-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Csak annyi a bajunk vele, hogy ha kérdezel valamit, és egy magyar menüpontra hivatkozol, csak állunk és nézünk, és nem tudjuk, hogy miről van szó. De segíteni nem tudunk.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Syl
nagyúr
Nem tudom mi a bajotok a magyar PS-el.
Csupán csak annyi, hogy minden könyv (a hivatalos Adobe is!) és internetes tutor (a magyarok is) az angol PS menüit, párbeszédablakait használja. Magyarnál lehet keresgélni, szótárazni etc. A PS kifejezetten egy olyan program, ahol a lokalizálás csak hátráltatja a tanulást/munkát.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
rii
nagyúr
szívesen meg is mutatom majd képekben ...
pár szóban
- open image
- convert to grayscale
- Levels (CTRL-L) el az alsó és felső értékekekt felváltva kell a középső felé közelíteni, amiíg mind a három csúszka (fekete-bal, fehér-jobb, és a középső) egy helyen nem lesz
gyarkoltailg ekkor a kép szó szerint fekete-fehéár lett
- ezt el kell menteni
- be kell hozni illuban
- és a path eszközzel a feketre részeket körbe kell ízlés (olyan ez mint a főzás ) szerint rajzolni ... pld én annál a néninél nagyon mereven követtem bizonyos részeket .... hát nem szabad ....- PSben is körbe lehet rajzolni, csak macerásabb ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
delta9
senior tag
inkább őszinte és ráadásul totál igaza is van
nulla tudással, rossz minőségű anyagból készített dolgokról nem igazán szerencsés véleményt kérdezni. még ha az alkotója a világ legkreatívabb embere, a nulla szoftverismeret korlátja miatt nem lesz belőle túl sok értékelhető.
-
racing01
tag
Pl multimedia topikban nézd meg a logitech support topikot. Annyi a lényeg, h széria hibás a hangcuccom és van 1 javított széria. Garanciába kicseréli a logitech a cuccot ha szétverem a régit és küldök nekik róla 1 fotót. Annyi a lényeg, h a logi nem tököl a szállítással meg minden ez így jobb nekik nem tudom miért. Egérnél is ez a helyzet. szét kellett vágnom a vezetéket és fotóval igazolni, és rá 1 hétre jött a teljesen zsír új. Ez a logitech garancia. Minden elismerésem nekik. Azért vetődött fel bennem ez a dolog, mert egy 80 ezer ft-s cuccot csak nem barmolnék szét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest