Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Nekem 1 évet ment, pár hete takarítottam, ha nincs extrém módon terhelve és a flow is megvan, akkor nem is érdemes gyakrabban piszkálni.
A szövet szerintem perlon vatta, azt én kicseréltem egy újra, a fehér henger pedig kerámia gyűrű lehet, sera siporax vagy valami hasonló. Azt az akváriumból levett vízben érdemes átlögybölni ill. ha nem csereérett a perlon, akkor azt is ebben mosd át. Csapvízben a klór miatt nem tanácsos, hogy ne kelljen a szűrőnek a bacik elhalálozása miatt a nulláról indulnia. A csöveken én áttoltam egy drótra erősített mosogatószivacs darabot párszor, bár egy hét múlva ugyanúgy nézett ki a gyorsan kialakuló - egyébként hasznos - biofilm réteg miatt.
A vízbe érő részeiről a vízkövet, algát 20%-os ecettel távolítottam el, ezeket jól öblítsd át, ezt akár csapvízben is lehet.
Szokás még a szűrő gumigyűrűjének szilikonzsírral való finom átkenése is, az elöregedését megelőzendő, nálam ez most elmaradt.
Lényeg, hogy a takarítással ne tökölj sokáig, mert áramló víz híján sem húzzák túl sokáig a bacik.
Készíts elő mindent, ne akkor menj el pl. ecetért a boltba, amikor már szét van szedve a szűrő
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest