Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Aki végigvitte kérdezném, hogy Wake szálat is le kell nyomni mikor vödörnél választhatunk vagy elég Saga vonala? Az Oceanview hoteles keresgélés nem jön be ezért hanyagolnám azt a szálat. Kösz a választ!
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Van már kiadott patch hozzá. Tudjátok hogy honnan lehet letölteni?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
k-adi
nagyúr
válasz SpazzMaticus #30 üzenetére
szerintem is rossz fogalmat használt,
"korrekt iparos munka" akkor lenne a fogalom szerint, ha technikailag nem bugos és a story is olyan-amilyen de nem kiemelkedő se technológiailag se story szempontjából... ekkor beszélünk egy "korrektül" összerakott termékről. -
k-adi
nagyúr
válasz SpazzMaticus #31 üzenetére
haha enyémbe most még mindig egy gtx980 van szegényke már évek óta cserére vár de mindig közbejön valami, hol covid, hol háború, hol lustaság....
-
nanocry
tag
válasz SpazzMaticus #31 üzenetére
Ez sajnos a korral jár, a régi GTX770-es kártyámtól (még mindig megvan) én se várom el, hogy vigye a Cybercock'77-et nyomkövetéssel. Mindegyik kártya idővel halálra van ítélve, a 10xx az Amp&Mesh shaderből kimaradt, jött is az első fecske ami fektette kapásból. Én ilyen dolgokon sosem rágódtam, majd egy upgrade megoldja. Nekem is egy 2070 van, lassan kezd ez is szemezgetni a kuka gondolatával, de 2018 vége óta tökéletesen kiszolgál még mindig... A Remedy játékok amúgy is kezdéskor állandóan perf. problémákkal küzdenek, a Control erre jó példa. Nem startolt szépen, PS4 Pro-n a mai napig beakad inventory megnyitásnál, a Cybercock textúrák is állandóan pop-upolnak, mert nem tud többet a gép. A fejlesztők meg a legújabb tech trendekkel fognak dolgozni, én is azt tenném, nincs ezzel baj. A Wake II is 1-2 DLC múlva lesz final állapotban.
[ Szerkesztve ]
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
SpazzMaticus
tag
Igen, lehet futtatni nem támogatott GPU-kon, de ez akkor tényleg borzalmasan fut.
Én is kipróbáltam egy gtx 1080ti-vel, és hát 16-20-fps...
Meg instabil, meg borzalmasan sz@rul néz ki...
Ez az első játék ami ezzel a kártyával valóban játszhatatlan nekem, sőt eddig még túl komoly kompromisszumokat sem kellett hozni veke egyik játék miatt sem, de ez teljesen taccsra vágja..Még modderekben bízhat esetleg az akinek nincs RTX-es kártyája, de valószínűszeg tényleg eljött a generációváltás ideje azoknak is, akik soha nem a "grafikabuzik" táborát erősítették
Már ha a "top" game-ekkel akarnak játszani a jövőben, mert a AW2 valószínűleg egy "trendet" indított el ezzel...Kérnék egy perces néma csendet a gtx 1060/70/80-as kártyák emlékére, szép futásuk volt, az egyik legjobb sorozatok voltak ezek szerintem a GPU-k történetében...
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
SpazzMaticus
tag
válasz N.YCityBoy #26 üzenetére
Bocs már hogy "kötözködök", de ha ",tisztes iparosmunka", akkor mitől 8-pont ?
Meg egy tisztes iparosból hogy jön az ki, hogy "lehetett volna akár az év játéka is" fél év múlva ?
Ennyi erővel lehet mondani, a Gollam is lehetett volna az, ha mondjuk meg két évig fejlesztik..Vagy annyi, hogy kijavítják a performance hibákat, aztán egyből 10-es lesz vagy hogy ? Vagy a "csiszolás" nálad mit jelent ?
Akkor most a story 10, a perf 6, és így 8, vagy tényleg ez neked hogy jött ki , bocs de számomra értelmezhezetlen az amit írtál..Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Pip3.9
csendes tag
Ez nem egy Control remake ami meg egy Alan Wake remake?
-
veterán
Nos így a játék vége felé azt kell mondjam, hogy korrekt iparos munka, de lett volna rajta még mit csiszolgatni, így csak 8 pont nálam, de lehetett volna akár az év játéka is, ha fél év múlva tipp topp állapotban jelenik meg 👍
-
nanocry
tag
Ez sem lehet rossz, de nekem a Control jobban bejön, az extraszenzoros, entitás képességek, rombolhatóság miatt, a gunplay hasonló lehet a Wake-ben is. Rezsós szerű játékmenetre számítok, az akciót meghagyják a Controlnak.
[ Szerkesztve ]
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
-
PuMbA
titán
Mert a bekapcsolt ray tracing ezeket a raszter technikákat (árnyékok és a screen space megoldások) váltja ki jobb minőségben, így értelemszerűen letiltódnak Ha letiltod a ray tracing-et, csak akkor állíthatod ezeket az opciókat, hiszen csak akkor használja őket a játék.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Nekem már az is fura,hogy dlss vagy dlaa van.(vagy fsr).
A natív felbontást nem lehet?
Lehet,hogy nem bírja.Nem túl combos az fps 4000es gpukkal se,még frame gen-el sem. :S
Nem tudom esetleg csak legfrissebb driverrel kapcsolható be?
Érdekes mert neten nem írnak róla semmit.Avatar
-
djbb534
tag
Valaki esetleg nem tudja középen azon a 3 opción miért nem tudok módosítani?
[ Szerkesztve ]
the way it's meant to be played
-
veterán
Van értelme úgy megvennem ,hogy egyik előző részt sem ismerem ,és nem is tervezem azokat tolni ?
-
L3zl13
nagyúr
Játék tesztelésben az a jó, hogy objektív tudsz lenni: a történet olyan amilyen, de technológiailag ha bugos az tény, azon nem tudsz szépíteni. Ha kiadáskor bughalmaz akkor lehúzzák a vérbe - jogosan.
Akkor ez a mostani érdekes, mert állítólag komoly bugok vannak benne, de mégis dicsőítették...
Pont ezért szóltam hozzá egyáltalán a témához. A történet, gameplay tud szubjektív lenni, de ha valami nagyon bugos akkor azért általában nem csak egy oldal szokta jelezni.
Egyébb meg nem terveztem most megvenni a játékot, szóval csak érdekesség szinten néztem bele az első reviewkba és később sem ezek alapján döntöm el megveszem-e.Aki hülye, haljon meg!
-
k-adi
nagyúr
Játék tesztelésben az a jó, hogy objektív tudsz lenni: a történet olyan amilyen, de technológiailag ha bugos az tény, azon nem tudsz szépíteni. Ha kiadáskor bughalmaz akkor lehúzzák a vérbe - jogosan.
Akkor lesz érdekes a helyzet, ha jön a patch és valóban kikalapálják a bugokat. Pl. witcher3, cyberpunk és még lehetne példákat írni. Azok a játékok most akkor rosszak patch után is "piros" %-okat érnek "zöld" % helyett?
És ott jön a tesztelők és userek közötti ellentét - hiszen a tesztelő hamar, még akár patch előtt teszteli, míg a user lehet csak félév múlva veszi meg és akkor már totál más a játék minősége. NA akkor hol az igazság? Abban a pillanat állapotban..
Tanács:
userek véleményét vedd figyelembe inkább, ha megjelenés után, később is szar pontokat adnak akkor nincs patchelve a bug. Ha pedig a tesztelők emellett magas pontokat adtak már elején akkor valószínűleg nem reálisak azok az értékelések annyira... (fizetett review)Aranyszabály:
User: alacsony %
Tesztelő: magas %
kerüld el, fizetett review gyanúsUser: alacsony %
Tesztelő: alacsony %
kerüld el, valószínűleg tényleg rosszUser: magas %
Tesztelő: magas %
nézd / vedd megUser: magas %
Tesztelő: alacsony %
nézd meg, valószínűleg eléggé rétegjáték[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Starfield, Forza Motorsport az elmúlt időszakból két példa, amiknél valahogy az átlag tesztelőknek sikerült átsiklani afölött, hogy problémásak a játékok és most mindkettőnél a szép zöld 80+%-os tesztek mellett a játékosok 5-6 pontok szerepelnek a játékosok oldaláról. Kabaré, ami jelenleg játékteszt néven zajlik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
L3zl13
nagyúr
Ha bugos a játék akkor természetesen megérdemli a minusz pontokat, de a többi értékelésben amibe belenéztem nem láttam ezeket említve. Pedig az ilyesmit nem szokták kihagyni, ha korrekt értékelésről van szó.
Ha viszont 20 tesztelőből csak ők futottak bele bugokba akkor biztosan a játék volt hibás?Aki hülye, haljon meg!
-
GreatL
őstag
Nem is annyira "furi". A gamerant nyilván fury-s ha arra akartál utalni, de korrekt kritikát közöltek ők is. Egy számítógépes vagy akár konzoljátéknál mindig kétélű kell legyen az értékelés. Az egyik a sztori rész ami itt majdnem maximálisan jó szerintük is, de a technikai része viszont megkapta a magáét, ha nagyon bugos akkor sajnos nulla mint az itt is látható. Az utójavítások nem számítanak, ennyi erővel inkább ki se adják amíg nem állt össze egy vállalható minőségű termékké. A boltban sem árulnak (jó esetben) félig sütött termékeket fogyasztásra késznek címkézve.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GegeWarrior
senior tag
Azt hiszem majd fél év múlva rápróbálok, hátha addigra kijön pár patch.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Montanaxy
aktív tag
Kreatív és művészeti szempontból ez nagyon ott van.
-
Yamaha R1
tag
Ez a "meg van" elég erősre sikeredett a főcímben...
A Gamerant valószínűleg nem kapta meg időben az "utalást".
[ Szerkesztve ]
-
MafOne
csendes tag
Na így legalább mégjobban fáj, hogy nem játszhatok vele a "gagyi" 5700XT-mel
-
L3zl13
nagyúr
Furi az az egy szem 2.5/5 a sok pozitív értékelés között. Érdekes, hogy egyedül ők említik a technikai problémákat.
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest