Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 4.x zajkezelése elég jó már amúgy. Katalogizálni én katalogizálom a képeimet, rühellem azokat a programokat, amik helyettem akarják. Grad filtert nem tudom, de mondjuk én csak előhívásra használom, belövöm a képet a RT-ben, aztán megy át Gimp-be, és ott fejezem be -> abban máris lehet átmenetezni.
-
Novics
senior tag
Nekem az előny, hogy ingyenes, és nem kell warezolni (mert van egy sanda gyanúm, hogy itt sincsen túl sok embernek jogtiszta verziója...), és linux verziója is létezik.
A csúcskategóriás vázakhoz, meg obikhoz képest a mieink szintén csak kőbalta szinten vannak, csakúgy, mint a monitorok - az én laposomé tuti- akkor meg minek nekem "űrtechnika"? Amatőrként nekem teljesen elég az RT. Bár az tény, hogy nincs annyira profi automatikája, mint az LR-nek, de én sem automata módban fotózok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest