Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
A fejlesztő meg ezt írja:
Yes, QGO uses accessibility permission, just like all the other alternative application launchers (PiLauncher, PiLauncherNext, DreamGrid, Lightning Launcher (available on sidequest), etc...). This permission allows you to use the shortcut mode to launch QGO without having to go into unknown sources. The same applies to other application launchers.This permission exists on Android smartphone and is used by apps like Tasker, IFTT, Macrodroid.With this permission, QGO is also able to detect when a game launches or closes, and then apply and remove the active graphics profile.You can find the warning here: https://anagan79.itch.io/.../devlog/443282/warningdisclaimerAlso in the FAQ : https://anagan79.itch.io/.../devlog/538649/questions-answersIt's also detailed in the application itself and makes it clear that you can choose to activate this permission or not. So users know that exists.To resume : all the third party app launcher uses this permission, and you can choose to enable it or to disable it. Where is the problem now ? Why would I do malicious things ? I don't foce anyone to use it.FYI Pico trust on me and QGO and sent me the Pico Neo 3 Link to try to port QGO on it.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Sirandrish
legenda
Majd egy évig nyúztam egy Quest 2-t, most meg Quest 3at megjelenés óta, de ilyennel még soha sem találkoztam.
Úgy néz ki tényleg be kellessz húznom azt a VD-t. Mondjuk amúgy is érdekelt mindig is hogy mivel tud az többet mint a (nekem eddig legalábbis) hibátlan Airlink..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...