Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Malibutomi #11441 üzenetére
Coolink swif2 1200: 800rpm 8,5dB hang, és a 11 lapátos kivitelnek köszönhetően nagyon jó a légszállítása, én is ilyeneket használok. És maga a házat se rezegtetik be, mert én pl a hozzá adott gumi felfogatóval raktam be, nem csavarokkal.(bár ilyen alacsony rpm mellett a csavar se lenne gond) Teljesen hangtalanul teszik a dolgukat.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Malibutomi #11436 üzenetére
ezért jó az ssd, fél perc se kell a biosban állítgatás és a teljesen felállt rendszer között
May the Force be with you!
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #11430 üzenetére
Ezért nem kell belőle tuningolni.
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #11395 üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #11389 üzenetére
Értem, köszi. Én is azt használom.
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #11385 üzenetére
4,4-en ilyen kevés? Újabb aidával nem tudod kipróbálni? i5 nálam 4,4-en 12k.
(#11388) kovsol: Igen, én is úgy tudom érdemes mindig az újjal tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Malibutomi #11385 üzenetére
Queen be meg mandelbe teljesen egál a két processzor.
Haveromnak i5 2500k-val 9000 a mandel alapórajelen.[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #11318 üzenetére
Mutass képeket , az aida verzióm a legfrissebb
-
axe125
tag
válasz Malibutomi #11285 üzenetére
Köszönöm!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #11284 üzenetére
Mutatok is képet
Ezek időnként felcserélődnek nekem. Úgyhogy elővigyázatosságból mindig a magasabbat nézem.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz Malibutomi #11265 üzenetére
Persze de 1,5 hónappal egy új megjelenése előtt már nem szabad VGA-t CPU-t venni csak ha az embernek a fejénél a pisztolycső, ez már sokszor le lett írva itt de szerintem logikus is.
1.Ha most megveszi mikor az új megjelenik a felét fogja érni, így eladáskor nagyon megérzi.
2.Morálisan már el is van értéktelenedve.
3. Lehet sokkal jobbat kap hasonló árban.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #11215 üzenetére
Ha csak úgy berakja és hajrá, akkor is normálisan kell menjen. Én próbáltam állítgatni, de végül maradt alapon minden... Csak normálisan le kell hűteni...
[ Szerkesztve ]
-
Borokafa
őstag
válasz Malibutomi #10904 üzenetére
Az teljesen rendben van szerintem.
Lehet találni hatékonyabbat de az már más árkategória. -
miresz
veterán
H60. Alulfeszelve 3,2GHz- n prime alatt max 48-50C',4GHz- n nekem is max 60C'.
-
HeZzZ
senior tag
gyári
de ha kicsit visszaolvasol akkor pár kollégánk nagyon jó hűtéseket ajánlottak nekem tegnap
[ Szerkesztve ]
powered by Tiger Lake & GA10x
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #10731 üzenetére
nem csak egy kártyásat akarok
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Borokafa
őstag
válasz Malibutomi #10728 üzenetére
Én is maximálisan elégedett vagyok a Gigával
-
gyiku
nagyúr
-
Oliverda
félisten
válasz Malibutomi #10488 üzenetére
A magokra milyen hőmérsékletet ír az AIDA?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Malibutomi #10486 üzenetére
Próbálj ki régebbi BIOS verziókat.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Borokafa
őstag
válasz Malibutomi #10484 üzenetére
Az érzékelő (" kupak hőmérséklet") az alaplapon van. És nem hőmérsékletet mér közvetlenül.
-
bozont
veterán
válasz Malibutomi #10476 üzenetére
Melyik uefi van a lapon? Igaz nekem csak egy 6100-am van, de nem jelentkezik ez a probléma 60C°-nál sem. Mondjuk nekem a thermal throttle be van kapcsolva, esetleg megpróbálhatnád úgy is.
-
Oliverda
félisten
válasz Malibutomi #10478 üzenetére
Az AIDA szerint is ki van lőve az APM? Ezt a Motherboard -> CPUID -> Power Management Features alatt tudod megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Malibutomi #10476 üzenetére
Ez az alaplap hülyesége lehet szerintem. 63 foknál még nem nagyon kéne hozzányúljon az órajelhez. Hasonlót még egy ASUS lapnál (M3A79-T Dlx) láttam egy Phenom 9850 mellett. Ugyanaz a proci egy másik lapban már nem csinált ilyet.
-
Mardel
őstag
válasz Malibutomi #10466 üzenetére
Ezzel most mit szerenél kifejezni?
Igen ilyen a 8mag. Egyidejűleg tudsz futtatni 8 db egy szálat 100%-ban kihasználó programot.
Bár így hogy ennyi játékot kis ablakban kis felbontásban játszik még így is be-beszaggat.
Bár értelmét nem látom, aki játszik az még mindig egyszere csak egy játékra koncentrál.Meg azért tudja megcsinálni, mert a VGA mindig csak azt a felületet rajzolja ki ami látszik is, amit egy másik ablak takar ott nem dolgozik a VGA.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #10299 üzenetére
Viszont jobban rímel...
-
lee56
őstag
válasz Malibutomi #9496 üzenetére
Szeptembernél nem előbb, de reálisabb az október-november, talán december is , ha túl nagy lesz az igény a Trinityre megesik hogy az össze Piledriver modult oda szerelik be inkább
gyiku :6100ra szavazok én is, ha esetleg fontos a pénz faktor is
[ Szerkesztve ]
No Comment
-
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #5378 üzenetére
Már miért mérne rosszul? A maghő vagy a CPU ra gondolsz? MErt a CPU az valoszinü annyi.. Nagyon jo házban van, hüvös szobában + batár nagy hűtővel..[link]
-
Asbee
veterán
válasz Malibutomi #5378 üzenetére
Nálam is rosszúl méri a magot, de nem tudom a lap-e. PH2 vel jól mért. lehet béta bios.
-
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #5182 üzenetére
150 dollár is mire ideér lesz 55.000 Ft
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #5179 üzenetére
Egyértelmű.csak az ár nem lesz mindegy. De én is reménykedem a jó árazásban. Pont most olvastam a 7770 PH-s cikket és ott is egy kicsit szerintem magas az ár mint ami még ideális lenne,és házon belül isva ellenfél,mert egy 6850 szintjét hozza,amit már olcsóbban meg lehet kapni.
-
AMD!4ever
őstag
válasz Malibutomi #5164 üzenetére
Dehogyis akarom a primeot futtotgatni,Szidom magamat miért is szedtem le
Csak egy kis rálátásom legyen a stabilitásra amig ismerkedek a géppel.Egyébként igazatok lesz,Feszkó kell a procinak,most 1.4volton stabil egyelőre 4ghz-en primeolom a maximum heat-es cuccal.
Valami lehettet a régebbi 1.2 es biosával,jócskán jobban melegedett a cpu,legalábbis azt irta a szenzor.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Malibutomi #5073 üzenetére
(kissé később a filmben)Marilyn Monroe 37....de lehet,hogy 35
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #5073 üzenetére
Pihent vagy...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #4972 üzenetére
Így:
[link] -
miresz
veterán
válasz Malibutomi #4970 üzenetére
Hmmm,érdekes. Nálam a maghő mindíg a magassabb,úgy emlékszem,de majd otthol levizuálom.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
válasz Malibutomi #4867 üzenetére
Nem mindegy milyen 2 magos az, volt nekem E2180-am 3.2ghz-ne az E8500-al 3.16 Ghz-en megduplázodótta cpu teljesítménye és az FPS is pl. Rift MMO-ban.
4 Ghz-en pedig felveszi a versenyt az i3 sandy-val. -
Bali27
addikt
válasz Malibutomi #4867 üzenetére
AZ egyik haverom is pont ezt tolja.. 955-tel Szokta mesélni hogy jó néhány (gondolom fiatalabb vagy túl idős ) user mindig szentségel hogy milyen csúcs gépük van és milyen rosszul megy a játék alatta.. Aztán haverom megtudta némelyik configját és hát 1-2 magos 5 évvel ezelőtti csúcsgépek voltak..
-
simlisgumis
tag
válasz Malibutomi #4694 üzenetére
Szerintem a maghő a nyerő.Fx elött X6 om volt,ott is ugyanez ,10 15 fok különbség.Ott is ment a kupak vs mag dilemma,végül a maghő lett a befutó. Itt most meg a kupakhő a nyerő.passz....
-
törölt tag
válasz Malibutomi #4063 üzenetére
Mondanám hogy az én lapom klassz eddig a 8120-al, de nem húztam még, nem tudom mire képes. Gagyibájt 990FXA-UD3
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #4063 üzenetére
Nem kevés volt,csak cserélni akartam ASRock Fatal1ty-ra de 2 hibásat fogtam ki egymás után,és addigra már eladtam a 990FX Extr3-at,na így lett belőle a mostani 870Extr3-asom+még egy 6870.
(#4061) gyiku: Ez szerint csak a harmadik negyed évben.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Malibutomi #2965 üzenetére
Alapon 8120 mellé elég az 500as chieftech. 4GHz-ig még bírta, fölötte nem néztem gyári hűtéssel inkább
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #2775 üzenetére
Nah ja! Úgy vettem észre,hogy szereti,ha minél magasabb frekvencián megy a memória,és az Nb.Mindkettő emelése külön-külön is dobott rajt.
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #2773 üzenetére
3Dmark11 alap Heaven-ben szinte semmi különbség sincs.Az tisztán a VGA-kra támaszkodik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Malibutomi #2625 üzenetére
Ugyan ilyen tápot vettem 8120 mellé, 4 GHz-en megy, tovább a gyári hűtővel nem mennék, mert feljelentenek csendháborításért a szomszédok
6870-es Radeon van mellette, 1db Samsung Ecogreen HDD, 1 DVDRW, meg egy ócsójános Asrock 970 Extreme 3 lap 8 giga DDR3 társaságában.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- További aktív témák...
Állásajánlatok