Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Dare2Live #58442 üzenetére
NEm igazán neked válasz, inkább ide csatlakozó kérdés: a Pico 4-et már egyáltalán nem éri meg megvenni? Árban nem sokkal van a Quest 2 fölött, de a paraméterei meg közelebb állnak a Quest 3-hoz, ahogy nézem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
-
-
consono
nagyúr
válasz gulasoft #57462 üzenetére
Azért laptop meg laptok között is van különbség, nem mindegy, hogy hány wattot vehet fel a vidkari. Persze sosem lesz olyan, mint a desktop, mert akkor akkora is lenne
Meg nem a 3xxx-eket kellene már nézni, az asztali 3070 teljesítményét hozza kb. egy 4060/4070-es noti is, nem beszélve a DLSS3-ról, ami a régin nem megy...[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
válasz Raymond #57341 üzenetére
Tényleg ennyire béna a Quest, hogy random váltogat a sávok között? Még egy telefonnal sem tapasztaltam ezt, pedig nálam is ugyan az a neve mindkét sávnak.
-
consono
nagyúr
válasz Hiei555 #57285 üzenetére
Szerintem lehet azt használni VR-ban is, hisz ugyan úgy képernyő van a szemed előtt, csak nem 1, hanem 2. A kép ugyan úgy áll elő a 3d pipeline-ban.
-
consono
nagyúr
válasz fatal` #56297 üzenetére
Köszi az infót! Honnan rendeltél hozzá lencsét? A YouTube-on láttam már ilyen videót, de kicsit bizalmatlan vagyok a netes oldalakról lencsét rendelni...
-
consono
nagyúr
válasz Raymond #56295 üzenetére
Igen, pont ez a bajom De ez igazán csak ilyen magánjellegű félig értetlenkedés, azért is tettem offba, mert értem a fizikáját, lencsén át nézek. Mivel a szemüveg nem gond én sem parázom túl a dolgot!
-
consono
nagyúr
válasz Sirandrish #56291 üzenetére
Lehet, hogy most már én is tudnám anélkül, de tényleg évek óta nem próbáltam már. Azóta romlott/javult annyit a szemem, hogy olvasni pl már szemüveg nélkül olvasok. Igazán ami a másik probléma, hogy a két szemem között is van 1.5 dioptria különbség... Majd kipróbálom valahol
-
consono
nagyúr
válasz Sirandrish #56287 üzenetére
Azt láttam, hogy lehet lencsét csináltatni hozzá, az volt az, amitől megijedtem
Amúgy meg tök hülye dolog, hogy ott van a szemem előtt egészen közel a kijelző és én közelre tök jól látok, mégis, amikor VR-t próbálgattam, mindig rossz volt, ha nem volt rajtam szemüveg.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Sirandrish #56283 üzenetére
Na, ez jó hír, köszi! Megint kihúzhatok az ellenérvek közül egyet
-
consono
nagyúr
Sziasztok, vannak itt szemüvegesek? Ha igen, mennyire zavaró a szemüveg a Quest 3-nál? Játszadozom az ötlettel, hogy meglepem magam egyel, de a Samsung Gear VR óta nem használtam VR szemüveget. Azóta minden is fejlődött meg a szemem is romlott. Szóval érdekelnének gyakorlati tapasztalatok! Azt láttam, sajnos, hogy fókusz állítási lehetőség nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest