Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz kory24 #5528 üzenetére

    Én ennél sokkal bonyolultabban fogalmaznék...

    Ha van szerelő ismerősöd, akkor meg tudod kérdezni tőle hogy mennyiért szerezne egy komplett szettet a cseréhez.
    Válaszlehetőségek: Ő az Unixtól 25e-ért hoz X márkát mert ő azt preferálja a munkadíja pedig 20e lesz... és erre rájön a vízpumpa miatt pl a fagyálló feltöltés stb... akkor annyi amennyit mond.
    Válasz 2: hozhatod a megvásárolt cuccot, ő beépíti... a munkadíj 20e lesz. ( vagy 25ezer mert ő zsebretette volna a Bárdis/Unixos vásárlási hasznot- amit valaki elenged, van aki olcsóbb munkadíj miatt inkább megtart)
    Válasz 3: nem vihetsz semmit mert neki kell garanciát vállalni a munkájára és ő az ennyire telített hamisítós piacon nem tudja megítélni hogy az valódi-e amit te vittél- vagy simán nem preferálja azt a márkát

    Ha nem ismerősöd a szerelő- akkor még rosszabb a helyzet. Hallani olyan pletykát hogy az általa megvásárolt X márkájú alkatrészt megtartja és olcsóbbat épít be. Detto ez a helyzet azzal a cuccal is amit te viszel. Ki szokta ellenőrízni hogy az a márka szíja, vízpumpája, feszítő görgője került-e be? (költői a kérdés) Mint ahogy a felvetés is hogy vannak nem becsületesen működő vállalkozók...

    A konkrét kérdésedre a válasz: ha egy tábla Milka csokit vásárolsz az Interspárban 300 Ft-ért vagy a párod a Tescoban 250-ért veszi meg akcióas.. vagy 350-ért a sarki non-stopban akkor max az élményfaktor lesz más, az íz azonos.

Új hozzászólás Aktív témák