-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28951 üzenetére
Pont most adtam el egy ilyen kombót. [Holo] + [Magni]
Aim-O szerintem az egyik legmegbízhatóbb és legjobb airsoft replikára (évek óta nem veszek mást, viszont most rápróbáltam egy kínai [Solar T1-re] , de csak azért, mert az Aim-O ebből out of stock volt, eddig egyébként egész jó). Aim-O: nem gagyi, nem szellemképes, tiszta, nem lötyög, ez volt a 3. sight-om tőlük (Csukás is ezt ajánlja.). Annyi, hogy eléggé párásodott a magni lencséje hideg időben, ami zavaró tudott lenni. Viszont CQB-re nem tudtam megszokni a holo-t, mert sokat kitakart. Mind a dot, mind pedig a keret.
[ Szerkesztve ]
-
kovacszk
senior tag
válasz phanzetomox #28744 üzenetére
A szelep betöltő tüskéjén lévő gyűrű ha felcsúszik ki tudja támasztani úgy hogy nem tudod benypmni, ilyenkor a gáz ki is szökik a kettő között. Próbáld meg megnézni hogy lent va e teljesen a a gyűrű, esetleg szedd is ki, anélkül a gáz szökni fog ha picit is ferdén tartod a palackot, de a tárba is megy.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28744 üzenetére
A szelepekhez van célszerszám, nekem a Guerdertől van.
Nem tudom a képről eldönteni, hogy a szelepen a középső tüske benyomódott-e a sima csavarhúzótól, de ha igen, akkor a szelep kuka. Esetleg menj ki egy játékra és ott nézd össze mások tárjával.Ha veszel új szelepet, szívesen kicserélem neked, de ahogy látom, Budapest neked nem esik útba. Győrben is van aktív airsoft élet.
Ez egy KJW szelep, fizimiskára a tieddel egyforma. Látszik, hogy középen a "pöcse" kijjebb ér, mint a kerületén a csavarhúzónak mart nút alja. Tehát egy hagyományos csavarhúzóval be tudod nyomni. Erre való a célszerszám. Megteheted, hogy a meglévő csavarhúzó közepéből kiflexeled a felesleges rést.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28742 üzenetére
Egy pohár tiszta vízbe tedd a tárat, a buborékok megmondják, honnan ereszt.
Bár nekem kissé zavaros a leírásod, mintha töltés közben szökne el a gáz. A tár betöltő szelepének közepe körül fekszik fel a flakon csőre, ide szoktak tenni gumi gyűrűt, itt szökik el a legtöbb gáz.
Még van egy gumi gyűrű a szelep menetes nyakának tövén, ez fekszik fel a tárfenéken.
A szelepben lévő tömítés nem megy tönkre, ha csak nem a nem megfelelő szerszámmal vetted ki a szelepet és a betöltőnyílást betoltad a szelepbe. Ez esetben a szelep kuka.
Még az is előfordulhat, hogy a szelep tönkre ment és egész egyszerűen a gáz be sem jut a tárba, a rossz szelep mellett egy az egyben kifúj.Most nincs előttem a WE G17 tárja, de alapvetően kétféle tár van, a fenék mindkét esetben a tárköpeny között tömít le, a TM G17 tárfenéknek nincs válla, teljes egészében eltűnik a palást síkjában, gumigyűrű tömít és egy metrikus csavar húzza felfelé, a KJW Beretta esetében pedig van válla és keresztben átmenő stift tartja. Ha a palást és a tárfenék közt szökik, akkor gumigyűrűt kell cserélni. Az FBS tömítőragasztó itt is jó megoldás, csak utána nehéz szétszedni a tárat. Kb 8 óra száradást kell tartani.
A GBB táraknál még a felső részen eresztheti el a gázt a kiömlő ajkaknál, vagy a kifújó szelepnél. A kifújó szelep összes gumitömítése hozzáférhető, az ajkak cserések.
-
DNReNTi
őstag
válasz phanzetomox #28586 üzenetére
Szivesen odaadnam kaja nelkul is, a gond inkabb az hogy ritkan jarok arra. Ugy 15 evente.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz phanzetomox #28468 üzenetére
Mas f*szaval verni a csalant ugye...
Amugy gondoltam ra, hogy csinalok rola majd egy osszehasonlito videot:
a szenne tunningolt budget S24 vs. az airsoft iphone SSG24Viszont mindenkepp megirom majd rola a sajat tapasztalataimat.
Elvileg a heten itt is van.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28456 üzenetére
Akkor ezek szerint nem véletlen.
-
drzozo
senior tag
válasz phanzetomox #28454 üzenetére
Molnaszecsődön próbáltam egy osztrák srácét, VSR után az elsütője nagyon gyér szerintem.
-
Fülee1
csendes tag
válasz phanzetomox #28430 üzenetére
Nemrég vettem és még nem voltam játékon vele, így nincs túl sok tapasztalatom vele. Itthon próbálva nagyon határozott blow back és finom működés.
Amúgy borzasztó precíz, nagyon szépen összerakott pisztoly, gyönyörű markingokkal. (előtte KJW Sig-em volt/van, ahhoz képest egy álom.
Tőlünk nyugatra nagyon sokan vettek már és nem olvastam, hogy különösebb panaszt lenne rá. Talán az egyetlen hátránya, hogy korlátozottan kompatibilis a Maruival, de tuningolni nagyon amúgy sem akarom. Belekerült egy PDI cső, Maple Leaf gumi és lenyomó, ezek voltak itthon a fiókban.
(pont ma futottam bele, hogy több cég elkezdett kiadni hozzá slide-okat, rugókat, RMR-mountokat, rugóvezetőket, acél hammert… úgyhogy ezzel sem lesz gond.)
Gyári alkatrészeket meg az osztrákoknál láttam dögivel. -
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28417 üzenetére
Csak beállítás kérdése az fps, simán 600 fps fölé lehet húzni. Ugyanígy a ROF is. Sokan vannak, akik elveszítik a kontrollt és mások örömének kárára "játszanak".
Olyan ez, mint tört szerveren cheaterkedni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28396 üzenetére
-
kiki22
senior tag
válasz phanzetomox #28383 üzenetére
hat egy g18 as engem is erdekelen .De azt mondjak 1 ev utan a maruit is dobhatja ki az ember.
-
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28339 üzenetére
Az Umarex 4,5 mm-es légfegyvert és gázriasztó fegyvert is gyárt, szóval ért hozzá. Ezzel együtt az airsoft fegyverei elmaradnak a Marutól.
-
macilaci78
nagyúr
válasz phanzetomox #28336 üzenetére
Marui mellett a KWC is jó, de rakétaszelepből keress fémet hozzá.
-
Djuree
félisten
válasz phanzetomox #3061 üzenetére
direkt írtam hogy közelről nem lövök majd vele
amúgymeg még ez a nagyon távoli jövö halk zenéje
BaKeSZ87: na vajh miért? egy snipernek a messzebre lövés a lényege nagyobb erővel. minek vennék springes snipert ha csak olyan lenne mint egy sima fegyver ami ezerszer gyorsabbn lő mint egy springes sniper. nem lenne értelme. hátrányban lennék a tunkolós aeg-ekhez képest. éppen ez az értelme a snipernek, erre már lenne értelme távcsövet rakni láttam egy marha jó fa snipert, majd olyat veszek. azért az nem rossz ha 80 méterről ki tudom vele szedni az ellent, persze csak egyes lövésekkel mivel springes. nem srpinges snipernek nincs értelme. épületben meg ott az ak ami a hátamon lenne. vagy majd veszek desert eagle-t, az sem rossz épületben, meg másodlagos fegyónak.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz phanzetomox #3020 üzenetére
válasz feka007-nek: vegyél JG-t nem egy havernak már sok-sok játék után sincs gond vele, pedig sosem voltak szétszedve, még hop-up sem lett cserélve. igénytelen fegyók, nem kell rájuk vigyázni. dobozból tolják a 440fps-t, de ez pár játék után "bekopik" 370fps körülire és ott is marad stabilan, és ennél több nem kell. ha nem akarsz sokat rákölteni akkor JG-t vegyél sztem
ha meg van pénzed akkor marui.
(amúgy nem sorozatlövésnél akad el az ak? nekem sorozatlövésnél akad el. ill. akkor mikor átteszem egyes lövésről sorzatba. ezt lehet orvosolni, szétszeded a fegyót, megnézed hogy működik és megbütykölöd, nem nagy ördöngősség )
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BaKeSZ87
őstag
válasz phanzetomox #3022 üzenetére
Ezt már írtad nem egyszer, hogy szerinted jobb, de MIÉRT?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz phanzetomox #3020 üzenetére
Azért nem visznek vissza CYMA-t, mert kínai fegyverekre nem adnak garanciát.
A CYMA AK-k már bizonyítottak, kb. 2006 év közepe óta gyártják őket, folyamatos fejlesztés mellett.Piacos dolgoktól nem kell sokat várni, hacsak nem fém gearboxos kínai piacos. Nem a 6000Ft-os műanyag gearboxos CYMA CM.023 MP5-ből kell kiindulni.
Nekem egy évig volt CYMA AK47-esem, soha semmi gond nem volt vele, ha egyszer rendbe van téve, akkor örök élet meg egy nap.
Mint a cikkben is le van írva, a CA sportline-ban, alu cső, spiáter fogaskerék, alu henger, sz@r, gyenge motor van. Ezzel szemben a CYMA: réz 6.05-ös cső, acél fogaskerekek, réz henger, 120-as rugót is felhúzó motor. Nem értem miért lenne "messze jobb" a CA Sportline M15. Ezt kifejthetnéd nekem, és a többi topiklakónak, tényleg érdekelne. Te egy M15-ösből indulsz ki, míg a cikk írója, és az ember(ke ) akit említettem, nyilván nem egy eset után állítja, hogy felejtős. -
BaKeSZ87
őstag
válasz phanzetomox #3018 üzenetére
Nem az ujjamból szoptam ki, elhiheted. Egy bizonyos személy, aki itt a topikban is fellelhető, az egyik hazai airsoft fegyvereket is forgalmazó bolt eladója, van szerencsém személyesen ismerni. Ő is mondta, hogy sorban viszik vissza a CA Sportline M15-ösöket, mert tönkremegy bennük ez az. De olvasgass egy picit:[link]
A Steyr AUG bullpup elrendezésű, nem bull-up, olyan nincs. -
Djuree
félisten
válasz phanzetomox #2992 üzenetére
PH-n minden van airsoft klub az nincs (még)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest