Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Battlefield 7
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barna E
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ
-
válasz
barna E #23798 üzenetére
Én azt szoktam tenni -mivel csak teljesítette az eladó az adás-vételi szerződés ráeső részét- hogy írok neki, megérkezett, szeretném kifizetni. 4 lehetőség jöhet szóba.
1. Elfogadja hogy fizetném és ezzel a módszerrel oldjuk meg: megveszem ugyanezt, ő nem küldi el csak beírja hogy elküldve, én viszont úgy 1 hét után leigazolom hogy megkaptam. Így ő megkapja pénzt az AliExpress-től.
2. Ha van Paypal fiókja és nekem is van, akkor oda elküldöm a vételárnak megfelelő összeget.
3. Azt írja hogy tartsam meg és oké minden
4. Ezeken kívül más megoldást javasol. -
barna E
csendes tag
Sziasztok! Biztos volt már hasonló kérdés. Rendeltem egy terméket, nyomonkövetési szám nélküli. A védelmi idő lejárta előtt vitát inditottam, mivel a termék addig nem érkezett meg. A pénzt vissza is utalták, de a termék most megérkezett. ilyenkor rendeljem újra vagy ilyen kis összegnél senkit sem érdekel?
-
Rayden02
csendes tag
válasz
Dluinet #23737 üzenetére
Hát nem kapkodják el az egyszer biztos!
Szám: RB506340995SG
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
2018-04-07 10:50 Processed in the destination country
2018-03-24 11:20 Item sent abroad
2018-03-24 04:04 Item sent abroad
Származás: Szingapúr
2018-04-07 10:50 Arrival at Processing Center (Country code: HU)
2018-04-03 16:07 Arrival at Destination Post (Country: HU)
2018-03-24 03:04 Despatched to overseas (Country code: HU)
======================================
Powered by www.17track.net -
kuyarashi
őstag
válasz
pulutodurumo #23792 üzenetére
Már nekem is volt hasonló, de ezt az eladót ugye már "megháromcsillagoztam" rendesen, szóval tuti, hogy nem fogom érdekelni. Eddig sem válaszolt.
Ezért keresnék más megoldást. -
kuyarashi
őstag
Hiányosan érkezett hozzám egy termék, de az eladó nem válaszol, vitát pedig nem tudok indítani. Most csináltam meg az értékelést, annak reményében, hogy így aktiválhatom a 'despute-ot'. Úgy értelmeztem a leírás alapján, hogy ilyenkor ismét lehetőségem nyílik vita kezdeményezésére (15 napon belül), de nem jött össze.
"Sorry, you cannot open a dispute for this order.
Disputes can only be opened up to 15 days after you have confirmed receiving your items.
Order confirmation of receipt time is: Mon Mar 26 01:12:08 PDT 2018
You may open a dispute for the order before: Tue Apr 10 01:02:08 PDT 2018."Ilyenkor van még lehetőségem a kártérítés elnyerésére?
Előre is köszönöm.
-
Üdv,
valaki rendelt már esetleg tv okosítót? Nem a stick-es verziót, hanem normál, dobozost. (Nincs szabad HDMI a TV-n, és csak AV-vel tudom összekötni.)
-
válasz
hzsolee #23782 üzenetére
A Posta ilyen esetben nem kéri az eljárási díjat, remélhetőleg a DHL se, de ez amit írtál az postai küldeményként fog érkezni, nem a DHL Express futárcég szállítja. Tehát a Posta móka fog előkerülni.
És nem bankod árfolyama számít, a EKB $ -> € keresztárfolyama, amit fizettél az ma 23,37 €, nem fognak áfát felszámolni, így eljárási költséget sem -
válasz
TomMusic #23781 üzenetére
Mivel csak akkor kapja meg az eladó a vételárat ha te leigazolod a megérkezést és azt követő 15 napon belül nem kezdeményezel dispute-t, a pénzt az AliExpres-től kapod vissza. Ez történhet úgy hogy az eladó elfogadja a követelésedet vagy az AliExpress dönt a javadra.
Azért kell a dispute mert az esetben az eladó által fizetendő jutalékot az AliExpress sztornózza, mivel a pénz visszaadással az üzlet nem történt meg állapotú lesz.
Persze van olyan eladó aki nem szeretné, hogy legyen nyoma a dispute-nak, de akkor más úton kell neked a pénzt eljuttatnia, mondjuk a PayPal fiókjáról küldi el neked a te PayPal fiókodra, ekkor mivel nem lesz dispute majd megkapja az AliExpress-től a pénzt, persze a jutalékot azt vonják tőle. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #23772 üzenetére
Ennyire ráérezni ma megérkezett a csomag épségben.
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Nem alis rendelés, webshop (radioddity). DHL-el kapcsolatban lenne kérdésem. Vásároltam egy terméket $29.34 értékben. A bank még nem könyvelte, így nem tudom pontosan hány euróra váltja, de biztosan több mint 22. A szállításnak standard shipping/china post volt megadva, annak az árát is számlázták, de ma jött az email a követési számmal ami: DHL Global Mail RX307294435DE.
Az összefoglalóban azt olvastam, ha nem haladja meg a 10 €-t az illeték azt nem kell megfizetni, de a dhl 6000.- kezelésit igen. A gyakorlatban mire kell számítanom ? -
Reklamálhatsz ha nem adja fel a megadott időben, de mivel automatikusan ilyenkor sztornózódik a rendelés és a pénzt visszakapod sok értelme nem lenne.
Az hogy ajánlatokat küld azt nem tiltja semmi, figyelmen kivűl hagyod, mivel te már fizettél és nem kell több.
Egy vevő nem elegendő és nem is igazán működik hogy az AliExpressről kitiltsanak valakit.
Az ok mi lenne? Semmit nem követett el azon kívül hogy írt neked és ha már letelt a feladási határidő nem adt fel a kifizetett árút. Mint írtam, sztornó és pénz vissza. Nem történt vásárlás.Ezt írtam: Kitiltás úgy konkrétan nem kezdeményezhető de lehet jelezni, ha gondod van egy hirdetéssel, pl hogy egyedi feltételeket határozott meg utólag.
Ott a felületen a lehetőség.
Az Aliexpress belépés.
A megvett termék oldala, középen Report item link.választod a megfelelő témát ezek közül ami a szituációnak megfelelő, de nem tudom mi lenne a jó.
-
dudi6
senior tag
"Vettem virágmagot 0,4 dollárért, majd az eladó írt, egy template üzenetet hogy túl kevés minimum 0,89 dollárért rendeljek összesen, akkor éri meg neki. Rendeltem még plusszba 1 dollárért magokat, így összesen már 1,4 dollárt költöttem"
Vettem, rendeltem és költöttem szavak elég egyértelműek szerintem.
Tehát mégegyszer: vettem 0,4 dollárt magot,amit kifizettem, elutaltam (múlt időben). Másnap jött a template üzenet, hogy ez így nem éri meg neki, nincs haszna, csak akkor van ha minimum 0,89 dollárért veszek nála magokat. Így aznap még vettem 1 dollárt magokat amit kifizettem, elutaltam (múlt időben). Így összesen már 1,4 dollárt utaltam (múlt időben) el neki, ami azóta is nála parkol (tehát nála van)...ezután jött az újabb template hogy 2 dollár felett vegyek, mert csak akkor éri meg neki, mire válaszoltam neki először szépen, hogy ne viccelődjön már...ma meg már megint a 0,89 dolláros templatek jönnek.
Ebből refund lesz úgy látom, az érdekelne hogy lehet ezt jelenteni? Supportnak írtam, chaten válaszolt valaki, de nagyon nem érdekelte. Ki szeretném tiltatni az ilyet az Aliról, ehhez kellene infó, hogy tudom megtenni... -
Nem volt egyértelmű amit írsz. Most megvetted vagy nem vetted meg? Az hogy kapsz "vásárlási ajánlatot" az lényegtelen.
Az eladó előírhat egy minimum rendelési mértéket. De ha beteszed a "kosárba" és kifizeted akkor azt annyiért küldeni-e kell, utólag nincs áremelés a kifizetett tételre.
Kifizetted, meg kell kapnod. Az hogy feladja vagy nem adja fel az más dolog. Van egy határidő az elküldére.
Nézz szét esetleg találsz másnál.
Nekem a 30 centes dinnyemagot simán elküldték.
Kitiltás úgy konkrétan nem kezdeményezhető de lehet jelezni, ha gondod van egy hirdetéssel, pl hogy egyedi feltételeket határozott meg utólag. -
-
Flashget
félisten
válasz
anonymus89 #23772 üzenetére
letelt a 60 nap, de lejarta elott en hosszabbitottam 5 nappal. annak lejarta elott 2 oraval a penzt kertem vissza es vissza is kaptam. Nem volt nagy tetel filleres aprosag asszem 2,5$. mergemben masik eladotol ugyanazt rendeltem csak nem 20db-os kiszerelesben, hanem 50db-ot 6 dollarert, erre a 78. napon megjott a reklamalt es visszafizetett csomag, ra 1 hetre meg a masik is igy lett hirtelem 70db szipkam ami eleg 5 evre.
-
anonymus89
addikt
No azt írta feladta a csomagot és ez csak a "tracking system" hibája lehet.
Most járunk 62 napnál természetesen kitolta a Purchase protectiont március 24-én ami 22 nap múlva jár le.
Gb-n meg BG-n ilyenkor már elindítják a refund-ot.Nem vásárolok több éve de 60 napot csak a november végi feladásaim lépték től GB-n.
-
-
válasz
TomMusic #23769 üzenetére
Nézd ha elveszett, akkor hiába kell, nem leszel a dologban előrébb. Hány napot mutat a szállítási védelem?
Sajnos itt azért előfordul 50-60 napos érkezés is.
De azt írja, jól értelmezed.
Pénz vissza és megvenni máshol vagy vársz a szállításra.
Nem igazán lehet jó tanácsot adni. -
TomMusic
őstag
válasz
TomMusic #23738 üzenetére
Bő 1 hónapos rendelésemben kis újdonság, válaszolt az eladó, mert írtam neki, hogy dispute lesz..
Most a fenti 2 üzenet (az enyémmel együtt) az "új".Ha jól értem visszafizeti az összeget, és ha mégis megérkezik a termék, akkor utaljam el az ő paypal fiókjára?
Viszont ezzel nem igazán vagyok előrébb, hisz kéne az a cucc, már hetekkel ezelőtt is sürgős volt.
Ilyenkor mi a teendő? -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
2 kérdésem is lenne.
1. Megérkezett egy késői csomagom amire már megkaptam a refundot, hogy tudnám ezt visszafizetni az eladónak?
2. Vettem virágmagot 0,4 dollárért, majd az eladó írt, egy template üzenetet hogy túl kevés minimum 0,89 dollárért rendeljek összesen, akkor éri meg neki. Rendeltem még plusszba 1 dollárért magokat, így összesen már 1,4 dollárt költöttem, erre másnap írt hogy 2 dollár felett rendeljek, mert így nem éri meg neki. Minden nap elküdi ezt a template üzenetet, amire már válaszoltam, de mintha el se olvasná senki. Írtam az aliexpressnek is, chaten nem sok mindent tudtak javasolni, kb. azt, hogy cancelezzem a vásárlást, de nekem meg kéne a termék. 1-2 napja meg megint azt a template üzenet küldi, hogy rendeljek 0,89 dollár felett, amire egy vigyori választ szoktam küldeni...
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem lehetne valahogy kitiltani az Aliról? -
Flashy
veterán
a vita az eladónak lehet rosszabb, ha számára kedvezőtlen indokkal nyitod, mert ha elfogadja, akkor elismeri hogy hibázott (nyoma lesz), ha nem fogadja el, akkor tovább kerül az aliexpress felé az ügy, és ott a te javadra döntenek ha jogos (nyoma lesz, és még hozzá annak is hogy nem akarta elismerni).
sok eladó azt szeretné, hogy zárd le (vond vissza) a panaszt és ő kifizet privátban, csak olyankor jön az hogy ő fizet először, vagy te zárod először, kell egy kis bizalom. ha egyszer lezárod, akkor meg te ismered el hogy már nincs is semmi probléma, másodszor nem reklamálhatsz. -
válasz
MittuDomain_ #23761 üzenetére
Ha kéred akkor igen, ő is illetve kérés nélkül De hiába írja hogy feladta, azután is elveszhet szállítás közben, így a feladás ténye lényegtelen valójában.
-
Flashy
veterán
írja hogy nyiss egy vitát. ha megadod a paypaledet, akkor többet kell utalnia mert tőled levonnak jutalékot. ha rendes vitát nyitsz, akkor ha elfogadja, visszakapod a pénzedet és kész. gondolom ha mindkettőtöktől független a gond (posta), korrektül megbeszéltétek és elfogadja, akkor semmi fekete pontot nem fog kapni az alitól.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Még 5 nap van hátra egy rendelésem 60 napjából.
Egy hete már írtam az eladónak, hogy ha tudja hosszabbítsa meg a 60 napot, mert nem akarok vitát, mire azt a választ kaptam, hogy nyugodjak meg, ő feladta, meg fog jönni. (Ezen a válaszon 4 napot ült...)Meg tudja ő nyújtani ezt a 60 napot?
Dispute most? Várjak a maximum szerdai postára még? -
Sziasztok!
Megegyeztem egy eladóval, hogy nem jött meg a cucc. A beszélgetés végén ezt írta:
"please give me your paypal account or open one dispute directly, thanks very much"Lehet gondom abból, ha megadom a PayPal-t? Nekem egyszerűbb lenne, és nem kellene az Alin reklamálnom.
Illetve mit kell megadnom mint PayPal? Még sohasem csináltam ilyet. -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor lesz nagy leárazás újra az alin?
Elözőben elszalasztottam a kinézet feiyu 3d mini pro gimbalt. -
Ezt én sem értem, nem is tudom mi ez. Ilyet nem szoktak tenni az eladók.
Ebben a formában egy új vásárlás és nem kötődik az előzőhöz, az hogy azt írta hogy emögött az újból feladott és előzőleg kifizetett termék lenne az nem biztos hogy igaz.
39 nap múlva nem kapsz semmit akkor ezt a 0,1 $ is bukod.Részemről ezt valami trükknek tartom, sosem szoktam újraküldetni, pénzt kérem vissza és ha megjön legfeljebb kifizetem újból.
A te helyzetedben is indítanám az újraküldésétől függetlenül a dispute-t pénz visszakéréssel és majd kifizetném ha megérkezik. -
Ha zárul a szállítási védelmi idő és te nem nyitsz 15 napon belül dispute-t, akkor megkapja a pénzt.
Az újraküldések mindig az eredeti vásárlás idejéhez tartoznak, ha annak lejár valamije akkor annyi, nincs mit igazolni, jelezni, ha majd megérkezik.
A Kínán belüli minimum posta díj 6 Jüan, ami majd 1 $, nemzetközi viszonylatban nem adnak 0,1 $-ért nyomkövetési számot. -
Gabi9
csendes tag
Szia,
sajnos nem kaptam választ és lejárt a határidő. Most már az eredeti csomagot nem tudom confirmálni, így bukta azt a pénzt? Ha most nyitok despute-t, akkor én visszakapom a pénzem, nem? Amit nem akarok, mivel küldött egy újat, amit egy 0,01$-os új tracking-al nyitott meg. Vagy ha megérkezik, akkor az új (0,01$-os) csomagot confirmálom, azzal ő megkapja az eredetileg küldött csomag árát (is)? -
válasz
Flashget #23747 üzenetére
11-el feljebb írtam, kép is van, hogy kamu nyomkövetésileg, de mint küldemény azonosító úgy igaz, rajta a küldemény címkén, feladásra kerülnek.
És nem érdemes a Magyar Posta nyomkövetésére sem támaszkodni, az legyen csak tájékoztatás, mert pontatlanok még igazi nyomkövetési szám esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest