csak pozitívjai vannak és nagyon korrekt ember!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Tényleg nem értem nekem az MSI RX 470 miért 86 fokos. 5 perc Witcher 3 alatt és ezt úgy tartja is, pedig elég hűs van a szobában, mi lenne akkor nyáron? Neten mindenhol olyat olvasok, hogy kemény tuninggal 70 pár fok, nekem meg teljesen gyári órajelen ennyi. Driver is a legújabb nem béta van fent. Vagy ez még a normális hőmérséklet? Nem fagy vagy szemetel. Meg azt vettem észre még, hogy az egyik, pontosabban a VRM1 az ilyen 10 fokkal melegebb átlagban az Aida szerint a másiktól.
Tudom írtátok feljebb, hogy kisebb feszültséget kell állítani, de most enélkül minden stock beállítással ennyire elengedheti magát a kártya?
A házra és a levegő kavargásra visszatérve:
Ők asztalon tesztelnek, nem?[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
-
mtomi95
senior tag
De miért ilyen nagy nálam? Ez ugye 8 pines, nem lehet azért, mert többet eszik mint egy 6 pines?
A gépen egy oldallap sincs, sem hátulsó shild szóval nagyon jó szellőzése van és hűvös is volt tegnap este. Mi lesz nyáron? Vagy ne aggódjak?
Ha haza megyek és GPU Z-vel (azt hiszem azzal lehet) kimonitorozom a hőfokokat ránéznétek nekem?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
-
mtomi95
senior tag
Melegszik már "hallottam" süvíteni is! Csak azt nem értem nekem miért nincsenek meg azok az FPSek amit Youtubeon láttam.
Például Dying Light az első openworld küldetés után ahogy kimegyek az ajtón ilyen 40 FPS-ek is vannak. Miközben Youtubeon ilyen nincsen elvileg!
Egy FX 6300 van mellette.
Külön-külön néztem meg.
RX 470: [link]
FX 63000: [link]Mi lehet a baj nálam?
A legfrissebb driver van fent.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
Hello!
Vettem egy RX 470 MSI 4GB-os kártyát! Játék közben nem akar rajta menni a venti! Hány fokon kellene neki bekapcsolni?
Vagy ki lehet kapcsolni ezt a módszert, vagy nem érdemes?Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest