Hirdetés
-
GAMEPOD
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
" sose fogom megérteni a fekete betéteket a silver ps2-n....... "
Azt hittem ez csak nekem fura így.Ennek a gépnek konkrétan semmi hangja nincs,a lemezeket is nagyon szépen olvassa.A játék miatt vettem meg, / szerintem nagyon jó áron volt /azt hittem baromi nagy hangja lesz mint a legtöbb PS2-nek de nagyon kellemeset csalódtam benne.
50004-es modell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest