Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz laca000 #29085 üzenetére
Nincs ATI, már AMD van csak
"Microlagg"? A "micro" előtag az alapmértékegység egymilliomod része! Ha a másodpercet vesszük alapul, akkor egymilliomod másodpercnyi késésről beszélhetünk. Ha valakinek a szeme azt meglátja, az valami csodalényInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz ViZion #29097 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs "microlagg", hanem azt, hogy nem látható szabad szemmel, esetleg műszerrel kimutatható A képkocka/másodperc meg egy teljesen más kérdés, de 70-75 fps felett már szintén nem veszi észre az emberi szem, hogy 80 fps, vagy 180 fps
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz Malibutomi #29921 üzenetére
Jól látom, 5,3 GHz egy 26 ezres lapban?
-
WP14
őstag
válasz Malibutomi #29925 üzenetére
De viccnek azért nem volt rossz, lássuk be
-
WP14
őstag
válasz Malibutomi #30430 üzenetére
18 évesen ('86-ban) én is C64-eztem már
(#30432) Lord Vader: Én örökifjú vagyok
[ Szerkesztve ]
-
-
WP14
őstag
válasz Alister71 #30462 üzenetére
Én épp azért vettem Intelt, hogy ne kelljen semmit állítgatnom
"Kiskoromban" eleget baszkuráltam mindenféle gépet, benőtt a fejemnek a lágya
Koromnál fogva is elkényelmesedtem, nekem bekapcsolás után 15 mp-cel menjen minden és nézhessem a "tuningőrültek" ősz hajszálainak gyarapodását, hogy most hűtő kell, máskor meg szellősebb ház, aztán erősebb proci, tuningosabb lap stb.Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz Alister71 #30472 üzenetére
Simán elboldogul az i3 BF3-mal, persze nem multiban, de tettem vele egy próbát, viszont nem köt le az a játék, ellenben a Simraceway a 107 cm-es TV-men nagyon faszán megy
Ha meg szabadságra vágyom, beülök az autómba párommal és adok a 150 LE-nek, vagy felpattanok bringámra és párom is az övére és elteker(g)ünk órákatInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz Malibutomi #30480 üzenetére
Érezni kellett volna az iróniát a "pici"-ben
-
WP14
őstag
válasz Valkűr #30485 üzenetére
Nem érzed te sem, amit kellene, úgy viszonyul a 150LE az az alattiakhoz, mint az Intel az AMD-hez
Amúgy meg nem a nyers lóerő számít, hanem a lóerő : kg aránypár mutató, ami lehet rosszabb is egy 200 LE-s autónál, ha az 2t, mint az én 1100 kg-os autómnak a 150Le-vel
De majd annyi idős leszel, mint én, megértedInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest