-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz zLegolas #572 üzenetére
Most már minden okés a particokkal köszi (azóta annyi gondom volt, hogy a fat32-t nem tudtam írni userként, de azt megoldottam egyedül, hogy ne csak mindig kérdezzek, hanem használjam is a tudást )
Most annyi a gondom, hogy a kikapcsoláskor/újrainditáskor kér root jelszót.
a sudo parancs az nem csak annyi, hogy az adott parancsot rendszergazdaként adom ki?
tierbatyo és ngabor2: ikont ha lehet nem szivesen teszek ki az asztalra, mert tiszta asztal hive vagyok amit lehet azt menüből vagy bill. kombinációval érem el.
mod: zLegolas: mégsem okés minden, a legnagyobb gondom a videokártya driverem, ami nem akar felmenni... pedig nemi s ATI
[Szerkesztve]https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest