Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gergello
addikt
Telepíthető mozgásérzékelőt ti használtátok bármikor a tutorial részt leszámítva ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Hellwhatever #45 üzenetére
Uhh, a drone-os zajkeltésből detected az kissé brutál. A másik még elmegy...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Hellwhatever
aktív tag
Engem ez a kettő érintene érzékenyen ha még nem végeztem volna:
The Precision Shot now correctly makes noise when used against Eggs.
Making noise with a drone will now correctly set the Hive awareness to Detected.
Montero-n volt egy szoba ~10 statis-ban lévő xeno-val ahol a legegyszerűbb az volt ha leraktam 4-5 aknát a bejárat elé majd a drone-nal addig zörögtem amíg sorban bele nem rongyoltak.9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na kiadták az újabb nagy patch-et. Sok QoL került bele, meg egy nehezítés is mert most már nem lehet az APC-vel furikázni massive onslaught közben. Ohh pedig ezt párszor kihasználtam.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Gergello
addikt
válasz CriticalHit #17 üzenetére
Mitől lett volna jobb egy 21. xcom klónt csinálni ?
-
myckey
veterán
Elég jól eltalálták a sztorit....
Simán lehetne valami DLC, ha nem is teljes árú folytatás...."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz astrojoe12 #39 üzenetére
Igazából vártam a végén a krió videónál, hogy megmoccan egy facehugger a sarokban. És erre még látok is esélyt a jövőben, pont ahogy a 3. film elkezdődött.
-
astrojoe12
tag
Remélem lesz egy méltó folytatás, vagy újabb küldik történettel!
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én is ma fejeztem be, 36 óra volt.
Tetszett a játék, pár részén még lenne mit csiszolni, de hozta a hangulatot. A végén az ouv... bányában mintha jobban jönne a stressz mint máshol. 3 csapatot kellett bevetnem, mire a végére értem, mert nagyon bestresszeltek ezek a kemény bakák. Mondjuk még így volt 7 napom a bombázásig, ami így nem igazán jött össze a záró videóval.
Jah, a recoon-t végül is nem vetettem be egyszer se.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Most értem a végére, összeségében szórakoztató kis játék, de 13-16 óra alatt kb. speed run lehetett a játék. Medium fokozaton, viszonylag alapos térkép felderítések után (talán két másodlagos küldi maradt ki), jó pár visszatöltés után hozzávetőleg 42 óra játékidőm volt benne.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érzés, mikor a spire küldi végén a dropship ráparkol a felállított ágyúra és így nem tudod felszedni, töltheted vissza a mentést...
-
astrojoe12
tag
A vége nagyon jó lett... remelem lesz folytatás!
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Át az ajtón? Na vannak még bugok.
Az onslaught kivédése általában nem volt probléma, ha találtam gyorsan szobát egy bejárattal. Kirakom az 5 ágyút az ajtó felé és azon kb. semmi nem jön át. Ha két ajtós helyen vagyok, akkor meg 3-2 felállásban rendezem el őket, azzal sem szokott gond lenni. A hegesztéshez a tool-t azt mindig jobb tartalékolni.
Meg még olyat játszottam párszor, hogy mikor jött az onslaught, akkor nyílt terepen az APC-vel furikáztam oda-vissza, az meg szétlőtt mindent.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A lángszóró még olcsó
Amúgy viszont nagyon hasznos. Lehet olyat játszani, hogy mikor tudod, hogy jön az Onslaught, az fő irányban az ajtót behegeszted, aztán rányomsz lángszóróval. A lángok átmennek a túl oldalra is.
Meg az arctámadó tojások ellen a legjobb megoldás...
Szóval nálam egy mindig van...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, erre a nehézkes irányításra sokan panaszkodnak, ezért sem erőltettem a recoon képzését. Viszont a járőr drón kilövése az csábító, csak hát jelenleg van 1 recoonom és bazi sok nyersanyag unlockolni a távcsövest. Lehet, hogy ezt a játékot már recoon nélkül fogom befejezni.
A drón amúgy egész hasznos, de pl. ha elküldöd valahová, akkor a fedezékbe bújt katonák rögtön felállnak, mert csak... Viszont tök jól be lehet vele barangolni az előtted lévő terepet, ami nagyon hasznos.
A lángszórót én nem nyitottam ki, mert az a saját csapatra is veszélyes meg képes negatív trait-et okozni. RPG-t viszont kinyitottam, Pretoriant úgy pofán lőttem vele, hogy repült hátra több métert.
-
félisten
Nálam nagyon hasznos, mert nem csak alvó alient, de járőröző alient is simán kilő nagy távolságból, a hangtompítóval pedig nincs zaj, tehát a többi járőröző alienke nem jön megnézni, hogy mi volt ez...
A Hacker drón talán teljesen kifejlesztve lehet jó, mert nekem már túl sok volt a mikromanagelése az alap verziónak. Az enyém még ajtót behegeszteni sem tud, mert a Hacker sokszor kimaradt a küldetéscsomagból (exhausted...), így lassan fejlődik.
Igazából az alacsony accuracy tök mindegy, mert a Precision Shot 100%, hogy talál. Az egyetlen gond, ha az alien túl közel van, vagy ha a recoon emberke nem lát rá. Utóbbi a fő problémám egyébként, mert már ott tartok, hogy egyszerűen mindig pont az az emberke nincs jó helyen, akinek a speciális fegyverét (lángszóró, precision shot, RPG) kellene éppen használni. Ebből a szempontból probléma, hogy a fireteamet egyszerre irányítod, és nem lehet egyenként vezényelni az emberkéket - pl. a lángszóróst előre küldeni egy szoba kitakarítására vagy a felderítőt, hogy a járőröző alient fejbe lője...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amúgy tényleg, valaki használja a Recoon class-t? Nekem csak egy ilyen katonám van, mert ilyen 30-as accuracy-val rendelkező tengerészeket akart megtenni annak, azt meg annyira nem értékeltem...
Lassan befejezem a játékot, eddig minimális szükségét éreztem csak annak, hogy kilőjjek pár alvó drone-t, de megvoltam nélküle. A tecker drónja viszont hasznos.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Én is behúztam pár napja PS5-re. A hangulata nagyon visz magával és a játékmenet is nagyon jó amikor minden rendben van.
Viszont vannak zavaró dolgok. Van egy bug ami küldetés indításnál jön elő, nem veszi be az "X"-et amikor felszerelést akarok hozzá adni vagy a katonákat variálni. Olyankor újra kell indítani a játékot. A másik, hogy néha nagyon nehézkes, lassú amikor lassítás közben alul váltogatni akarom mit csináljanak.
Amit más is írt, a katonák nagyon csúnyák és nem az art design a gond, az rendben lenne de ha már ilyen hangsúlyos a katonák menedzselése akkor lehetnének a modellek részletesebbek. Játékmenet közben ez nem annyira zavaró, ritkán közelítek rájuk. Ezt leszámítva elégedett vagyok amit nyújt mozgás közben.
A hangok nagy része is rendben van, bár néha gyenge a szinkronmunka és kevés, ezáltal túl sokszor ismétlődőek, a beszólások is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah klepto nekem is volt, de kigyógyítottam belőle. Ezek a negatív traitek basszus, rendes tengerészgyalogságnál az ilyet megnevelik.
Egyébként az agyatlan lövölde dolgot nem értem, mert elég kellemetlen, ha magadra hívsz egy onslaughtot nyílt terepen meg még jön egy cat2 xeno is melléjük.
-
félisten
Én agyatlan lövöldének nem nevezném, szerintem a koncepció nagyon szépen fel van építve, a karakterfejlődés is szép (de ahogy már előttem is megjegyezték, a negatív perkektől forog az ember szeme, van egy kleptomániás emberem, akit ha viszek, 20 materialt minden küldinél ellop... ), van lehetőség taktikázni (Sentry, Mine, Drone, a motion trackerek "zajongása", stb.), a játékmenet sem egysíkű egyáltalán, lehet lopakodni, lehet megkavarni az ellenfeleket, az ARC-al aratni...
Szóval van itt bőven taktika...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Úgy lassú lett volna a játékmenet és nem jön az Aliens hangulata.
-
myckey
veterán
Valószínű ez így is sok embernek megteszi, neked pont nem.
keresned kell egy körökre osztott -szuper taktikus játékot, ezt pedig akkor nem kell tovább lehúzni, feleslegesen.
ahogy az Alien filmekről is eltérőek a vélemények, kinek a pap.....de azért köszönjük !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
CriticalHit
őstag
Lehetett volna egy kiváló rajalapú taktikai játék nem pedig csupán egy újabb agyatlan lövölde, ha a valódi taktikázást lehetővé tevő körökre osztott harcrendszert alkalmazták volna, mondjuk a Phoenix Point féle végtag sebzést is lehetővé tevő célzással, tengerész gyalogos felderítő mozgás-és tüzelés mód választási lehetőségekkel. Az akciódús Aliens mozi hangulatot jól eltalálták bár a Ridley Scott féle Alien máig felülmúlhatatlan.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Hogy lehet megjavítani azt, hogy a tizedik pálya után elindujon a tizenegyedik pálya? Állítólag a legutóbbi 422 MB-os frissítés kijavította, de nálam nem.
A toronyban találkozok Pryce igazgatóval és az utasítás szerint vissza megyek a külszíni bánya pályára és ott az auto előtt nem tudom kinyitni az utolsó ajtót. Az ajtó utan vam egy kinti lift, amire rá kéne állni a kocsival. Aktív az ajtó konzol, de nem lehet rákattintani.
Előre is köszi!"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Hellwhatever
aktív tag
Simán. Nálam 43 órát mutatott a Steam mire a végére értem ember veszteség nélkül, minden objective-et behúzva. Igaz hajlamos vagyok úgy hagyni a gépet ha felkelek előle, de így is 40 óra tuti belement.
[ Szerkesztve ]
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
13-16 óra? Azt hogyan?
23 óránál tartok és még nem végeztem az Atmospheric hell küldetéssel. Igaz addig próbálkozom míg ki nem hozok mindenkit élve, meg volt jó pár összeomlás is az elején, de akkor is kevésnek tartom.A játék egyébként nagyon jó, nem is értem miért nem csinálta ezt meg eddig senki. Ugyanakkor nem hibátlan:
-a katonák egyszerűen rondák, mármint úgy néznek ki alapból, mint aki megjárt 2 világháborút is. A negatív tulajdonságaik meg hát ehh.
-a csekkpontos mentés rendszer célját értem, de a megvalósítása itt sem jó. Jellemzően pont ott nincs mentés lehetőség, ahol hosszabb és keményebb részek jönnek. Ráadásul ha elszúrod, akkor még az ottani átvezetőt is végig kell nézned újra, mert nem lehet átugrani.Plusz mivel a megjelenésekor kezdtem el játszani a játékkal, így a katonáim fele 35%-os accuracy-vel rendelkezik csak, ezt később patch-ben 50-re emelték, de az nem érintette a már meglévő katonákat, csak az újonnan összeszedetteket... Szóval kicsit handicap-es a csapatom fele.
-
félisten
válasz Hellwhatever #11 üzenetére
Igen, meg Rest esetén is ment, ami jó dolog, de emiatt folyton kifogyom a tools-ból
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Igen, ez a 15-20 perc kiesés, jó is, meg nem is. Nagyon meg kell gondolni mit csinálsz. De így van kihívás is.
Alapértelmezetten nincs pause, de beállításokban be lehet állítani. Gameplay - In Game Pause
Utána pedig a Skill menu (Space alapértelmezetten), megállíthatóLife is better with a Titan
-
félisten
A hangulat nagyon oké, de az, hogy még a szövegeket is egy-az-egyben átvették az Aliens-ből kicsit erős (pl. I don't wanna ruin on your parade...), ennél lehettek volna kreatívabbak.
Számomra a karakterek kinézete és animáció eléggé avétos, 10 évvel ezelőtt sem estünk volna tőle hanyat. Én értem, hogy van egy stílusuk, de engem inkább (mai szinten) low-poly modelleknek hajazó kinézetük miatt nem gyerebe. Tény, hogy ettől még nem böktem rá, hogy pont olyan, mint...
Ami számomra idegesítő, az a tipikus konzol dolgok.
Nincs quicksave / quickload? Ilyen, dedikáltan nehéz játéknál? Oké, legyen kikapcsolva Hard szinten és felette, megértem, de azért legalább medium vagy easy szinten engedjék meg... Olykor 15-20 perc játék megy a levesbe egy rossz mozdulat miatt (épp az előbb azért, mert nem klikkeltem hátrafelé, ezért a csapatomat szétszecskálták, hiába látni a mozgásérzékelőn, hogy jönnek a rossz fiúk, de ha nem kattintok hátrafelé, akkor nem fordulnak meg... ). Tök jó, hogy elkezdhetem előről a küldetést, csak éppen számomra ez nem túl szimpatikus vonás (igen, értem, hogy akadnak olyanok, akiknek viszont ez pont bejön...).Ugyan ez pepitában, hogy nincs pause alapértelmezetten (most rákerestem, a NexusMod-on van rá mód), néztem a térképet, erre mellé spawnol egy drone, és a lövöldözésből jövök rá, hogy baj van...
A hangok jók, a játékmenet szórakoztató, eddig (kb. 3 óra játék után) szóval ettől persze még nagyon tetszik, szép munka a Tindalos-tól (nekem especiel a BattleFleet Gothic is tetszett tőlük, bár ott is érződött, hogy valahogy nem is akarnak magasnak törni)...
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Persze, nagyon bejön. Gondolkodásra sarkal
Hellwhatever: Nem feltétlenül ultrarealisztikusra gondoltam, de egy Divinity 2 2017-ben jelent meg, és elég pofásan néznek ki a karakterek. Na most, 2023 van. Szerintem már illene egy hasonlót összedobni.Life is better with a Titan
-
Hellwhatever
aktív tag
Számomra az elmúlt évek legnagyobb meglepetése a játék. Se a beharangozó trailer, se az első gameplay videó alapján nem vártam tőle sokat, innentől nem is követtem igazán az eseményeket.
Ennek ellenére "mégiscsak Aliens" alapon behúztam pár nappal a megjelenés előtt és a tutorial után egyszer csak azt vettem észre hogy jobban behúzott mint bármi amit az elmúlt pár évben toltam.
Belefutottam ugyan pár bosszantó bugba mint a nem működő rest bizonyos safe room-okban (2x weld-elve az ajtót megjavul), helyenként nem működő mentés, illetve az első nagyobb patch után eltörő egyik secondary objective data pad-ja voltak a legkomolyabbak (előző verziót leszedve ezen is túl lehetett lendülni). Illetve a legtöbb modern címre jellemző TAA blur kissé zavaró volt az elején, de lehet inkább lassan váltani kéne felfelé 1080p-ről.Ami különösen tetszik hogy bevállalósak voltak a nehézséggel és hogy az egész nem akar több lenni a szükségesnél: egy tisztességesen összerakott 40 eurós taktikai single player játék mindenféle fölösleges, sekélyes modern sallang nélkül. (open-world, crafting, mikrotranzakciók, stb)
Engem megvettek kilóra, részemről minden pre-order ami ezen a vonalon jön a jövőben.
#4 Eversmann: Nekem kifejezetten tetszett hogy stílussal próbálták egyedivé tenni a látványt és nem csúsztak bele egy unalmas fotórealisztikus klisébe.[ Szerkesztve ]
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Eversmann
aktív tag
Én is behúztam, mikor megláttam múltkor a játékmenet videót. Hangulatot is hozza, és játékmechanika is játszatja magát Egyedüli negatívum talán, hogy a karakterek kicsit baltával faragottak.
Life is better with a Titan
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Csak kicsit hasonlít rá, de ez egy külön lény a játékban.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Miért van egy strogg a thumbnail képen?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
myckey
veterán
Ez jónak fest Oriii !
Taktikázás meg Alien hangulat, az jó ! Második film sztm a best
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest