Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kaptak a halak a héten fagyasztott artémiát meg cyclopsot. Hát az artémiára annyira durván nem ugrottak neki. A Vörös neonok meg a kalászhalak azért oda oda csipkedtek meg a kolibrik, de a galaxyk csak elvétve. Volt egy kettő falat ami a talajon landolt, hát látnotok kellett volna hogy az amano garnik hogy aveltak érte. Mint ha az életük múlt volna rajta.
Az artémiát felolvasztottam majd leszűrtem és úgy adtam be nekik. Azt hiszem egy fél, vagy háromnegyed kocka elég lesz nekik. A cyclops az már jobban ízlett a halaknak. Jött érte mindenki. Ezt is felolvasztottam, viszont ezt szerintem kár volt. Legközelebb megpróbálom fagyasztottan bedobni. Abból fél kocka bőven elég lesz. Ti hogyan adjátok a cyclops kajcsit a halaknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest