Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
Hali!
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy, ha a Prologue-t elkezdem, akkor amit ott teljesítek, az a teljesben is teljesítve lesz, ha utána felrakom?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
bazze, ez az autó manuálváltós????
hát én biztos beszarnék egy ilyen dögben, ha el kén' engedni a kormányt akár egy pillanatra is...
-
sz_abika
addikt
grr ez az uj update
5kört bír a soft suzukábanPSN: xszabikax
-
¤Demes¤
tag
Esetleg ha utcai autónál akarsz maradni, a Chevrolet Corvette ZR1 Race Modification-os és széttuningolt verziója talán felveszi a versenyt az LMP-kkel, de egyszerűbb, és jobban jársz egy igazi LMP-vel akkor már
Ha kell akármelyik, ki tudom rakni kölcsönzésre. (PSN: DemesGT)User137: Más autóval sem annyira hosszú. Ahhoz képest később mik lesznek
Csak ne dízellel indulj, mert nem lesz elég gyors. Najó talán a Peugeot jó oda, de inkább akármelyik régebbi benzines LMP.
Ismét: Mazda 787B
Az az autó mindenre jó, Formula Gran Turismo bajnokság alatt mindent meg lehet vele nyerni[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ¤Demes¤ #3883 üzenetére
Kösz a segítséget A Formula GT-t nézegettem én is, a leírása alapján tényleg szanaszét alázná a komplett mezőnyt (meg pénzem sincs még rá)
szerk: a F1 ferka segítségért is köszi, azzal is szemeztem, de akkor még marad a szalonban
Egyébként nagy-nagy kedvencem eddig a Challenger RT-2, de az már elég sovánka az ilyen futamokra.
[ Szerkesztve ]
-
¤Demes¤
tag
válasz user137 #3882 üzenetére
Azt az oldtimer versenyt vagy az egyik nagyon drága klasszikussal (egyébként a Jaguárt megkapod az Indy500-ért A-specben, ha jól emlékszem), vagy ha kell kirakom a Chaparral 2J-t, azzal állítólag könnyű megverni őket.
Madgie: Az Audi R10 jó kellene, hogy legyen, de ha nem túl drága, akkor sokkal inkább ajánlom a Mazda 787B-t. Verhetetlen autó. Egyébként meg Formula Gran Turismo sem rossz választás, csak...azzal kegyetlenül szétalázod őket
(Ferrari F1-el meg nem indulhatsz)spae: GT5 teljes egészében végigjátszható kontrollerrel. Nem mondom hogy könnyű, de meg lehet csinálni. (bár melyik Gran Turismo volt az?). Nem személyes tapasztalat, de azt olvastam hogy azért eléggé kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz user137 #3879 üzenetére
Huhh, B-Spec-hez semmi kedvem Az Audi megvehető Race Car-ja nagyon gyenge? (nem jut eszembe a neve, a munkahelyen vagyok). Vagy vegyek egy Formula autót, az fekszik kanyarban, meg villámgyors is. A legelső versenypályát valahogy összeszenvedtem a Veyronnal, de tényleg csak úgy sikerült, hogy a végére rontott egyet az első én meg kidobtam a p*csába. Nem szép megoldás, de kábé hetedszeri próbálkozásra már ennyire futotta tőlem
Egyébként gamepad-dal nyomom, kormánnyal lenne bennem még jó pár másodperc, de az asszony a fejemre tekerné, ha a nappali közepére leraknék egy G25-öt
-
madgie
titán
A world circuit race-re milyen verda kell? Csak mert az 1100 lovas Veyronnnal is tíz masodperceket kapok egy Minolta Toyotától Gyúrjak én is egy Race Car-ra?
-
spae
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Lehet Off, de nem találtam jobb topicot!
Új vagyok még a konzoltémában,de lenne egy kérdésem:
Most állok konzolvásárlás előtt (XB360 vs PS3) és a két autós játék a legmeghatározóbb a számomra a választásban (GT vs Forza)!
Az lenne a kérdésem, hogy a GT5 mennyire játszható a normál PS3 kontrollerrel, teljesíthető vele a játék? Leginkább a license versenyek aggasztanak! Bár valahol azt olvastam, hogy nem a license a meghatározó a versenyen való indulásnál, hanem a szerzett xp?! Ez igaz?
..... Tudom kormánnyal jobb, de azt nem szeretnék venni hozzá!Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ha esetleg vki nem tudná,már elérhető a a második dlc,ami sztem nagy hülyeség,hisz van benne kemény 4 autó,amiből 2 kb ugyanaz ami a játékban eleve benne van...[link]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
¤Demes¤
tag
Üdv a Gran Turismoban
Victoy: azt hiszem pár napig megtartja a bónuszodat, nem tudom pontosan hány napod van, amíg elkezd csökkenni. Mindenesetre másnap még biztos megmarad.
De a 'visszafele' biztos nem működik, szóval ha bónusz nélkül kezdted,akkor endurance közben nem kapsz bónuszt (mivel csak akkor adja, amikor a GT Life-ba belépsz, máskor nem tudja odaadni) -
madgie
titán
Én is becsatlakozom a GT5 userek közé, kocaszintű gamepad-huszárként Egyelőre lenyűgöz a Photo mód, rettentő jó dolgokat lehet benne művelni
szerk: kár hogy nem megy a képfeltöltés
szerk2: marozsanjanos néven megtaláltok, ha kellek
[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Sőt az is egy érdekes kérdés lehet, hogy elkezded 0 bónusszal és mire 10 nap alatt kitoltad az endurance versenyt akkor ugye a végén már a 200% -os bónuszt kellene kapnod.
-
v!ct0y
veterán
Azt nem tudjátok véletlenül hogyha elkezdek egy endurance versenyt mondjuk 200% os bónusszal akkor azt ha mindennap tolom egy órát és befejezem pl 10 nap múlva akkor megmarad az a 200% vagy sem ?
-
Sanyi.mTs
addikt
miért jó, h több virtuális pilótám is lehet?
-
james001
veterán
válasz sz_abika #3861 üzenetére
Ha már DLC akkor persze h ne kérjenek De sajnos 4 dollár az autók ára. A Toyota hála égnek ingyen van az nagyon bejön.
Am én egy DLC-be nem ennyi kocsit raknék be,hanem többet,és persze "vegyesen". Versenyautók,sportautók,személyautók egybe. Pl az új Pagani Huayra is bekerülhetne. Vagy akár a régi részekből is párat,pl. Ford GT90.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sanyi.mTs
addikt
-
vaksi8
senior tag
-
¤Demes¤
tag
-
¤Demes¤
tag
válasz user137 #3846 üzenetére
Ha jól emlékszem, ott a legerősebb ellenfél egy LeMans Prototype Jaguar?
Zonda R, főleg turbóval elég kellene hogy legyen, esetleg nézd meg, hogy a legjobb gumi van-e rajta (amit enged), és ami mégfontosabb, hogy leszorítóerőt maximumra, elöl-hátul.
Esetleg tudok megosztani jobb autót, ha kell. Egyébként asszem alapból is ilyen 800 lóerő körüli (ha jól emlékszem?) szóval elvileg elégnek kéne lennie, a Jag sem több annál.Boygabi_: Nem egy ötéves találta ki, hanem valaki akinek van fogalma a dolgokról - és egy olyan csapattal rakták össze, akik tisztában vannak a fizikával, végülis egy olyan autót csináltak amiben nekem van annyi 'realitás', hogy elhihessem, ilyet lehet csinálni. És akkor tegyük fel, hogy megépítették, és kész
Szóval igazából semmi olyan egetrengető dolog nincs abban az autóban, amit jelenleg nem tudnánk megcsinálni. Csak egyszerűen nincs olyan szabályzat, amibe ez beleillene.
1500 lóerős motort már a '80-as években is csináltak, nemhiszem hogy most túl nehéz lenne. Azt, hogy az autó alól szívják a levegőt, és ezzel vákumot csinálnak, szintén kb 40 éve feltalálták - GT5-ben lásd Chapparal 2J, de valamelyik Formula 1-es autóban is volt, amit szintén rövidúton betiltottak
Azon kívül 545 kiló se olyan durva, 100 kilót kell lefaragni egy F1-ből, talán ez lehet a legnehezebb része.GT4-ben enm volt valami Nike autó? :S Előző GranTurismok nem voltak meg nekem, de erről mintha láttam volna képeket. Annál mindenesetre mindenképp jobb ez
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
srácok én félek ezt a q Zondát használni... a Dream Car Challenge-en is sikerült elbalfaszkodni a Nürburgringet úgy, h végülis másodikként jöttem ki összetettben utána meg még vagy 15 percig pörögtem fejben mint a mókuskerék...
ha leveszem a turbót a Zondáról és hagyom sima szívónak, mekkora hátrányom lesz a versenyeken? Már 4-es TC-t kapcsoltam rá és így is brutál ideges a feneke...
-
user137
őstag
válasz boygabi_ #3843 üzenetére
controllerrel azért respekt a platina aláig eljutni....
ugyanitt: akinek van még Playseat-je Budapesten, lenne egy nagy kérésem felétek: az enyémből hiányzik az ülőpárna, egy 10 percre zavarhatnám valamelyikőtöket, h körberajzoljam a méreteit a kárpitosnak? nagyon hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
válasz ¤Demes¤ #3840 üzenetére
Annyi a bajom vele amit nokia párti is említ: nem ide való ez teljesen nélkülözi a fizikát és a játék által hangoztatott szlogent.
A másik pedig az, hogy nem lehet joy-al normálisan irányítani. Teljesen jól elvoltam a Dual Shock 3-mal a Vettel challenge eléréséig. Ott viszont megállt a tudományom. Mondjuk ez betudható az én gyengeségemnek. Nekem a GT 5 platina itt fog elúszni.
-
sz_abika
addikt
-
¤Demes¤
tag
válasz james001 #3835 üzenetére
Tényleg nem GT stílus. De nem igazán volt bajom vele.
Én még azelőtt csináltam, hogy lett volna ez a 200%-os dolog, 30 valahanyas szintnek a felénél 'akadtam el' egyszer,aztán 39->40-nél kellett még egy kis XP, hogy tovább menjek. (az egy jó pár hét volt, míg a 40-ig eljutottam)A special event-ek jó sok XP-t adnak, ha azok megvannak, 10-15 szinttel magad előtt lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
boygabi_
aktív tag
válasz karakpecze21 #3827 üzenetére
Én a trófeák miatt erőltettem a B-spec-et de kb 35-ös szinttől kezdve egy jó hétig ment a gépem éjjel-nappal mire meglett a 40-es szint. Pedig ebben benne volt az is, hogy ha egymás utáni napokon bejelentkezel a játékba online akkor minden nap növekszik a szorzód.
Ez fel tud menni 200%-ig is és akkor dupla xp-kapsz. Ja és nem árt imádkozni, hogy ne legyen áramszüneted mint egyszer nekem a 23-ik órában -
user137
őstag
igen az a "menedzser" rész, ahol a virtuális sofőrök nyomják a virtuális pályán a virtuális kocsidat, te meg igazi árammal fizetsz érte.
lehet egészen jó kocsikat kapni, ha a mókusok nyernek, más sok értelme nem nagyon van.
-
karakpecze21
senior tag
Ha már a B-Spec-nél tartunk, az egyáltalán mi?Nemrégiben belekezdtem abba is, de nem vágom az mire jó.
Csak nézni tudom, ahogy versenyez a pilótám? -
user137
őstag
urak, az Expert széria GT bajnokságot mivel kellene megcsinálni? Kaptam B-Specben egy Zondát, de annyira kezelhetetlenül erős, h nem bírok vele ésszel menni...
hogyan lehet a leszorítóerőt változtatni az autókon?
-
kisbuba
tag
A decemberi DLC frissités mikor várható, hogy megérkezik amit ha megveszek, akkor a magyar account-tal is használni tudok és nem csak az angollal. A magyarral már majdnem teljesen megcsináltam és semmi kedvem újból kezdeni az egészet. Segitségeteket előre is köszönöm!
-
kisbuba
tag
A decemberi DLC frissités mikor várható, hogy megérkezik amit ha megveszek, akkor a magyar account-tal is használni tudok és nem csak az angollal. A magyarral már majdnem teljesen megcsináltam és semmi kedvem újból kezdeni az egészet. Segitségeteket előre is köszönöm!
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #3818 üzenetére
Szivesen. Egyebkent ha van egy auto ami nagyon kellene, de nem akar 'megjelenni', szolj
-
¤Demes¤
tag
válasz karakpecze21 #3814 üzenetére
A hasznaltauto kereskedes ugy mukodik, hogy egyszerre 30 auto van ott, de minden verseny utan az also hatot kidobja, es kapsz a helyukre ujat. Tehat a teljes kinalat 5 versenyenent frissul.
-
user137
őstag
válasz karakpecze21 #3812 üzenetére
Lupo-t pl nyersz az alapversenyeken is A-specben és B-specben is. Nekem van vagy három már. :-)
Ez nem az a játék, ahol venni kellene az autókat
-
sz_abika
addikt
-
karakpecze21
senior tag
Áhhá, megvan.
Nem volt újként és nem volt a használt kereskedésben sem, hanem valami harmadik helyről.
Na a lényeg, hogy megvan. -
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #3812 üzenetére
Használtautó kereskedés. Aztán vagy van vagy nincs
-
karakpecze21
senior tag
válasz sz_abika #3811 üzenetére
Volkswagen Lupo GTI Cup Car 03
Volkswagen Lupo Cup Car '00
Volkswagen Lupo GTI '01
Volkswagen Lupo 1.4 '02Van egy másik verseny, ott is ugyanez a helyzet, csak oda nem ezek a kocsik kellenének.
v!ct0y : Néztem ott is, de sajnos ott sem találtam.
Viszont akkor ezt nem értem.Ennek mi értelme van?Akkor ha nincs olyan autó, akkor hogy a fenébe csinálom majd meg?[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
karakpecze21
senior tag
Szevasztok.
Már több versenynél tapasztaltam, hogy olyan autókat kér a versenyre, amit meg sem lehet venni, azaz nincs olyan autó a játékban.
Honnan vagy hogy kell beszerezni ezeket az autókat? -
sz_abika
addikt
Anyám ezek a drift eventek de felhúznak
Laza 1 millának kéne lenni, de nekem aszfalton a bronzok se jönnek össze.
eKépes vagyok a D1es kocsikkal is 17 pontos szektorokat összehozniPSN: xszabikax
-
¤Demes¤
tag
válasz sz_abika #3805 üzenetére
Jah, rájöttem. Nem értettem eddig, hogy 1: miért a Vettelessel menték a legjobb időket
2: hogy tudsz 430 fölött menni vele.
Kiderült, hogy bár a fokozatokat nem lehet egyesével váltani, (csak a final gear-t tudod beállítani), de olyan értékek vannak alapból, amiket a többiből nem tudsz kihozni, és a 4-5-6-7 sokkal rövidebb mint amit másikban lehet.
Ez már sokat segíthet itt -
sz_abika
addikt
válasz james001 #3802 üzenetére
7 huSzabeeka 0:54.829 04/12 11:10:56
11 itxSzabikax 0:54.876 04/12 11:31:11faragtam tegnaphoz képest 16 századot. éreztem hogy ennyi van
de volt 54.7es időm is csak ott kicsit szűkre sikerült a sikán, de talán tisztán is lehet menni ha finomítok a kocsin.PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest