Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
áá, köszönöm
nemakartam elhinni, hogy a konfigom ennyire gyér lenne hozzá.... bár manapság nem lepődöm meg semmi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
shotika
őstag
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
Memoria bug, tobb tesztben is emlitették. Reméljuk minel hamarabb javitjak.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Apone33
őstag
válasz - = Zk = - #21 üzenetére
Nálam is minden alapon van, wqhd-ban játszom és epic beállítás mellett szépen fut a játék.
Play Hard!!!
-
- = Zk = -
félisten
nekem folyamat... oké, ezzel a konfiggal nem is mondanak sokat FPS-re, de ezek a dropok... hm...
cpu tuning nincs, gpu UV.. ennyi
lehet engine?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Apone33
őstag
válasz - = Zk = - #19 üzenetére
ritkán van, általában ha robban valami vagy gránátot dobok el.
Play Hard!!!
-
- = Zk = -
félisten
másnál is hatalmas az FPS drop?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Apone33
őstag
válasz Heroes fan #16 üzenetére
Hát könnyű, kivéve mikor nem. amúgy itt is oda kell figyelni, hamar ki tudják írtani a katonákat ha az ember nem figyel oda.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
shotika
őstag
Mocsok nehéz a játék, legalábbis nekem nagyon szokni kell még h ennyi mindenre kell figyelni benne, viszont a hangulat az kárpótol. Jól eltalálták az Aliens fílinget, és játékmenet is érdekesnek tűnik.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Apone33
őstag
válasz Heroes fan #11 üzenetére
Akkor 3 katonával folytathatod a játékot, vagy betöltesz egy korábbi állást ahol még mind a 4 megvolt.
Play Hard!!!
-
CriticalHit
őstag
Phoenix Point féle körökre osztott taktikai harcrendszerrel még jó is lehetne. Így azonban, hogy az egész rajt irányítod nem pedig egyénenként, csak egy hangulatos lövölde, ami egész jól hozza az Aliens 2 hangulatát.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Apone33
őstag
válasz Heroes fan #6 üzenetére
Sztem nem olyan gáz az. Nekem is elvitte egy dög az egyik katonámat.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz Heroes fan #4 üzenetére
Akkor azt írja rá, hogy harcban elesett és kap egy emlékművet. Szvsz végleg elveszik.
Play Hard!!!
-
Heroes fan
őstag
Mi van ha meghal a karakter?
-
tag
Nem hittem volna, hogy egy ilyen felső nézetes, nem körökre osztott, csapatot irányítós játék nekem hiányzik az Alien szériából (vagy bárhonnan), de így elsőre teljesen bejön. A hangulat, a környezet remek, a játékmenet egyenlőre gördülékeny.
Természetesen óriási klisé halmazokkal dolgozik, de a jól bejárt út is lehet többször szórakoztató. Első 2-3 óra eddig pozitív meglepetés.Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
senior tag
Ú, én valamiért azt hittem, hogy ez körökre osztott taktikai!
plus ça change, plus c'est la même chose
-
eddig számomra is érdekes és kellemes a játék, technikai gondot egyelőre nem tapasztaltam
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest