Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #41963 üzenetére
NV kártyával úgy tudom csak DP-n keresztül megy.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #41953 üzenetére
A 4K nem jobb displayporttal?
Én nem tudok ilyenről. A Freesync jobb displayporttal.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #41752 üzenetére
Azért nem szeretem az emagot, mert az akcióknál olyan árakat írnak ki, amennyibe sose került a termék.
Mindenesetre egyszer vettem tőlük egy külső vinyót, a megrendelés, szállítás elég kényelmes volt.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Csak tudnám az emag honnan akciózta le, máshol még olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Szerintem mindenki használja a saját monitorját nagy megelégedéssel, és térjünk vissza a topik témájához.
-
kutga
nagyúr
válasz pecccccccca #41409 üzenetére
Valószínű nálam is az lett volna, ha van türelmem feszelgetni, aztán valamiért NV-re váltottam, valaki más meg használja boldogan.
-
kutga
nagyúr
válasz pecccccccca #41405 üzenetére
Nekem egész pontosan XFX AMD Radeon RX 580 GTS XXX Edition OC+ volt.
-
kutga
nagyúr
válasz Speed® #41225 üzenetére
Rendben, körbenézek.
MOD
zovifapp111
+1[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Használtan, 30k környékén RX570 vagy RX480 lenne a jobb választás? Ryzen 5 2600 mellé. Nem nagyon játszok, leginkább pár éves vagy retro címekkel, fullhd-ban.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Rx570-ból melyik gyártó melyik kártyái azok amik kifejezetten halkan üzemelnek, esetleg félpasszív módot is tudják?
-
kutga
nagyúr
Hétvégén én is lehúztam az általad javasolt 1340/2000Mhz-re a kártyát, mindezt 1,075V-on, egyelőre megszűnni látszik a porszívó zaj, a teljesítmény még mindig okés.
Múlt héten egyébként beszereltem egy nagyobbacska ventit ami a gpu-ra fúj friss levegőt, pár fokot talán az is ér.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz NdrewSunix #33657 üzenetére
Akkor meg használd a játékokban lévő benchmarkot. Én pl. Crysisszal tesztelem.
-
kutga
nagyúr
válasz NdrewSunix #33652 üzenetére
Miért? Van egy csomó benchmark program az interneten.
-
kutga
nagyúr
válasz NdrewSunix #33648 üzenetére
Sehogy, mivel a kártyák és a felhasználói szokásaink sem egyeznek, magadnak kell kikísérletezni.
-
kutga
nagyúr
válasz F.B.I. #33614 üzenetére
Megnéztem, köszi.
Nekem is az alulfeszelés volt a lényeg belőle, nem sokkal, de valamivel lejjebb tudtam venni.
A kártya teljesítménye amúgy szerintem rendben van, a hűtés nem a leghalkabb (főleg az előző 1050Ti után), de azért nem zavaróan hangos.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Még húsvét előtt foglaltam le, akkor olcsóbb volt.
Amúgy érdemes valamit állítani a kártyán szoftveresen? Tegnap hirtelen csak beszereltem meg letöltöttem az amd drivert hozzá, nem volt időm megnézni a hozzá adott szoftvert.
-
kutga
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #33595 üzenetére
Akkor is ha az csak 4 GB-os? Vagy azt nem lehet észrevenni?
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Gyors kérdés, melyiket vennétek inkább?
SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 4GB
vagy
XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB
Nagyjából egy árban lennének, az XFX pár ezressel olcsóbb. Single játék és irodai munkára.
-
kutga
nagyúr
válasz SECTORnooB #33437 üzenetére
Meggyőzhető vagyok. Erre még gyűjteni kell kicsit.
-
kutga
nagyúr
válasz NdrewSunix #33435 üzenetére
Teljesítmény rendben, a gyártó is okés? Vagy van jobb is ennél 70k körül?
MSI-t néztem, mert az alaplapom is tőlük van.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ez mennyire ajánlott vétel az adatlapomnál lévő konfigba?
MSI Radeon RX 580 8GB GDDR5 256bit PCIe (RX 580 ARMOR 8G OC)
Nagyjából ilyen árban keresnék félpasszív 580-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Parfüm topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest