Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Petykemano #221 üzenetére
Raja úr szabad kezet kapott, kicsit lehet begombázott.
Teljesen igazad van, mivel DX12-ben semmiben nem jobb mint egy Hawaii szerintem... simán benyomhatták volna a shrinket. Már rég kintlenne a chip...Tul.képp az NV ugyan ezt csinálta a Maxwellel, benyomták shrinkre, pár himi-humi funkció és kész is egy felszteroidozott motyó.
Úgy érzem ez a Polaris megint egy techdemó lett, ahogy a Fiji is az volt. Ha minden évben csak techdemókat látunk, az oltári kicseszés, nem beszélve az optimalizálásról... Ahogy olvastam a Vega egy csomó újdonságot hoz majd (újabb tranzisztoráldozatok árán)... ezek szerint a Polaris csak egy kis átmeneti szórakozgatás volt Rajáéknak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Petykemano #221 üzenetére
Szerintem a chip sikerult, de a ref kartyat (szokas szerint) elkaksiztak. Gyenge huto, meg az x6 pin hulyeseg.
Raktak volna ra inkabb tobbet, akkor nincs csiribucsiriba dejolfogyaszt feeling, de sokkal fickosabb kartya lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest