Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Februárban jön az Elden Ring Nightreign első tesztje
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz RexMaximus #7144 üzenetére
Valószínűleg az adatok nagy része menthető lesz, pont egy ilyennel találkoztam most 2TB-os winyó tartalmát törölte az emberke és XP-t telepített rá azt mondja nem vette észre, hogy nem arra rakja amin eddig is volt Na mindegy az adatok nagy része sikeresen mentve szerencsére.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
Ugyan már egy paint-el is manipulálom neked Ha csak kép volt róla az semmit sem jelent Még a programmal sem kell szórakozni. Amúgy meg a felpörgési hiba pont semmit sem jelent a legtöbb esetben kontakthibás tápkábel okozza. AKár ki is mozdulhat a tápkábel a helyéről és ettől is előfordulhat ez. Nálam is van egy ilyen winyó tudom is mikor történt (sok évvel ezelőtt) azóta 75%-ot ír rá, de teljesen mindegy mivel tudom én okoztam a hibát és azt is, hogy tényleg hibátlan csak ezt ugye megjegyzi így nem foglalkozok vele.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ettől még lehet tökéletes állapotú a winyó.
Mielőtt valaki belekötne tudom rika esetben előfordulhat más hiba okozza, de a tápkábel hibája a leggyakoribb ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Na ha már itt tartunk tudom, de ez nem a HDD ajánló topic (már, ha van ilyen), de te találkozol a halottakkal azzal a tapasztalattal talán többre megyünk
Érdemes-e venni olyan HDD-t amit a gyártó NAS-be ajánl. PL. WD RED szériát. Ugye eddig nekem a green volt kattogott csattogott egész életében (ez úgy tűnt természetes működési zaj, mert soha semmi hiba nem jött elő csak a hangja volt rémisztő) viszont ha már ilyen helyzetbe kerültem nézem a nagykerünk kínálatát és van náluk sok-sok féle kifejezetten 24h működésre specializált winyó, de ilyet mi PC építésnél nem használunk így ezekkel tapasztalatunk nincs.
Tudnál ezzel kapcsolatban tanácsot adni esetleg? 2TB-os méretnél gondolom a popcorn úgy sem kezel nagyobbat így ebben a méretben keresem a jó megoldást. Ugyan ez nem NAS, de nálam ezt öszvér megoldásként ezt a szerepet is betölti ftp szerver és torrent kliens is egyben szegény.https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Olyan hibával állok szemben amivel még eddigi pályafutásom alatt nem találkoztam. Utolért a végzet elszállt mindenem. A kérdésem az, hogy van-e értelme egyáltalán foglalkozni a következő jelenség után elszállt winyóval, vagy egyszerűen helyezzem nyughelyére és gyűjtsek másikra:
Adott egy multimédia lejátszó adott táppal melybe egy 2TB-os WD Green üzemelt több mint 4 évig hiba nélkül. Ment volna még gondolom sokáig, de jött egy külső hiba egy rossz tápegység miatt elszállt a lejátszó és benne minden így a winyó is. Elektronika biztosan kuka, nem is egyszerű ilyet találni, de vajon cserével működhet ez még, vagy ilyen esetekben ez nem valószínű? Az adatok lementése másodlagos csak a sok éves zenei gyűjtemény miatt bánkódok, de az éjjel már annak elvesztésébe is belenyugodtam, majd sok-sok évig gyűjtöm újra és meg lesz ami kell. Képeket mentem másik winyóra így azok amik rajta voltak mindegy szálig megvannak.
Mindössze a sok évnyi újra gyűjtögetést akarom megelőzni, ha nem feltétlenül kuka a winyó akkor megér pár hónapot amíg megtalálom a donort hozzá. Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PH! Darts
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple notebookok
- Google Chromecast topic
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest