Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dronte #44152 üzenetére
Sajnos nem. Ezzel két csip szivárgási árama hasonlítható csak össze. Abból biztosan csak annyi következik, hogy a magasabb szivárgású csip azonos feszültségen többet fog fogyasztani. Ezért is kell beleszámolni gyárilag, és a szivárgósabb csipeknek alacsonyabb feszt adni.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dronte #44152 üzenetére
Kábé arról van szó, hogy x órajelet az egyik y, a másik meg z feszültséggel tud hozni. Vagyis ha jó a chip, jobban lehet alulfeszelni.
Tuning szempontjából hallottam viszont olyat is, hogy teljesen mindegy az ASIC quality, ha tudod hűteni. Nem tudom, igaz -e, én minimális tuningot szoktam csak csinálni alulfeszelés mellett.
-
-
paprobert
őstag
válasz
Dronte #44057 üzenetére
Thermal és / vagy power limit miatti az ingadozás.
Újrapasztázás, undervoltolás, gépház oldalának levétele, power limit kitolás, egyedi ventilátor szabály mind segíthet.Amúgy ez a működés specifikáció szerinti, a boost órajel csak a gyárilag maximum lehetséges frekvencia, hivatalosan nem garantált folyamatosan.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Dronte #22322 üzenetére
Nem ismerem a bányászás hátterét, tippem szerint a nyilvántartások hátterét teremtik meg a gépparkkal, ha sokkal többen jelentkeznek adminisztrálni, mint amennyien a kriptopénzt használják, akkor az le fogja verni az árakat.
Egyébként ugyanaz, mint a tőzsde, minél később szállsz fel a vonatra, annál nagyobb az esély arra, hogy bukni fogsz - viszont a kapitalizmus ereje (a láthatatlan kéz) abban rejlik, hogy minél ígéretesebb egy lehetőség, annál többen vetik rá magukat, így árversenyt generálva, ami a fogyasztónak tesz jót, ugyanez teszi lehetővé a műszaki kütyük gyors fejlődését.(mindazonáltal én is szeretem távolról szemlélni az ilyen dolgokat
)
-
taranis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest