- GTA V
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- GTA VI
- Bestbuy játékok
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Path of Exile (ARPG)
- Final Fantasy VII: Rebirth - Fókuszban a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz evilzombie #8394 üzenetére
kulteruelten teljes arcmaszk nem kotelezo meg MASZ szerint sem. De mondaom sem kell hogy nem 350 fpssel lottek meg.
"Nem szabalyozas kell hanem, ertelmes emberek a palyan!"
Aruld mar el leccives, az ertelmes ember es az 500-550 fps hogy fer ossze ? Tenyleg kivancsi volnek arra a logikai okfejtesre, amivel igazolod a ketto osszeferhetoseget.
a feluleti serulesbe kalkulald mar bele a golyo szilardsagat, tomeget, legellenallasat, stb. Egy paintball golyo kb 10x nehezebb, mint a bb igy alapbol rovidebb tavra viszi a nagyobb energia, es utkozeskor szettorik. Ez BBnel nem egeszen igy van.....
de magyarazhatom ezt olyannak aki a fizika alapjaival sincs tisztaban[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
paintballnál nincs akkora erő, mert sokkal nagyobb felületen viszi át az energiát a nagy paintball golyó, mint a 6mm-es pici AS golyszi
sowi: valóban, de ugyanazon a távon erősebb és gyorsabb lesz a BB, mégiscsak van egy kis értelme. mondom nekem a bokor mindig a sarokpont, az én 370-esem (habár sztem csak 350 lehet) nem vitte át, de a többieké, ami 400-430-450fps az már átvitte, és ez kurva nagy hátrány egy full bokros-fás pályán habár 400fps-nél nekem sem kell több...sniperben engednék meg több fps-t, mondjuk 450-et...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
blablabla....ha kicsit is tudnad, hogy mukodik egy airsoft fegyver rajonnel, hogy tok folosleges az erejet felpumpalni mert se messzebb nem fog loni se pontosabb nem lesz tole
a paintball fegyvert meg ne keverjuk ide, teljesen mas[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- 3D nyomtatás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali processzoros kérdések órája
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...