Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KROK640 #91989 üzenetére
Ha csak a külsőt nézzük akkor alaphelyzetben igen, bár én inkább win95/98-nek mondanám, de ez nem is számít, mert átalakítható a kinézet.
Azonban a rendszer sokkal előremutatóbb volt a PC-n akkoriban használtnál.
Ez az a rész ami miatt azok az "Amiga rajongók" akik nem csak játszanak a géppel, a mai napig rajongók maradtak. Készülnek a rendszer util cuccok hozzá töretlenül. Én például nem játszom a géppel, a rendszert szeretem "patkolni".A hardver viszont sajnos lemaradt. A gép és az OS felépítésből adódóan egy ideig képes volt ezeket elfedni, de a 3D dolgok megjelenésével (pl. Doom), ahol csak a nyers cpu erő számított, ott már nem volt mese.
Szóval amit láttál, az pont az a rész, amikor azt akartam bemutatni, hogy az amúgy cpu-ban gyenge Amiga lejátssza az optimalizálásnak köszönhetően azt az mp3-at, amit valamiért a p1-133MHz laptopom nem kedvel valamiért.
Valamit kellene kezdeni azzal a laptoppal, mert akadozik. Nem a lejátszás, hanem maga a win95 kezelése, a gui.
Pedig az eredeti drivereket használom.
Nem tudom hol kellene nekiállni rendbetenni.
Valamiért nagyon tetszik ez a kis gép külsőleg, kihoznám belőle amit csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest