Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Küldött már vissza valaki csomagot a feladónak? Kibontottam, akkor láttam, hogy nem jót rendeltem (másik típus kellene). Vagy inkább adjam el itthon, mert drága a küldés?
Sima postával, csomagként gondolom, milyen ára lehet, de a kérdés, hogy van-e valami olcsóbb módja a visszaküldésnek.
Elvileg 15 nap ingyen visszaküldés van (Choice termék), de nem tudom, hogy működik ez.
-
dave0825
őstag
Ez a "védelmi idő" semmit nem ér, ameddig akarja, addig hosszabbítja meg az eladó sajnos. Úgy lenne az igazi, ha nem lehetne meghosszabbítani. Semmit nem érek vele, ha rendelek valamit, 2 hónap alatt se ér ide, visszakapom az árát, és ennyi. A cuccom sincs meg, és eltelt 2 hónap. Ha úgy lenne, mint BG-n, hogy kapsz kártérítésként pontokat, amivel vásárolhatsz, vagy nagyobb összeget utalnak vissza, akkor tisztességesek lennének. Így nem tartom annak.
Elég sok dolgot rendeltem már, ami nem jött meg, mindig visszakaptam az árát, de csak azt, és rendelhettem újra, ugyanannyiért de dupla szállítási idővel (ha az 1. rendelést nézzük)... Persze, ami sürgős, nem kintről rendelem, de azért ha 2 hónapnál tovább tart valami, kaphatnánk valamit kártérítésként a teljesen fölösleges várakozásért.
(BG-n 30.000 Ft-os cucc 3 hónapja ugyanott áll a követés szerint (ugye a nyár végi 483-as csomagok egyike), visszaadták az árát, és valami pontokat, meg 10%-át a terméknek, amiből vettem egy Xiaomi hátizsákot, meg egy borosüveghez való visszazárható dugót.Így azt mondom, megkaptam a kártérítést a várakozásért.)
-
dave0825
őstag
Üdv.
Alin nem vagyok új, de a coin-okat soha nem használtam semmire, 5000 van kb. már, és jó lenne, ha valamire el tudnám költeni, ha már ennyit gyűjtöttem.
Rákerestem a topikban, de sok mindent nem találtam. Az oldalon is körülnéztem, de értelmes dologra nem lehet költeni, csak ilyen $69-nál $10 kedvezményre. Ennyi, amire lehet?!
Amit még láttam, hogy 9:00-tól minden nap van 3,08 HUF-ért (gondolom USD 0.01) és pár coin-ért mindenféle cucc, amikből 1-1 darab van, persze semmit nem találok, amiből még lenne.
Más nincs?! Pl., hogy csak coin-ért venni valamit? -
dave0825
őstag
válasz
maj-viktor #9975 üzenetére
Okés, köszi. Mi az, hogy eszkalálom?
Eddig amivel gondom volt ebayen, mindig visszakaptam a pénzt, úgyhogy nem volt mára szükség, csak pár üzenetre az eladónak.
-
dave0825
őstag
Üdv. Ali-n annyira nem vagyok otthon, mint eBay-en, ezért írok Nektek.
Rendeltem egy kulcstartót, kb. 1000 ft-os tétel, de nem olyan, mint a képen, sőt, eléggé nem olyan, (más az anyaga, látszik, a képen bőr-szerű, nekem csak festék a fémen), így szeretnék írni az eladónak, hogy mondjuk a felét utalja vissza, vagy ilyesmi. Ebay-en tudom, hogy előre kifizetem, és ha gond van, visszautalják, de Ali-n úgy tudom, hogy levonja az Ali a számlámról a pénzt, de az eladó csak akkor kapja meg, ha rányomok a Confirm Goods Received-re. Szóval ilyenkor mit írjak az eladónak? Gondolom ne azt, hogy kérek egy kb. half refund-ot, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest