-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz Mythunderboy #22780 üzenetére
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
marilllyo
veterán
-
BonFire
veterán
válasz Mythunderboy #22780 üzenetére
„Sziasztok!
Továbbra is keresek olyan, betűtípust aminek stílusa hasonlít egy kitekert magnószalaghoz....”Pedig egy lehetséges megoldást már kaptál; ha nincs készen ilyen betű (én speciel ilyesmit még sosem láttam), akkor bizony meg kell rajzolni. És Illustrator lesz az a program, amiben ezt leginkább megvalósíthatod, bár Photoshopban sem kizárt, azért nem valami egyszerű. Az Illustrator eszközei kifejezetten ilyen feladatokra lettek kitalálva.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
pikszel
addikt
válasz Mythunderboy #22627 üzenetére
Nem tudom milyen hosszú szövegről lenne szó, de én megrajzolnám illustratorban egy art pen-nel.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
BonFire
veterán
válasz Mythunderboy #14710 üzenetére
A Free Transform -► Warppal próbáld meg.
pufancska: a Filter -► Other mappában nézted? Oda szoktak kerülni a külső pluginek.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest