-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Ez így oké, de megnézem majd, hogy mennyit fognak belőle eladni. Nekem 70 alat érné meg max. De még azt is meg merem kockáztatni, hogy ugyanannyi PS2-t fognak eladni, mint PS3-at! Jó nem ugyanannyit, de kb. annyit. Ilyet, ilyenkor csak újgazdagék vesznek, na meg persze hitelre.
külömbség Az n betű akart lenni gondolom.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
raczger
őstag
tudom megkaptam, köszi, be is írtam hogy cseréljék ki a szöveget, de úgynézki ez kimaradt:S
annyira nem kicsi az a képernyő, igaz nem egy 21colos tft wd, de azért van neki pár volja és asszem 640-es wd felbontása van, nekem bejön, és ha lemegy az ára akkor beszerzek egyet a laptop melléwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raskolnikoff
őstag
azért szerintem szét lehetne szedni legalább 1-2-3ra. ps2 pl elég kimeríthető játékok szempontjából. a 3-mal meg amúgy is minden új lesz.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Retro pakk
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest