Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én pcx hez küldtem vissza cuccokat azonnali csere garancia volt rá fizetve de mindent teszt okra hoztak ki de akkor is 1 hétbe került,pedig szerintem hamarabb simán meg lehetett volna.
Egyébként sajnos basztatás nélkül képesek húzni.Mikor anno 212 ben a pcx től rendelt alaplapomon a processzor foglalat tűk egy csomó el volt nyomva vissza küldtem fotóval demonstrálva még ki sem szedtem a dobozból el kezdték húzni halasztani a csere dolgot,hogy vizsgálják,aztán meg az volt ki küldik németországba az kb 2 hónap,de mondom basszus mit vizsgálnak a lenyomott tűkön még ki sem vettem a dobozból,még procit sem raktam bele,a hiba meg szemmel látható.Erre jöttek azzal oké vissza utalják a pénzt na mondom frankó el mentem a közeli számtek boltba,hogy rendeljek másikat ,már meg rendeltem mire hívtak a pcx től,hogy jaj még sem utalnak mert véletlenül van egy ugyan ilyen lap a polcon és el küldenék azt nekem.Na ekkor már mérges voltam,vissza a boltba le mondani a rendelést,és aztán küldték a lapot,de nagyon sokat kellett őket basztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest